Bana göre İskandinav 😊
İskandinav ülkelerinde :) ❤
Rusya
İtalya
İspanya
Hindistan
Kore
Diğer asya ülkelerinde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostum öve öve bitiremediğiniz şu Avrupa ülkelerinin bir çoğunu gezdim gördüm herkes bir şeyler biliyor ama başkalarından biliyor hatta öyle bir anlatıyorsunuz ki Türkiye cehennem Avrupa cennet gibi anlatıyorsunuz Fransa mesela medeniyet adı altında bir çok saçmalığın rezilliğin olduğu ülke bir sigara için rahatlıkla adam öldürüyorlar İtalya mafya ülkesi Türk mafyaları da var yani daha çok Müslüman mafyalar var bazı arabaların dikiz aynasına tesbih filan gördüm hatta Almanya insan hakkı diye bir şeyin olmadığı ülke polis size istediği her şeyi yapar en ufak suçta çok büyük cezalar alırsınız ayrıca kendi ırkından olmayanları aşırı bir şekilde dışlarlar kürtler oraya gidip kürdistan filan istesin yahudilere yaptıkları unutulur o derece mahvederler Rusya tam bir mafya ülkesi abartısız bir şekilde neredeyse her mahalle de mafya var hatta bazı bölgeleri mafyalar kontrol ediyor hani böyle Macaristan Polonya Sırbistan gibi ülkelerden bahsetmiyorum Türkiye'nin tırnağı etmezler İsviçre güzel ama İskandinav ülkelerine gitmedim orası da güzel diyorlar İngiltereye gittim tam bir hırsız ülkesi her yerde hırsızlık var kimseye güvenemezsin bir de orada çok para alıyorlar herkes saraylarda yaşıyor diyorsunuz insanlar geçinemiyor lan bir ev bak ucuz bir ev 1 milyon euro nasıl alacak o evi maaşının yarısı belki daha fazlası vergiye gidiyor bir sigara 8 euro bir ekmek 3 euro ya da 2 euro siz ne yaşıyorsunuz
Hindistan'da ve Çin'de bulundum. Kore de Çin'e benzer. O bölgelerin erkekleri değil seksi, normal kapsamına bile girmiyorlar.
Kısmen İspanya ama asıl İtalyan erkekleri %90 gaz/hava %10 kamuflajdan oluşur. Hödük, bencil, artist ve burnu havada tipler. Hangi italyan erkeğini tanıdıysam kendini bir poh sanıyor. Prensip olarak şiddet karşıtıyım ama bir gün birisinin burnunu kıracaksam bunun bir italyan erkeği olacağının garantisini verebilirim.
İskandinavyada uzun süre bulundum ve bir zaman da yaşadım. Erkekleri fiziksel olarak son derece yakışıklılar. Ben uzun boylu olmama rağmen yanlarında tıfıl kaldım. Fiziksel olarak dünya üzerindeki en çekici erkekler kesinlikle Norveç ve İsveç'te olmalılar. Sarışın oldukları kadar da parlak siyah saçları, kaslı yapılarıyla göbekli kıllı erkek formundan çok uzaklar. Sorun şu ki fazla mantıklı ve umarsızlar. Bizim kızların beklediği romantik ve duygusal erkeği bulmak için biraz bakınmak gerekiyor.
Brezilyalı bir arkadaşım Türkiye'ye geldi. Onunla cumartesi akşamı dışarı çıktık. Kadınlar resmen çocuğu gözleriyle soyup yediler. Çikolata rengi teni, yüzündeki salak gülümseme ile tam bir şekerdi. Latin erkekleri her zaman ilgi çekerler.
İskandinavya ve Latin erkekleri dışındakileri seksapalite konusunda diğer ülkelerden çok öndeler.
Teşekkür ederim yorumunuz için 😊
İtalya olsun hadi
:) hadi olsun
Türklerden sonra İtalyanları seviyorum zaten erkek modeli olarak
bu gif güzelmiş :)
Teşekkürler
İtalya dedim
@Ufaklık55 Türkiye olsaydı Türkiye derdim
Cevap
42Cevap
Hayatında 1 kez İtalyan ve iskandinavyali görmemiş k*sar ergenler burada gelmiş "tartışmasız italya/İskandinavya" diyor :D Sizin yasinizdan çok gittim oralara ben :D İtalyan dedikleriniz sıska ve 172-175 arası 3 kuruş canı olan erkekler, iskandinavyalilarsa boyu 2 metre fiziği sıska ve orantısız sarı civciv takımı :D
Millet normal sokaktaki tiplere bakip öyle kıyaslama yapacağına, onun bunun mankenine bakarak kimin daha yakışıklı olduğuna karar verir olmuş :D Su dünyadada en çok yanan ve abazan olan Türk kizlaridir herhalde :D
Şimdi listede İtalyan erkeği faktörü varsa, diğer alternatiflerin pek bir şansı kalmıyor. Kabul etsek de etmesek de dünyada İtalyan Erkeği adı verilen bir konsept var. Ve adamların erkeklerin hem yakışıklı hem de modadan, bakımdan, spordan anlıyorlar.
Bu konuda hiç erkek deneyimim olmadıgı için yorum yapamayacagım :) Güzellik, seksilik görünen de değil görendedir, kimin nasıl baktıgındadır bence. atletik birisi seksi olabildigi gibi kilolu bir insan da seeksi gelebilir kişilere.
Bir zamanlar dünyanın en seksi ve sevişken erkeği Türkiyedeydi ama artık yok. Çünkü kızlar kıymetimi bilmedi ben de kendimi seksi kadınlar diyarı Rusya'ya vurdum. Çok seksi zamanlar yaşıyoruz Rus kızlarıyla... :))
Bizimkiler de amma alınmış yahu :D Ya arkadaşlar bu üye türkiyeyi katsa ne olur katmasa ne olur kendinizden emin değil misiniz arkadaşlar :D
👏👏👏
en yakışıklı erkekler Türkiye de sayayım şöyle ki..
1- Kıvanç Tatlıtuuuğ :)
2-Burak özçivit
3- Kenan İzmirkarşıyakalıoğlu
4-Murat bozma
5-Tamer karadağlı
6-Asena :)
Asena :/ ?
ya yanlış ve eksik yazdım doğrusu bu https://myspace.com/cengizasena yakışıklı adam :)
Her yerde zeksi erkek var. Bir yere özgü değil ki :)
bana göre uzayda bulunur çünkü her erkek uzaya çıkamaz seçme şansın yoktur çıkan erkek seksidir
En seksi ülkeler, iskandinav ülkeleridir. Bir daha gittiğimde temelli gideceğim.
Bu sorunun tam tersi benim profilde :)
Erkekleri oraya beklerim..
Dediğin gibi bizim oralarda... Odinin oğulları iyidir...
Türkiye varken başka ülkeye ne gerek var ki önemli olan bakış açısı
şaşırtıcısınız kızlar
:)
Italya. Kızları da gayet iyi. Brezilya da olabilir.
Türkiye niye yok diyorum bende unutmuşum Türk kızı oldugunu 😀
bızım oldugumuz yerde şampıyon bellıdır ıkıncılık mucadelisi olur sadece
İtalya demedin prim kasiyosunuz sonra. d
Senin olduğun ülkede olmadığı kesin :)
Ben hangi ülkedeysem orada.
Sen Koreci degil miydin ki? :)
Hindistan diyorum ama aslında Senegal.
Tartışmasız İtalya 😏
G*ötümün kenarı Türkiye niye yok*
Bilmiyorum sonuçta zevk meselesi
Apaçiliği ile Türkiye.
italyan erkekleri iyidir.. bende onlara benziyorum
Kore erkekleri güzel yakışıklı oluyor
Bizim evde yetişen erkekler..
Şahin K tanısıan şıklara koyardın :)
Suriye'de bulunur oraya gidebilirsin
türkiyede basta ben olmak üzere :)
Brezilya
Burada 😂😂😂
hımmm
Hımm derken?
sizden böyle bir soru beklemezdim farklı geldi
Değişiklik iyidir
insan olu nasıl değişeceğinide bilmiyo
Biliyor biliyor 😉
insan oğlu işte ne diyelim
😊😊
? ?
Yok bir şey 😊
neyse iyi günler
Türkiye nerde ya :D
İskandinav erkekleri türkiyeye tokat attı asdd
Kenya'da
Türkiye neden yok?
Onlar tecavüz ettikleri için saymıyorum 😊
Yurt dışında daha çok bilgi sahibi ol istersen araştır bak
Bana göre Türkiye hariç
Hariç derken?
Çünkü yok Türkiye de
Yakışıklı mı yok 😂
Yani bir elin on parmağını geçmez :/
Senin sevdiğin yakışıklı mı?
Yok pek değil ama sempatik yani önceki sevgilim küfür, hakaret, aşağılama çoktu bu çok efendi ama dersen ki o karakterden İskandinav ister miydin evet derdim. Ben beyaz tende al yanak pek sevmiyorum :/
Bu çıktığın beyaz al yanak mı 😀
Evet al yanak :/ hiç hoşlanmadığım erkek tipi
O zaman neden çıkıyorsun ya da hoşlanıyorsun 😀 Boşa çocuğu kendine bağlama istersen
Karakteri çok hoşuma gitti önceki çıktığım kişide bulamadığım şeyi aldım. Huzuru, saygıyı, sevgiyi, sadakati.
Kıyaslama yaptığımda önceki kişi sevgisini hiç hissettirmedi bir derya bir eylül vs önceki kızları övüp durdu onlar ile güzel günlerini anlatırken ve onlara karşı beni aşağılarken hissetmediğim duygu. Önceki ile kıyasladığımda edepli ve namuslu artı önceki aileme bana küfredip durdu hakaretler etti. Çok ezdi çiğnedi sevgimi aşkımı sadakatimi ama bu başka be. Bir tipide böyle olsun. Karakteri yeter be. Bana huzur verene önem veririm hayatıma girmesi kolaylaşır. Huzuru kaçırama yol veririm.
İyi hoş da zamanın da getirilerine bakmalısın çok sevmek de zamanla bıkkınlığa yol açar 😀
Nasıl bir bıtkınlık
Siz kızların yaptıkları şeyleri sayıyorum
*Erkek senin herşeyine evet diyecek
*Sürekli sen haklısın sen böylesin sen güzelsin diyecek
*seni seviyorum yapma etme diyemiceği için senin belli bir Zaman sonra Can'ın sıkılacak hiç birseye hayır demiyecek
Sende çok yapışkan çok sulu olduğundan şikayetçi olcan 😀 Bunlar denenmiş şeyler 😀
Yok be sevilsem sıkılmam ki
Yaz bunu bir yere sıkılmazsan burayı dondurcam 😀
Burayı dondurma yok :)
Önceki ilişkimde hiç sevildiğimi hissetmedim bu şu an ki beni çokkk mutlu ediyor sıkılmam anlayacağın 😊
İnşallah sıkılmazsın 😀
İnşaallah serdarım obenim 😊
Mutluluk güzel şey o da sende var ❤️
Teşekkür ederim 😊💜
Rica 😀 Mutluluklar 🇹🇷
Sağol şekerim 😊https://media0. giphy. com/media/Zyqv5y9FlRSus/200w. gif
Merci ❤️
😎🇹🇷
Güzel 😍
Ne güzel?
Gönderdiklerin 😂
Tabii :)