O , o kadarını yapmaz dediklerimiz daha fazlasını yapmadı mı? Güvenmeyin ve asla iyi niyetinizi suistimal edeni affetmeyin.

4 kişi için bunu soyledim ama sonrasnda da iyi ki olmuş dedim çünkü herşey bir tecrübe bir ders bu hayatta insan için. Kimse üzüntyü yaşamazsa sevincin mutlulugun degerini bilmez, kötüyü görmezse iyiyi anlayamaz, hayal kırıklıkları yaşamazsa elindekilerin degerini anlayamaz. Vb
Demez miyim ya? Tüm lise hayatımı, özgüvenimi, karakterimi kaybettirdi resmen. Defalarca tanımamış olmayı diledim de galiba benim dilek yanlış çalıştı. Zira artık yeni birini tanıyamıyorum...
Yeni insanlar tanımaya korkar olduk
Yine incinir miyim diye tam sevgili noktasına geldiğim insanlardan sırf kendim uzaklaştım. Artık benim enkazımı toplayacak insanların gelmesini bekliyorum hayırlısı senin için de :(
ŞUANKİ SEVGİLİMİ HİÇ TANIMAMIŞ OLMAYI DİLERDİM OH KAFA RAHAT BABA MİS
Hayır aksine iyi ki tanımışım yoksa böyle düşünemezdim
Cevap
22Cevap
tanımamış olmayı değilde gerçekten iyi tanıyabilmiş olmayı istedim. gerçekten iyi tanısaydım bana zarar veremezdi dedim
Aksine efenim sana en büyük zararı en yakının verir
nasıl en yakınımız olduklarındayım ben derine inelim sayın kitapperest
Seni çok iyi bilen zaafını da bilir canını nerden yakacağını bilir
bizi çok iyi bilen en zayıf noktadan vuran bizim çok iyi bilemediğimiz için bizi çok iyi bilmiştir yoksa buna izin vermeyiz
Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren fesat, çarpık zihniyetli insanlar oldu.
Boşver ülküdaşım hala iyi insanlar var azlar ama varlar.
O söz Cemal Süreyya'nın sözü değil yalnız. Cemal Üstat bu tarz sözler söyleyecek bir şairimiz değildi.
Ne bileyim ben.
Sitemim sana değil tabii ki, şairlerimize uydurma sözler lanse eden internet ortamına, internet sitelerine.
Tamam
Onun bunun laflarını etiket etmekten bir bıkmadınız.
O zaman neden kitap okuyorum hayatın ne anlamı var ölmek için yaşama madem
keşke insan ırkını tanımasaydım...
Keşke bir köpeğim olsaydı
çok zor bir şey mi istediğin?
Astımım var maalesef
geçmiş olsun arkadaşım, allah tez şifa versin. şimdi söyle bakalım, Trabzonspor'lu musun? :)
Karakartall ♥️
üzdün... ama severim, yeri ayrıdır bende her zaman...
SIRTIMDAN VURANI KALBİNDEN VURDUM
Tanıyamamışım dediğim bir insan var
affeden kim lololololollollolollolololo
Çokkkk efenim, çokkkk...
Evet bana çok oldu bu.
Evet pişmanlıkların var.
kötü niyetlerimden vurdular
seni hiç tanımamış olmayı diledim
Beni tanımıyorsunuz 😊
Ee boşa dilemedik 8)
İsterseniz öleyim tanımadığım birinin bile varlığımdan rahatsız olması üzdü. kadınlar güldür ma çiçektir 😎
Yok be ölme :/
😭😩😥😢
ölme taaammmı :/
Taaam 😄👏🏼
Yuppi 💃💃
Diledim keşke tanımasaydım
Evet
Evwt.1 kisi var oyle
Diledik tabii
Hepp
Evet.
diledim
Dedim
yokk
dilemedimm
Evet var
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar