Tabiki bu bir atmasyon onu biliyoruz. Attıkları tutuyor mu peki hadi dökülün bakalım 😝😝
Evet, bence söyledikleri doğru. 😜
Hayır, bence saçmalıyor. 😛
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Programlar adi uzerinde oldugu gibi yazilimdan ibarettir. Bu tur programlarin icerisine yuzlerce yerlerden kisisel bakis acilarina gore yorumlanmis kahve fallarindan toplanarak guncel bir sekilde programin icerisine atilir ve otomatik olarak size bu fal yorumlari gonderilir. Tamamen sahte.
Eski sevgilimin falinda tamamen ben vardim hepsi oldu ama iste bazen boyle tesadufler olabiliyor. Bu tesaduflerin nedeni falin bize uymasi degilde bizim fala uymamizdir. Yokken o X kisisini var ediyoruz. Cunku istedigimiz zaten o, ve falimizdaki kisinin x kisisi oldugunu x kisisine bizzat bahsederek, o x kisisi de fala dayanaraktan birbirlerine karsi gorus cercevesi degistiriyor. Ruhlar birbirine uyumsuz bu ciftin sadece bir kisi tarafindan edilen heves ile bir yola koyulurlar. Basta dedigim gibi bir uyumsuz olduklarini, bir hevesle goremediklerinden dolayi ayrilik meydana gelir. Falan dümen :)
bende el falı bakarım. fal işi baska birşeydir. bio enerji ile hislerle yapılan birşey. elının resmını yolla avuc ıcı. sana gelmişini gecmisini söyliyim şok olacaksın :D
yemın ederım bak özelden bana avuc ıcı resmını yola cızgıler bellı olsun bakalım :D
valal cıddıyım at resmı gor bakalım saka mı :D
aa burda olmuyor demı al facebookuma at :D https://www.facebook.com/ahmetyldz1993
napayım vatsap mı vereyım haha :D
tm olur yap sen profıl resmı ben sana özelden herşeyi yazarım
tm yap hadı olmamıs
evet dur bakıyom mesaj yazıcm sana
sana mesaj atılmıyor sen bana mesaj at ozelden konuslaım yazayım
sana mesaj atılmıyor sen bana at :D
Abi banada bakarmisin ya nolurr çok istiyorum
Şimdiye kadar hiç çıkmadı
Cevap
11Cevap
En son bir falcı sen çok şanslı birisin dedi, Çok başarılı olacaksın hayat ta dedi o günden beri rezillik çekiyorum WQ:EQEWQ
Genelde canım sıkıldığında kahve yapıp gönderirim laf olsun torba dolsun diye :)
böyle uygulamalar programlamadır yani yolladıgınız resımler program sayesınde en yakın sekıllere benzetılıp (kuş, at vb.) ona göre program otomatık olarak yorum kalıplarıyla sıze gerı yorum olarak gonderıyorlar.
Falcı bacı bile benden iyi bakamıyor yolla bakalım falına :)
Bazen atip tutuyor 😃
Kaç yuz tane soru soruyon ya çok hızlısın
Hayır çıkmıyo neler cıktı neler hiç biri de olmadı
hep yalan ammaa ben yalamam :D :D
Saçmalıyor iyi sallıyor
Arada evet.
Alayı dümenci ya :d
Ne diyorsun.
Hikaye
Falcı bacı kim ki
B dedim
Bazen .