Sevgilim benden iPhone 6s istiyor siz olsanız alırmıydınız?
Ayrıl gitsin 3 milyara değmez.
Ayrılma al.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak kardeşim ben kız için İstanbul gidip boğazda yemek yiyip galata kulesine çıkıp manzarayı izleyip ardından otelde kalıp eve geri geldim sonuç değimi? Ayrıldık Ondan bakireligini işte verecek mi sana? Birde oyl dusun
Haklısın almaktan vazgeçtim zaten.
Sevgiliye telefon almak ne lan kocası mısın sanki gitsin babası alsın
sakın alma. ben de almazdım. daha yüksek özelliklere daha ucuz telefonlar var. mesela sony xperia m5
13mp ön 21,5 mp arka kamera
su geçirmez
3gb ram
hiçbiri iphone 6 da yok.
21.5 mp arka 13mp lik ön kamerayi takan sony firmasi düzgün bir yazilim yazamadigindan olayi 21.5mp lik görüntü sana sunmuyor iphone ise tam bir yazilim telefonu oldugundan o 12 mp lik kameranin 12mp ini sonuna kadar kullaniyor arada yazilim farki olduğu için iphone sony den cok daha üstün bir telefon (iphone cu değil samsung cuyum elmaci seni deme diye not dusuyorum)
@HayatıCiddiyeAlma yoo iphone yi severim. ama boş yere para alıyorlar. israf ya! ve hayır 13 mp 13mp gibi 21,5 mp 21,5 mp gibi çekiyor.
Tabi tabi haklisin zaten öyle çektiği için sony nin mobile kismi yuzunden hisseleri bu kadar düştü diye bunca haber yapilmadi mobile kismi yüzünden bir cok magazasini kapattigi leptop bolumunu sattinin da haberleri yapilmadi ve o kadar cok dogru soyluyorsun ki sonynin ceo su cikipta biz xperia serisinde basarisiz olduk biz bu isi yapamadik bu yüzden xperia serisinin uretimini durduruyoruz diye bir basin konusmasida yapmadi cok dogru soyluyorsun
@HayatıCiddiyeAlma tamam be! memleket meselesi yaptın! sanki obamayı öldürecem1 alt tarafı telefon. kız gibi tripimsi yrumlar yazıyorsun falan. sen iphone al o zaman. benim tercihim bu.
Samsungcu olduğumu belirttim önce yorumlari duzgun okumayi öğren bu bir. İkincisi ise bilgili olmadigin konularda kesin konuşma rezil olursun
@HayatıCiddiyeAlma ne rezillik ama (!) sony markasını iyi bilmediğim için mi rezil oldum şimdi! tüh! görüyor musun? biri bana sonyi bilmediğim için rezil olduğumu söyledi. çok önemli bir konu. hemen öğrenmeliyim.
sanki samsung müthiş! iki ay sonra kasıyor. bir de sıralama yapmış yavrucak. bana ne kanıtlamak istiyorsa
İnsanlari bilgilendirmeye calisiyorum terbiyemizi takinalim lütfen
Kerizlerde inecek var. Seni seven biri neden senden 3 bin küsür değerinde bir telefon ister. . pardon ama enayimisin. Bas tekmeyi. Sorman hata
Cevap
6Cevap
şimdi telefon isteyen ilerde götündeki donu bile ister akıllı ol memlekette karı mı kalmadı
Bence iphone 6s kutusu bul icine salatalik koy eve gidince ac surpriz de hediye paketi yap 😂😂😂
Hayır hayır PREZERVATİF geçirilmiş muş
Djxnddjxxns su ana kadar bu sitede gordugum en kaliteli soru :D
Peki almazsan şayet seni bırakıcakmı? Bu sebepten dolayı bırakıcaksa varsın bıraksın. Stir et😂😂
neden senden istiyor?
Git baban alsın de yarabbim ya sjsjd ne kızlar var
Alırsan bir iki aydan o yine ayrılır zaten
O kiz gozu sende degil. paradar. Bence ayril
3 bin edermi o kiz biraz düşün ole
3bine ben sana baştan aşağı kadın yaratırım
Ayrıl gitsin 3 milyara değmez.
Eee bir zahmet
Jshffh ayril gitsin
paran varsa al :D
Hemen şimdi ayrıl
ayrıl hacı