Ayanlar, dizolar ve kekoların ve fosforlu giyenlerın başı kürt müdür sizce arkadaşlar? ( detaya gelin konu derin ) ?

Ayanlar, dizolar ve kekolar kendilerine göre adamın dibidir.
Köşe başlarında otururlar ellerınde sıgara tuvalet pozısyonunda ve gelen geçene laf atıp bıçak çekip paralarını isterler. ' 50 kurus ver lan tırrrek ' mesela.

Ama ırkçılık olmasında bunların geneli kürt malesef. Kürtlere birşey demiyorum ama bunun gibi işsizlerın idam edilmesi gerekmez mi? Cünkü cidden milletın parasını alırlar ayriyetten görüntü kirliliği..
Torbacılık yaparlar cocuk parklarını istila ederler fosforlu giyinirler.
E kardesım ben bunlarla cok konusmaya çalıştım 16-17 yasındalar anlattım anlattım kekoların deıklerı tek şey; yok abiiğ heyat bize hep darbe vurmiş ne yapacaz yav kader abiy kader.

Hergun sigara çekirdek koladan beyınlerı yok olmus bunları cidden ınfaz etmek gerekır cunku hem colugun cocugun parasını alıyorlar hem goruntu kırlılıgı hem torbacılık yapıyorlar mılletı zehırlıyorlar. Direk insafz etsınler boyle ınsanların olmaması gerek.
Ayanlar, dizolar ve kekoların ve fosforlu giyenlerın başı kürt müdür sizce arkadaşlar? ( detaya gelin konu derin ) ?