Cennette dincican erkekler bıngıl bıngıl hurilerle yiyişsin. Biz de ole bakamıkalalım, napak? Bize ne verilecek? Erkeklere Huriler bize Nuriler mi 😳😳😳 bilen var miiii 😱
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl sahibi bayan :
Allahı hoşnut etmek için gereken : kulluk görevlerini hakkıyla yapıp, kul hakkı almayıp hayata devam edipte imanla ölüp sonrası Rabbimizin merhameti ile cennete zorda olsa girme ihtimali üzerine uğreş ve düşünmek gerkliyken? huriler vb. hesaplara girmenin anlam ve mantığı ne? dini konu araştırmaları bittide huriler vb. bilgilermi kaldı öğrenilmesi gereken?
Aklıma asla huriler vb. gelmedi ve gelmezde..! ben çıkar ve menfaat vede cennet isteği cehennem korkusu için Kulluk yapmıyorum.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçen haberlerde okumuştum adam canli bomba üzerinde düzenekle yakalaniyor soymuslar malum yerini sarip sarmalamislar 😊 niye sardi diye soruyolar bilmem kac tane huri onu bekliyormuş cennette bulusacaklarmis 😊😊😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artıkkkk işte herkes beni yanlış anlıyor detaydan dolayı da bu gibi insanlar hurilerle birlikte olcağını düşünüyor
kadinlara kadin hizmetcileri düsecek onlarin bir ismi var ama su an aklima gelmiyor.. ama biz dünyevi kadinlar cennetteki hurilerden cok güzel olacakmisiz cünkü biz dünyada cok sıkıntılar cekipte oraya gelmisiz sonucta
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için 😊
Gılman verilecek. Bu soruyu arastirmadan buraya sorup, şunların dalga gecmesine firsat verdin ya helal olsun. bir google yazip ogrenemedin.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Düşünemedim..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
36Cevap
+1 yılBir çok insan huri adı altında dişi bir canlı olacağını düşünüyor ama kaynaklar ve yazılanlar hurilerin cinsiyetinin olmadığını hayal edildiği gibi cennette 7/24 çikolata partileri verilmeyeceğini gösterir.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için.
Arkadaş olayı anlamamış burası imtihan dünyası sen orda da imtihana tutulcanı mı sanıyoun o huriler hizmet için verilecek bayanlara da gılman verilecek ve gene hizmet için verilecek orda yiyişmek gibi bir duygun isteğin olmayacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılBaşından ayağına kadar kapayıp sonra kadınların büyük bir bölümü kadınlardan oluşacak diyen peygamberin tanrısından çok şey bekliyorsunuz.
64 Yorumla- +1 yıl
Cehennemin büyük bir bölümü kadınlardan oluşacak diyen...*
- +1 yıl
Yalan mi? Kadinlar seytanin yukunu hafifleten varliklar degilmi.. Kapaninca bitiyo mu hersey?
- +1 yıl
@kumdan_kaleler Maalesef onlar işine geleni kabul eder, işine gelmeyeni kabul etmez. Mesela hadislere bakarsan deve sidiği içmek sünnettir, çorbaya düşen sineği yeniden çorbaya bandırıp geri çıkarmak sünnettir ama bunların hiçbirini yapmıyorlar eminim.
- +1 yıl
@kumdan_kaleler Yazık cidden birde kadın olacak y*arrak için erkekleri savunuyorsun demekki çirkin birisin orspu çocuğu
+1 yılBence bu dalga geçilcek bir konu değil boş konuşmasan iyi olur
12 Yorumla
Soran+1 yılŞakaya vurdum ama ciddi anlamda merak ediyorum. Dünyada kadınlar saçlarını aileleri için süpürge ediyor her işi kadınlar üstleniyor. Doğum iş hizmet ne varsa. Kadınlara katbekat mükafatı verilmesi gerekirken, neden erkeklere böylesi cennette sunulacğına dair müjde veriliyor? Erkeklerin kadınlardan üstünlüğü mü var?
- +1 yıl
Erkeklerin kadınlardan üstünlüğü elbette var ama kadınlarında üstünlüğü var ve eğer ki cennete gitmek nasip olursa bir insana şu an düşündüğümüx gibi düşünmicez hatta ölünce bile senin kaçırdığın nokta bu Cennette peygamberi ve Allah'ı ziyaret günleri var insanlar bunları düşüncek
+1 yılOff yemin ediyorum artık baydınız cahiller. Git Kur'an oku.
13 Yorumla
Soran+1 yılDinimizde kibire yer olmadığını Kur'an'ımızdan ve dinimizden öğrenememişsin.
- +1 yıl
Dinimizde cahile cahil dendiğini öğrendim. Beyni olmayana beyinsiz demenin de mahsuru olmadığını.
Beyinsiz ve cahilsin.
Soran+1 yılKalbinde tohum tanesi kadar kibir taşıyan insan cennete giremezmiş. Kendini herkesten üstün görmeye devam et canısı. Hadi bb.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu kafayla cennete falan gidemezsin zaten neden dusunuyosun ki? Sen bu dunyada yiyismeye bak... obur tarafta verecekler odunu..
21 Yorumla
Soran+1 yılKelimelere takılmayalım. Erkeklerin görüşü bu. Yiyişeceklerini düşünüyolar ne yazık ki.
Kadınlar Cennet'e gidecek mi sanıyorsunuz, topunuz cehennemliksiniz. Şeytanlar sizi...
:)452 Yorumla- +1 yıl
aynen reis doğru diyon
- +1 yıl
Alınıyoruz yahu 😄
- +1 yıl
subhanallah :D
- +1 yıl
doğru adaletli bir devlet sistemi kadınları kontrol altına almaktan geçer (agnostikharun)
her anne en az 4 çocuk yapmalıdır (adolf hitler) :D - +1 yıl
yok yaw en iyi kadın ölü kadın değil yani felç olsun ama nefes alsın asdasdsadsadas
- +1 yıl
her biji abazalık :D
- +1 yıl
Hay sadist ya 😂
- +1 yıl
İlerde Ruhi Çenet senin de videonu yaparsa şaşırmam 😄
- +1 yıl
İlerde kızın olsa ne yapacaksın bakalım 😄
- +1 yıl
yapanlar var :D
- +1 yıl
Evlenirsen haber ver bana 😂😂
- +1 yıl
Neyse sen beni öldürmeden beni susayım 😊
- +1 yıl
@kelimelere_aşık_kız akıllı adam evlenmez kendinizle karıştırmayın lütfen ayıp
- +1 yıl
@agnostikkharun ben sanki çok meraklıyım evlenmeye bana saçma geliyor evlenmek
- +1 yıl
Henüz yok. Olmadığı olmayacağı anlamına gelmez
- +1 yıl
Günde üç defa yemekten hemen sonra işkence 😂
- +1 yıl
@BgmBğr canına susamış bir kullanıcı
- +1 yıl
Her kadın da can atıyor zaten senin için 😄
- +1 yıl
Düşman olduğun kadınlara aşık ol inşallah 😂
- +1 yıl
la erkeğim ben kız olup da erkek hesap mı aççam biraz konuşak bir
- +1 yıl
@BgmBğr
Bak kadınlar nasılmış:
www.kizlarsoruyor.com/.../q5506920-kizin-bikinisi-acildi-uyardim-dogru-mu-yaptim-yanlis-mi
:D
Kadın dediğinin sırtını ve karnını boş tutmamak gerek :D - +1 yıl
@BgmBğr erkeklerin beyni çükündeyse neden bilim adamları hep erkek asdasdsadsa
- +1 yıl
@ici-vesma Eğer bu düşüncedeysen annen , kız kardeşin , kız kuzenin , teyzen , halan hiçbirini ayırt etmeksizin kadın düşmanı olman gerek. Ona düşman değilim buna düşman değilim diyerek kadın düşmanı olunmaz. Dediğim gibi , temeli sağlam olmayan bir düşüncedesin ve çok büyük ihtimalle sevgisizliğin doğurduğu psikolojik bir rahatsızlık bu.
- +1 yıl
@D3V1L akıl yaşta olsaydı sen bilim adamı olurdun ama görüyorum ki hala yerinde sayıyorsun
+1 yılinsan ol, salakmısın yiyişsin nedir?, hüriler sadece hizmet etmek için vardır hem erkeklere hem kadınlara hizmet için, fazlası değil, ve görünüşe göre mal kafalı bir insansın cennet senin neyine ulan
32 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunuz yiyişeceğinizi düşünüyorsunuz.
- +1 yıl
Dediğin gibi çoğumuz hepimiz değil, cennete cinselliği unutturacak güzellik ler varken sen bilmeden konuşamassın,
+1 yılbiz hurilerle krem şanti fantezisi yaparken, siz cehennemde zebanilerin kucağında twerk dansı yapacaksınız şeytan mahluklar sizi
20 Yorumla
+1 yılBize kasli yakışikli mi yakisikli kivanclar buraklar verilecekmis
00 Yorumla
+1 yılCennete gidebilelimde inşallah onuda orda düşünürüz
10 Yorumla- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen once cennette gir gerisi kafana takma. Bizde huriler var diye kiskanma. Elbette kadinlarda biseysi vardir.
00 Yorumla
+1 yılHiç gitmediğim için bilmiyorum 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılGitmek nasip olur inşallah 😊
- +1 yıl
Hepimize inşallah
+1 yılSize de istediğiniz gibi büyütüp küçültmeli erkekler verilsin😀
20 Yorumla
+1 yılbütün kadınlar cehenneme gideceği için kadınlara nuri denilmemiş yazık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılküçükte değilsin anlamıyorum ki bu cahillik neden? yiyişsin yazmış ya ahlaksız dinsiz
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil mi? Erkekler hurileri ne sanıyorlar? Yiyişeceklerini düşünmüyolar mı?
Cevap sahibi+1 yılhala devam ediyorsun müslüman değilmiş gibi çok rahat bir şekilde nasıl böyle konuşursun ya hayret bişeysin gerçekten
- +1 yıl
İslam erkek dini mi cahil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende bu hayatta yaptın zinalarla orda düşünerek masturbasyon yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme canım bizede gılman vericeklermiş araştırdım
00 Yorumla
+1 yılDini cahillik cok kotu birsey keske arastirsaniz sonra neden ateist oluyoruz derler.
00 Yorumla
+1 yılGılman verilecekmiş. Bir tane olmaz inşallah. :D
20 Yorumlabir allah varsa önce dincicanların belasını verir merak etme sen
10 YorumlaKadınlara Gılmanlar verilir.
10 YorumlaUmarım payımıza esmer beyler düşer.
10 Yorumlasize birşey yok siz dünyada iyi yaşadınız orası bizim
00 Yorumla
+1 yılSorulabilecek en son yere bunu soruyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ağır eleştiriler aldım.
Party rocking hep birlikte
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzü ay gibi parlak erkek verecekler
10 Yorumla - Diğer konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe Huri, kadına Nuri
00 Yorumla Dur öteki dünyaya gidip ogrenip geliyim
00 YorumlaKadinlari cebbete bile almiyolar :-)
00 Yorumla
+1 yılGılman
10 Yorumla
+1 yılHayalindeki erkeği çiz sana da onu verecekler
00 Yorumla
+1 yılBilmem ki bize düşen nedir?
00 Yorumla
+1 yılYok sana burak özçivit
00 Yorumlaya öbür dünyada bile bunumu düşüyosun :D
00 YorumlaKadınlara Kınlar verilcek ;)
00 YorumlaSacmalamıssın
20 Yorumla
+1 yılSize de farklı renklerde plastik penis verilcek
10 Yorumlaonlarada nuri verirler gardaş
00 Yorumlaçarpılcan, uydurma şeyler onlar
00 YorumlaGulam var
10 Yorumla
+1 yılEvt size nuriler:) göbekli bıngıl bıngıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsize hurma verecekler
00 YorumlaRıdvan diye biliyorum. @Adı_Aylin
00 Yorumla
+1 yılNe istersen. 1 2 3
00 Yorumla
+1 yılNuri!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGılman
10 Yorumla
+1 yılBize yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence nuri verilir
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiz babayı alıyoruz
10 Yorumla nuri
00 Yorumla- Diğer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılnuri alço :D
20 Yorumla Bize de nuri gelir
01 YorumlaNuri
00 Yorumla
+1 yılavm olur sanirim
00 YorumlaNuri
00 Yorumlabence evet nuriler
00 Yorumla
+1 yılSen kudurmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılne kudurucam be
- +1 yıl