Erkekler en fazla kaç kilo bir kızı taşıyabilir? 
Bu şekilde

Bu şekilde
45-50
50-55
55-60
60-65
65-70
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arkadaşım beni taşıyor. Bildiğin merdivenlerden falan indirebiliyor yani...
114 kiloyum, arkadaşım da 70-80 kilo falandır. Dlsjlskss
Her eve lazım
Sevgiyle doğru orantılı olarak, çok seviyosam 100 kilo bile taşırım nedir yani?
Valla halter de 110 kg kaldirmisligim var
😮😮😮😮
Cevap
12Cevap
erkekten erkeğe değişir dostum. mesela ben 60 kiloya kadar kaldırabilirim ancak.
42 kiloyum bir zahmet beni tasisinlar hehehe
42 kilo mu boyun kaç
57 kg sin rahat taşınır sın dert etme sen :)
Erkeğine göre değişir
bench preste 70 falan basıyorum da bilemem yani
Erkekten erkege değişir
80e kadar :D taşırım :D
Bu kadarı aklıma gelmediği için seçeneğe koymadım
Aman o kadara gerek yok 57 taşısın yeter
kadınım benı taşıyabılmelı
beli zorlamaya gerek yok B dedim 😁
Kemik ve kaslarına baglı kısıden kısıye degısır
70 taşırlar belkide daha fazla sporcuysa.
100e kadar yolu var
B dedim :D
70 diyorum
65-70
65.75 arasıııı
45-48
70 kilo.
Taşıyan salak'tır
Neden
Niye bir kız için belimizi sakatlayıp, gelecekte fıtk riski yaratalım ki?
Ben bile 40 kiloyu rahat taşıyorum niye taşıması hâlinde sakatlansın
İşte sen de kesin belinde fıtık temelini atmışsındır. Geçmiş olsun, bundan sonra daha ağır şeyler kaldırma.
Zorlanarak kaldırmıyor çok rahat taşınıyor
Olsun, fıtık için yeterlidir. 20 kilo üzeri fıtık riskini artırır
Ne korkar çıktın ha
Belimi niye sakatlayayım bir kız için ya? Fıtık ameliyatının kaç para olduğundan haberin var mı
Sokağa çıkma o zaman araba çarpma riski var evde de durma kafana avize düşer belki en iyisi sen öl
Bu dediğinle benim dediğim arasında uzaktan yakından alakası yok.
Hasta değilse birini neden taşıyasın ki? Bu tamamen enayilik.
Ölmekle belini sakatlamayı aynı keseye koyacak kadar düşüncesiz olamazsın
Ölmekle belini sakatlamayı aynı kefeye koyan yok ya belim sakatlanırsa diye düşünerek yaşamaktansa ölmek daha iyidir diyorum ayrıca sevdiğin insan istiyor diye belini de sakatlarsın bu bir sorun veya enayilik değil karşındakini mutlu etme isteği ama her isteği amaca bağlayan insanlar sevmek ne demek bilmezler bu yüzden anlamanı beklemiyorum insanlar inşaatlarda 20 kilonun üzerinde binlerce şey taşıyor hem de devamlı olarak hepsi de bel fıstığı olmuyor 5 dakika birini taşıdım ya bel fıstığı olursam diye düşüneceksen zaten kimse tarafından sevilmezsin
İnşaatta çalışıp bel fıtığı olmayan yoktur. Bu 1.
Sevdiğim insanı taşırım hastaysa, ayağı yer tutuyorsa neden onu taşıyayım bunda mantık nedir söyler misin? Erkek kadının kölesi mi?
Sevmesin kardeşim, benim sağlığım elden gidince onun beni sevmesi bir işe yaramayacak.
Olmayan çok var tanıyorum bizzat 5 dakika taşıdın diye bel fıtığı olmazsın köle olmakla ilgili değil hatta adettir damat gelini eve kucağında sokar resimdeki adam karısını taşıyor bel fıtığı falan da değil dünyaca ünlü bir aktör kendisi karısının isteğini kölelik olarak gördüğünü hiç zannetmiyorum
Adetlere de geleneklere de karşıyım. İstatistiki olarak her 3 kişiden 2'sinde bel fıtığı vardır. Ama ameliyat düzeyinde değildir
Hepsi değil işte ve onlar her gün saatlarce yapıyor bunu 5-10 dakika değil karımı kucağıma aldım bel fıtığı olacağım 😱😱😱😱
İstatistiksel olarak da her kadın ayakları yerden kesilsin ister hem gerçek anlamda hem mecaz anlamda anladın mı
Taşıma şirketleri var saati 100 tl'ye taşıyorlar onları arasınlar ayaklarını yerden keser kadınların 😒😒
Sen bir bel fıtığını bir araştır istersen. Evde kanepe çekerken bile fıtık olabiliyorsun
Sadece fıtık değil bütün hastalıkların olma ihtimali var dediğim gibi kaza yapabilirsin sokağa çıkma boğulabilirsin su içme falan filan falan filan
Bilerek sakatlamak var, habersiz hastlalık ölüm olan var.
Yoo sakatlanman çooook yüksek bir ihtimal değil ki bilerek kategorisine girsin
Yüksek ihtimal, dedim sana kanepe bile sakatlıyor. Zaten fıtıkların çoğu o lanet kanepeler yüzünden
Kanapenin sakatlaması sakatlayabilecek şeylerin fazla olduğunu gösterir sakatlanma ihtimalinin değil
İnsan kendi ağırlığının yarısı kadar bile yük kaldırırsa fıtık olma ihtimali vardır. Bir de düşün 50-60 kiloluk insan kaldırıyorsun, ne için? Anlamsız birşey için. Halterci miyim ben
Sen taşıma sana taşı diyen mi oldu niye millete salak diyorsun
Halterciler kilosunun 2 katını taşıyor neredeyse fıtık mı oluyor hepsi ben ihtimal yok demiyorum ama bahsi geçecek kadar değil
Taşıyan salak'tır net, kadının kölesidir. Net
Sen net dedin diye net olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar