Yaşımı soranlara : Benim yaşım küçük 14 yaşımdayım bu site çok aktif ve kullancı bilgilerine dogum tarihi kısmına küçük bir şey girersem ya bloke eder ya da ugraştırır diye girmedim.
(Bkz: facebook yaşı küçük girersen kayıt yaptırmıyor 1-2 gün)
Yani tamam da, oğlum geç değil mi? Ne oyunu? Ben GTA 5'i bitirdim daha yeni. Sildim sonra. Oynayacak oyun kalmadı, yani bilgisayardan bıktım. Sen nasıl doymuyorsun? Tüm gün gündüz oyna, gece uyu? İlla gecede mi oynayacaksın? Gündüz dışarıda mısın yoksa? Az evden çık. Okullar kapalı diye, hep bilgisayar olur mu ya...
Yalan söylemek en kötü şeydir, oyun oynarsan bilmem çarpar mı ama yalan söyleyeni Allah yakar. Sen anladın mı beni?
24 yaşında mısın değil misin? tek soru net cevap istiyorum ama lütfen :)
Ya sen güncellemesen de durum ortada kardeşim zaten. O yüzden dedim. Site 18 yaş üstü diyorsa öyle olunca gir. Bunlar senin iyiliğin için konulmuş kurallar.
Yasin kac senin :) yok olmaz cunku onlar insanlara temas edemezler yasak
Zaten kucuk dogum tarihi olmuyor en kucugu 98 liler burda :) cunku sitenin kurali 18 yas
Cevap
9Cevap
Annenin üzerinde hakkı var, kabul olup olmayacağı Allaha kalmış. Ama annene böyle şeyler söyletme, laf dinle azıcık. Dinlemiyorsan da yumuşak dille izah et.
Anne ve özellikle babanın evlat üzerindeki dua ve beddualar kesinlikle kabul olur. Bence sözlerinin dışına çıkma.
Hakli kadin aksam yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak... cocuk gibi vakitlice yatin gece 03:00 ne bilgisayari. Hadin yatin bakim...😠
Oyunda adam öldürme çok günah
Bizde edelim tez zamanda pc bozulur umarım Allah kabul etsin :)
24 yaşında olduğuna emin misin
Belli olmaz olabilir.
kötülük için ediyorsa kabul olmaz
Olur. Gece oyun mu olurmuş. Allah çarpar.
Cinlerin insafına kaldın.
şakasına diyordur üzülme
son 20 dk
Tövbeeeeee
Olabilir😄
Kaç kovalarlarsa
Olurmu olut
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar