Aknetrent kullanıp memnun kalanlar var mı?
Yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız?
Yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız?
eğer dikkatli kullanırsan üstesinden gelirsin bende kullandım. cildi, dudakları falan kurutuyor ama dudaklarına düzenli krem sürmelisin ki çatlamasın. bunun dışında tedavi sürecinde güneşe çıkmak pek önerilmez o yüzden yaz bitimine doğru başlasan daha iyi bence
Evet eylülde başlayacağım. Sence işe yarar mı?
Sivilcelerim çok fazla.
Psikolojimi çok kötü etkiliyor.
Yan etkilerini göze almama değer mi?
Geçer mi?
Evet kesinlikle gereksiz avunmalardan 7 yıldır gına geldi.
Teşekkürler yorum için inşallah doktor kontrolünde sağlıklı bir şekilde bende kurtulurum.
yan etkileri oldukça kötü çok sıkıntın yoksa kesinlilkle kullanma pişman olursun
Cevap
1Cevap
Aknetrent pismanliktir bulasma 😑
Neden
Iligine kadar kuruyorsun hastaliktan kurtulamiyorsun goz kuruyor cilt dokuluyor akcigerde sorun bilmem nerende sorun cikiyor yan etkileri cokkkkk fazla kullanma eger suratin sivilceden gorunmez halde degilse
Yanaklarım iri iri sivilce dolu.
Kullanmadığım krem kalmadı.
beyaz tenli olduğum için çok çirkin duruyor.19 yaşındayım ve 7 yıldır sivilcelerim var. Psikolojim alt üst olmuş durumda..
tek çarem bu görünüyor.
O kadar mı kötü ilaç?
O kadar kotu her ay doktora gidip kontrol yaptiriyorsun 1 ay kullanmasan 7 ay kullandigin bosa gidiyor sonra seneler sonra yine cikiyor bnce doktora o ilaci kullanmak istemiyorum ama baska yontem bulun de ve oksijenli su ileher gun yuzunu sil
Kullandın ve etkisi olmadı mı sende
Oldu bn kullanmadim kardesim kullandi sivilceleri gitti fakat hep doktora gittik yan etkilerinden dolayi dudaklarda dokuluyor bu arada hep krem kullandik sen baska cozum ara bulamazsan mecbur doktor kontrolunde oluyor zaten kullanirsin
Anladım çok teşekkür ederim yorumladığın için ama inan sivilceli olmak hele ki hiç geçmemesi çok kötü bir psikolojiye sürüklüyor. Neler neler kullandım en son çarem bu kaldı. Hayırlısı bakalım kardeşine de geçmiş olsun
saol canım merak etme geçer inş. sen hep doktorla iletişime geç :) şimdiden geçmiş olsun
Teşekkür ederim :)
memnun değilim çünkü kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar