Ben 4. Seviyeye kadar geldim. Zaten ilk 4 seviye bile aslında surface (yüzeysel) internet. Bunun sebebi ise her insanın kolaylıkla girebileceği bir sistem. Zaten bir yere girmek için vpn kullanıyorsan 0 dan 1. Seviyeye gelmişsin demektir. vpn yetersiz kalıp Tor Browser kullanıyorsan buda 2-3 ve 4. Seviyeyi kapsar. Ama 5. Seviyedeki bilgilere ulaşmak istiyorsan zor. Zor olmasının nedeni bu seviyeye ulaşman için özel üretilmiş ve bizim kullandığımız routerlardan (modem-yönlendirici) kullanmak gerekiyor. Ve maalesef bu routerlardan ülkemide yok. Hadi diyelim 5 ve 6 ya ulaştık.7 ve 8 e girmek imkansız çünkü devreye Closed Shell System/Servlce (kapalı paylaşım sistemi\servisi) giriyor. Bu sistem bildiğimiz internetin (buna deep web de dahil) dışına çıkmış. Birkaç paranoyak, dahi, bilim adamı ve profesyonel hackerlar tarafından oluşturulan ve bizim bildiğimiz internetle uzaktan yakından alakası olmayan, deyim yerindeyse bizimkine paralel bir internet yapısıdır. Siz buna VIP NET diyebilirsiniz. çalışma prensibi ise oldukça basit. Salonda oturuyorsunuz. Bir modem cihazınız var. Birkaç tanede arkadaşınız. O salonda olmayan hiçkimse sizin modeminizden internete bağlanamıyor. VIP NET teki tek fark adamlar kendi internet dünyalarını yaratmış. Bizimkinden farklı bir internet kullanıyorlar. Umarım faydalı olmuştur...
Hiç girmedim ama bildiğim kadarı ile 5. seviye Deep web e bizim gibi ev kullanıcısı bilgisayar ver modemlerle girilemeyeceği... Ama yalnışda biliyor olabilirim... Ben 4. seviyeye kadar indim zaten Tor browser la kolayca yapılabiliniyor...
Not: Dediklerine göre Deep web in 9 . katmanı da varmış...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
*ALINTIDIR* Seviye 5 (Marianas Web) : Bu seviye hakkında fazla bilgimiz yoktur. Çünkü daha ulaşılamamıştır. Bu seviyeye ulaşmak için şu an kullandığımız teknoloji yetersizdir. Kuantum teknolojisi ile çalışan bilgisayarlara ve internete ihtiyacımız vardır. Bilinen en tehlikeli seviyelerdendir. Adını dünyanın en derin çukuru olan Mariana Çukuru‘ndan alır. Seviyenin sınırları belirsizdir fakat sonu vardır. İçerisinde bulunacak sitelerin dünyayı değiştirebileceği bilinmektedir. Bu seviye için “Eğer olurda birgün ulaşılırsa o gün internetteki savaş bitecektir” denilmiştir. Yüksek teknolojiye sahip AR-GE laboratuvarlarında bulunan pek çok bilim adamının bu seviyeye ulaştığı ve bilgi paylaşımı yaptığı söylenir. Burada bulunan bilgilerin tüm canlı yaşamını değiştirebilecek ve dünyaya hakimiyet kurulabilecek güçte olduğu bazı bilim çevrelerince belirtilmiştir. Bazı devletlerin ve hacker gruplarının da bu sistemlere eriştiği söylenir fakat bu konuda bilgi yoktur. Bazı bilim çevrelerinden sızan haberlere göre buradaki bilgilerle tüm dünyadaki nükleer füzeler çalıştırılabilir. İstihbarat örgütlerinin buradaki hackerlara nükleer sistemleri yok etmesi için iş teklif ettikleri iddia edilmektedir.
Cok tehlikeli eyer iyi kkullanamiyorsan tum suclari ustune yikabilirler tanidigim bir abi vardi. 3 seviyeye gelmisti bilgisayarina bir suru yazi geldigi icin kasasini parcalamisti oyuzden gerek yok
DeepWeb=Estazi. Kesinlikle uzak durulması gereken bir sitedir.. Nerede uyuşturucu satılıyor v. b yazılar ve hiç hoş olmayan siteler, büyü kitapları gibi sapıkça şeyler... Zaman kaybı ve psikolojik olarak etkileyebilir
Tamamen kafadan atılmış bir tablo katman diye bişey yok sadece youtuberların prim için uydurdukları bişey normal internette geziyomuş gibi dark web arama motorlarında gezinin zaten her şey çıkıyo yok quantum bilgisayarmış ileri teknolojiymiş bilim adamları vs. hepsi yalan
İnternet & Teknoloji konusunda 7,4b cevap paylaştı.
Deep webde seviye diye bir şey yok ki. İnsanlar sadece bilgisayarlarının Hard disklerinden host yapıyor. Bildiğin internet ile aynı mantık ile çalışıyor
@Çiğdemcecik hayır yahu. Bugün girdiğimiz siteler verilerini severlarda saklıyor ve domain üzerinden bize sunuyor. Deep web siteleri ise Hard disk üzerinde veri tutup özel adreslerden erişim izini veriyor
Ufak çocuklara ölülere hayvanlara tecavüz videoları var. Insan psikolojisini bozacak işkenceler deepwebdeki sitelerde cümleler arasına sıkıştırılmış linklerde var. Bunun gibi normal olmayan insan paylaşımları var.
@Karanfil123456 Okadarını görmedim ama gizli çekilmiş videoları falan var, özellikle İst belediye başkanı yillarindayken. Sen napican Erdoganin p*rnosunu bakiyim? :D
Valla panp hiç deep web felan girmedim uğrasmadım açıkcası da asırı zor diyolar Quantum bilgisayarı lazım felan diyolar 7-8 için ama dunyada tek bir yerde harvard unisinde mi ne varmıs sjdjs bir yerde duymustum
En İyi Cevaplar