Tadı çook güzel çok severm.. ama öğrendim ki inanılmaz zararlıymyş. Ve içindeki sosis salam sucuk helal gıda değil. O yüzden artk yemiyorum. Bence sen de yeme. Bu dünyada bu konuda hassasiyet gösterirsek cennette en güzellerini yeriz
@mor-vampirella çok sevdiğim için bir çok kumrucuya sosilerin markalarını sordum. Ama bir çogu ya bilmiyor ya da sertifikası olmayan ürünleri kullanıyorlar. Şüpheli olması bile yeterli bir sebep yememek için.
@mor-vampirella aynen öyle canım . Malesef bu yüzden manevi hayatmz da ibadetlerimizden tat alamiyoruz. İznin olursa bir kaç marka söyleyeyim. Mesela çikolata vs gibi şeylerden torkuyu tercih edebilirsin. Tavuk markası olarak lezita keskinoğlu erpiliç tercih edebilirsin. Cips olarak paketin arkasında fritolay yazmaması çok önemli. Kola zaten kesinlikle alkollü içecek kategorisinde. Ama bunlar piyasadaki ürünler ben genellde böyle şeyleri sipariş üzerine getirtiyorum. Gerçekten müslümanlar üzerinde dini hassasiyetleri ölsün diye bir çok oyun oynanıyor. Başarılıda oluyorlar. Bu oyuna gelmemek lazm.
Tamamen katılıyorum en bilindik markaların ürünlerini yemeye çalışıyoruz dısardanda bişiler yemek istemiyoruz. Bilinçlendirdiğin için çok teşekkür ederim 😘
En İyi Cevaplar