Sizin beyniniz tümden gelim mi yoksa Tüme varım mı olarak çalışıyor?
Not :Farkındayım bu soru çok değişik oldu bakalım bende şaşırdım beklemezdim kendimden :D
Not :Farkındayım bu soru çok değişik oldu bakalım bende şaşırdım beklemezdim kendimden :D
Beynin cinsiyeti vardır , anne karnında ne kadar testestrona maruz kalırsa sol beynin gelişimi zaman alır ve erkek beyni olur eşit gelişirse kadın beyni , aradaki fark lobların etkin çalışmasıdır , kadınların sol erkeklerin sağ lobu daha etkilidir , kadın ve erkekten kastım kadın beyni erkek beyni , sonuç sol beyin işin detaylarıyla sağ beyin işin geneliyle uğraşır o yüzden kadınlar tarihleri ve detayları hatırlarken erkeklerin hatırlamamasına kızarlar parmak testiyle öğren hangi cins beyne sahip olduğunu
Peki bunu nasıl anlayabiliriz? Bir test var sandım soruda yani. :D Yoksa nereden bilebiliriz ki, hangisi? :D
Yok ya, ilk kez duydum böyle bir şey. :D
O kadar uykum var ki soruyu 3 kere okudum ve ne yazacağımı bilmiyorum:/
Cevap
15Cevap
Tümden gelim olarak diye düşünüyorum. İlk önce bütüne bakarım. Sonra parçalara ayırırım. Hepsini incelerim. Sonra kafamda bir mantık kurup o parçaların birbirleriyle ilişkisine bakarım.
Ah. Beyinsiz miyiz neyiz.
tüme varım kısacası bu editör arkadaşımız beyininiz özelden genelemi genelden özele doğrumu çalışıyor diye sormakta
tamam niye kızıyorsun ya :)
mühendis kökenli olduğum için ağılıklı olarak tümevarımsal çalışıyor ama tümdengelimsel düşünmede sıkıntı yaşamıyorum.
tümdengelimsel düşünmek genelde siyasetçilerin alanıdır...
Her beyin yaradılıştan aynı şekilde çalışmaya planlanmıştır. Yok birbirimizden farkımız.
şimdi minnakcığım kapasitesini kullanabildiğim kadar çalışıyor diyeceğim bu seferde trollüyecekler ne kadarını kullanabildiğimi öğrenmek için o yüzden pas diyorum ben :D
Benim beyin yanmak üzere var mı yok mu tartışması sürerken hemde
Tümü bütünü bilmem
Miranda Kerr den başka garı tanımam 😃
Tümevarım ve tümdengelim aslında her ikisi duruma göre değişir
Bu soruları silah zoruylama sorduruyorlar sana merak ettim
Nesini beğendin diye sorsaydın daha iyi olurdu öyle sorular sorki vavv diye bileyim bu nedir ya tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan gibi oldu
Ozaman devam et tebrikler
Tüme varım olarak çalışıyor.
Hangisi lazımsa ona göre çalışıyor.
Karşılaştığım problemlere göre değişir.
Ders mi yapacağız?
kalem kağıdı aldım. Ünide geçme notu 80 di. Ders varsa bişeyler öğreneceksek her zaman varım
değişkenlik gösterir, konudan konuya.
Tumevarim cogunlukla
tamamen tümsel
Tümden gelim.
beynim yandı şu an
Ben şok ben iptal
tümüne varım ben.
Hangisi lazımsa öyle
Duruma göre
Tümden gelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar