Düşünüyorum da mantıklı bişey bulamadım
bileği kesilen insan ölüyorsa, kolu kopan insan nasıl yaşıyor ?
bileği kesilen insan ölüyorsa, kolu kopan insan nasıl yaşıyor ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aslında kolu kopan biri bilegi kesilenden daha çabuk kan kaybedip ölür, bilekteki damarlar kolun oldugu damarlardan daha incedir ve kola göre daha geç kan boşalması olur, her ikisindede ölüm oranı aynıdır, yani kola turnike, yapılmazsa her ikisindede sonuç tahtalı köy(:
Bileği kesilen insan neden ölüyor sence ? Parmağın kesilse de olursun. Sebebi ise kan kaybi. Bilekteki damardan çok fazla kan geçtiği için hızlı ölüme sebep veriyor. Kolu kesilen insan da bir süre o şekilde kalsa oda olur parmağı kesileninde
Iyi de, her bileğini kesen ölmez ki. Kimisinde kan pıhtılaşır ve ölme durumu olmaz. Bunun için radial arteri kesmeniz lazım. Bu da kanı durdurmaz ve doğrudan ölürsünüz.
hahah aynen vea benim sasirdigim araba sürerken tüy vea sinek oluyo diyorum ya araba gidiyo mantiken buda öne ucmasi gerek nasil durur havada :D
Cevap
4Cevap
Atar damar toplar damar farklı biraz.Kan akımına bağlı. Atar damar, temiz kann fışkırarak akması olur kesinldiğinde. Toplar damar, kirlenen kandır sızıntı halinde akar. Felan fıstk.
Asdjlj felan fıstık :D
bileği kesilen insan ölmez bileği kesildiği için çok kan kaybeden insan ölür o kadar kanı topuğundanda akıtsan yine ölürsün...
kan kaybı mevzusu ya. derin konular. bilegini kesen insan yanlşlıkla kesmez. bielrek keser ve doktora gitmez. ama kolu kopan bir insan bilerek kolunu kopartmaz. hemen hastahaneye gidip mudahale ederler. öyle yani
o insanın tasıdıgı hastalıklara,kaybettıgı kana,yapılan mudahalelerın zamanına gore değişir.
öLdürMeyen ALLAH öLdürmez bUnun açıkLaması Budur.. ALLAH'ın işine karışıLmaz...
böYLe bir soruyada Tanık oLdum buRda :D
bilekteki damar ince olduğu için kan daha hızlı akar, hortumun ucuu sıkıştırmak gibi. ve daha hızlı aktığı için yaralı bölge pıhtılaşamaz
Sen beyinsiz nasıl yaşıyorsan onlar da kolsuz yaşayabiliyor demek :)
bilekteki şah damarı kesiliyo ve çok kan kaybı oluyoo((tabii dogru biliyosam))
kanamanin suresine bagli yegen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar