Bu alman kadın 3 yıl uyurken bile hiç çıkarmadan korse takmış ve 63cm olan belini 40cm e indirmiş. Ne dersiniz hanımlar bu kadar olmasa da belimizi bu yöntemle 60cme indirebiliriz belki

Hiç sağlıklı değil ki görünüş olarak da hoş değil bu kadar ince bel asla istemen. Hepimiz ince belimiz olsun istiyoruz ama bunun sağlıklı ve normal yolları da var. Bu çok anormal duruyor.
Korse takmadım, 60 cm yehuuuı.
Kilo verin olur 😊👍
Buna inanan kadınlar çıplak biçimde Vatan Caddesi'nde topluca depar atsın da belki insanlık adına bir kıvılcım yakabilirler.
Durup düşünerek bir işe yaramayacakları bariz çünkü.
Gidip araştır michele kobke yalan olsa bunca sitede yer almazdı
İnternette ciddi ciddi Dünya'nın düz olduğunu iddia eden yüzlerce site de var, napak, inanak mı? Kadın bariz biçimde kaburgalarını aldırmış. Ya da fotoğraf için kendini sıkıyor, aksi taktirde hem o forma sahip olup hem de normal organ fonksiyonlarına sahip olması mümkün değil.
O korseler ile iç organlarınız yer değiştirip sıkışıyor bilgine
Cevap
5Cevap
iğrenç olmuş ya. 63 cm de gayet ince yani. bence sağlığa zararlı. bel inceltme hareketleri yap tamamdır
60 çok ince ya! boyun kısaysa tamam da 170 im, korkunç olurdu.
Dogruluk payi var evet ama bu tarz korseler bel kaslarini zayiflatir devamli takilmasi cok yanlis.
ya hayır saçmalık aslan ağzı çiçeğine benziceksiniz bunlara inanarak gözünüzü sevim
iç organlarda yer değiştiriyor yalnız çok zararlı birşey bu.
spor ve dikkatli beslenerek bel incelmesi daha sağlıklı
Gerek yok iç organlara zarar. Görsellik sağlıktan önde değil
evet bir süre sonra çöp gibi kalıyorsunuz... yediğiniz yemekler midenize değil akciğerlerinize gidiyor asdfg
Bir sporcu olarak bunun saglıklı olduguna inanmıyorum
Okadar da ince bel ísteyen piskolijik doktora gitsin lütfen
Evet ama hiç çıkarmadan takmak çok zor bir maharet
Asla giymem o ne ya balıketli kalmayı tercih ediyorum bunu takacağıma
organları dava açsa kazanır.
fotoşok.
Michele kobke git araştır sonra gel
Fotomontaj bu yaklastirinca bekli oluyor
Motomontaj değil yani bu resmi belki öyledir ama kadın guinness rekorlar kitabında da var
Inceltin tabi kızlar. Adhjs ablanız gbi olun 😄
:D Şu sıfata bak ya :D
öyle bir şey olsa dünyada şişman insan kalmazdı
Saçms
çol itici bence
Korse kullanmıyorum
fotomontaj bu 😂
Shop lan bu jdjdjdh
Olabilir evet
Dogrudur
Çok yaşamaz bu karı
Saçmalık