-KESİNLİKLE HİÇBİR TÜY-
Annem tüylerimi almama izin vermiyor?
-KESİNLİKLE HİÇBİR TÜY-
bu konularda tek sen değilsin bir kaç kız daha var için rahat olsun
Kaşları alınmamış kızlara daha sempatik geliyor bana böyle begenenlerde var alınca hep bakım yapmak zorunda kalacaksın sen kendini farklı konularda geliştir güzellik bir kenara kalsın okumak istiyorsan önce onu yap sonra işine geçince kendine daha fazla zaman ayıra bilirsin
kıllı mı geziyim
Nasıl sorun olmaz yav hüseyin abi diye sesleniyo erkekler
ee bir dk =D seni komple soyup kontrol mü yapıyor git anandan gizli kuaföre kaş bıyık vajina bacak aldır evde de uzun giyin =D
illaki denk gelir valla gazabından korkuyom
vajinada ki tüyler dinen de günah ki ve şöylede bir durum var sen en az 25 yaşına kadar annenle berabersin 25 yaşına kadar tüylerini almıycak mısın? çok saçma hem koku yapar hem görüntü kirliliği
Bence biriyle yatmandan korkuyor , kılların buna engel olacağını düşünüyor yani sana pek güvenmiyor. Marketten git ağda al ve paketini dışarda bir çöpe at içindeki ağdalarıda cüzdanına falan koy sonra evde gizli gizli yap. Bu arada koltuk altına da mı izin vermiyor ?
hiçbirine izin vermiyor. Bu arada ben öyle şeyler yapacak biri değilim ailemin istemediği şeyleri genelde yapmam ki onlara saygımdan kimsenin teklifini bile kabul etmedim
İple evde bıyıklarını kendin al youtubedan izle öğrenirsin çok kolay, kaşlarını da git kuaförde sakın inceltmeyin sadece toparlansın de diğer yerlere gelicek olursak git banyoya gir en kötü jilet bari at aqq
Kullanmayı filan hiçbişeyi bilmiyom ipi de biliyorum da cımbıza daha alışığım ip çok acıtıyo
Cevap
20Cevap
Bunu da ilk defa duyuyorum. Annen sana bir neden veriyor mu peki? Annenle konus bence, yani en azindan genital ve koltuk alti temizlik icin cok önemli. En kötü ihtimal jiletle al. Ama en iyisi agda. Varsa yakin bir arkadasin vesayre en azindan koltuk altinda yardimci olur...
Annenin psikolojik sorunları var ve sende böyle bir saçmalığı dinlediğin için seninde var sanırım hayatımda duyduğum en saçma şey anne diye haklı olacak ya da her istediğini yapacaksın gibi bir kural yok insanın biraz kendisine vücüduna saygısı olur ya yazık
Bacaklarini jiletle al. Jileti saklamasi da kolay olur. Istedigin yere sıkıştırabilirsin. Annen neden izin vermiyor peki? Gunah oldugunu falan mi dusunuyor? Aldirmak istiyorum hoslanmiyorum boyle diyerek israr et bence.
nasıl yapıcağımı bilmiyorum ki
Hic tiras olan birini gormedin mi? Bacaklarina jileti dayayip killarin cikis yonunun tersine dogru yani yukari dogru jileti ilerleteceksin. Bu kadar basit. Annenin boyle davranmasi ilginc. Neden bu kadar karsi ki sence?
Hiç bilmiyorum yemin ederim. Tüy dökücü de aynı yapıyo diyolar onu kullansam olmazmı jilet kesmiyo mu hiç denemedim
Kesmiyor aslinda daha praatik oldugu icin bunu onerdim. Tuy dokucu krem de olur tabii. Dene. Neyle rahat edersen onunla yap 👍🏼
Annen kuaföre izin vermeye bilir. zaten genital bolgeni başkasına açma. annene söyle birsekilde anlat yapmayinca kokuyor de ve zaten kokarda. yalan değil. sen yap de. genital bolgen kokmuyor mu hiç senin çok saçma donun bile kokar sidik gibi. ben bile şimdi tiksindim.
Ya annen neyin kafasını yaşıyor. Çok geride kalmış. Dinleme al her yerini
Ayrıca koltuk altı ve bikini bölgesine de mi kızıyor?
HEPSİ hiçbirine izin yok. Erkek arkadaş filan olayları değilde. Her insan temiz olmak ister ama annem bırakmıyo kendimi maymun gibi hissediyorum
Ya saçmalamış annende iyice yaa. Koltuk altı ve bikini bölgesini almak zorundasın. Günahı var onun. Annenin dinden de haberi yok mu? O bölgeleri almak zorunlu. Kalan yerlerinide al. Kol bacak bıyık kaş falan. Anlamaz.
kendinkileri zaten alıyo benimle ne problemi var bilmiyorum
öyle şey mi olur evlendiğinde kocan seni kıllı kabul edecekmi ilişki sırasında kadın dediğin kız dedğin pürüzsüz bir vucuta sahip olmalı kıl olmamalı vucutta sen al kıllarını
Annene durumu îzah etmen gerekiyor. Anlaması için insanların dalga geçtiğinden zoruna gittiğinden falan bahset
Bıyıklarını tek tek mi alıyorsun cımbızla
İnan ağda o kadar da acıtmaz yani tek tek almak canını çok acıtır.
Anneni ikna et, rahatsız olduğunu kesin bir dille anlat.
Annen cahilin onde gideni annen yuzunden bakimindan ve guzelliginden odun verip cirkinlesme
Sen ne diyon ya düzgün konuş
Bu konuda anneni dinleme. genc kızsın dikkat etmen gerek
Annemin gazabından korkuyorum ve tecrübesizim neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ağda paketleri görse zaten doğrar orası ayrıda acısı var
acısı cok değil. korkma.
Bu nasıl anne ya bıyıklı bıyıklı dolaşmanı mı istiyor belkide güzelliğini kıskanıyordur başka bir şey düşünemedim ben
Kaslarini se_il verdirtmeden toparlat
Biyiklarini da al
Annen mihdemeden cok degis dugunde diye diyodur eskiler oyleymis ya
Annem çok yaşlı değil erken evlenmiş aramızda 16 yaş var
Ona bu durumun ne kadar rahatsız edici olduğunu anlat tüyleri aldırmak çok insani bir şey. Ben olsam gider gizli gizli bile aldırırdım yani
Ne güzel birşey ya böyle anneler var mı ya helal olsun ellerindeki öpüyorum annenin
40 günden sonra mekruhmuş
Hepsi yalan kardeşim sen Kuran'dan sorumlusun milletin söylediklerinden değil. Kıl hakkındaki tek hüküm ihramlı iken traş olmamak Allah insanı en güzel biçimde yarattım diyor o kılların boşuna yok. Kılsız kadın profilini medya ile kozmetik firmaları çıkardı ve ağda epilasyon ile milyarlarca lira para kazandılar. Artık insanlar kendileri için değil başkaları için yaşıyor sen kendini kabullenmez isen kimse kabullenmez.
Eşinizin kıllı olmasını kabul ediyor musunuz
Kabul etmiyor olsam bunları yazar mıyım? Kaldı ki ben kıllı iken Nasıl kılsız kadın isterim ki kaldı ki kendimi ve herkesi ve herşeyi aşşahın yarattığı gibi kabul ederim tek önemli olan kişilik düşünceler kıl vücut tip zerre önemli değil benim için.
Ya bir git kıllı kadın istermiş hiç bir erkek bunu istemez
günah diyemı yollamıyor? günah degildir böyle bişiler annen sana güvenmıyor dimek
yooo ne alaka neye güvenmiyo
Abi bacağını oranı buranı annen mi görüyor sanki al gitsin napıcak öyle gezmekten iyidir
Kaş almak günah bu yüzden al diyemem. Ama diğer yerlerini alabilirsin. Koltuk altı ve genital bölgeyi alman şart. Almazsan günah. Dolayısıyla bu konuda anneni dinlemiceksin Allah'ın hükmü üzerine söz söylüyosa dinlememende bir sakınca yok
Annenin çektiği sıkıntıyı sana yüklemesi anlamsız, yersiz. Bunu açıkça annenle konuşabilirsin. Yarın öbürgün bu tarz baskılar yüzünden kendini özgüvensiz hissedebilirsin.
Ah Can'ım yaaa. İnşallah izin verir. İnsan çocuğunun bakımlı olmasını ister
Anneden gizli kuaföre git açıp bakicak halı yok herhalde
Ya hiç gitmedim hiçbirşey bilmiyorum nasıl dayanıcam
Youtubeden ögrenirsin ağda kullanmayı basit a 101 de ucuzda vajina içinde ameliyat eldiveni kullan en basit o jiletle çabuk ve kotu biter basa cikamassın
Ben de yüzümdeki tüyleri alamıyorum anneme de söyleyemiyorum söylesem de izin vermicek biliyorum napim ya böyle ilk kez olunca da insan nasıl söyleyeceğini bilmiyor
Sağlıksız olduğunu söyle. Zaten kuaföre aldırma da. Belki de o yüzden izin vermiyordur elin ne udugu belirsizleri girecek diye
bazen böyle durup ne yazsam diye düşünüyorum şu an ne yazcamı bilmediğim için bunu yazdım :D
Ya benim ablama izin veriyor ama ben küçükken afedersiniz özel bölgedeki kılları almama bile izin vermiyordu
O nedemek ya. O zaman otur onune o alsin ahret yerlerini.
Hakkaten ciddi misin sen?
yalan söylüyo gibi miyim kıllarımın resmini mi atıyım :D
İnanılır gibi değil. Peki iman yönü nasıl ailenin? Zira 40 günden sonra mekruha düşüyor insan. Genital bölge ve koltuk altı tıraşı şart. Bayanlarda ayrıca ince iş tüyleri almak da şart
imanlı bir aile ama bırakmıyor napıcam ya
Dinlemeyeceksin. Bu kadar basit.
Harun abi takılıyorsun yani
Anneye bak millet ogretir bu taş koyuyor😂
Sende oun tüylerini almasina engel ol
Bişey yapmandan korkuyordur
ne alaka ne yapıcam
E al ağdayla oranami bakacak
ağda paketini görse? Hiçte yapmadım nasıl dayancam ve hepte evde hep aynı yerdeyiz
Annenden gizli yap o zaman
Acısını bilmiyorum nasıl dayanıcam
Al gitsin maymun gibi gezme ortalikta
Annen hippi falan mı kdlslf
vajinayıdamı aldırmıyo
A. mı, nın tüyleri demi almıyosun?
Ne biçim bir zihniyettir ya
sende kızım kuaföre git.. uzak bir yerde
Kutunu da mı anal bölgende mı almıyorsun
Yok artık günah be öyle gezmek
Ne yapıcam bilmiyorum ki
Al onları annen orana bakıcak değil koltuk altınıda bişekilde kısaltırsın
Kapali misin
hayır
Araya birilerini sok. Yani komsu veya annenin arkadasiyla falan konus derdini anlat onlar anneni ikna etsin
Bıyık?
Teker teker cımbızla uğraşıyom
Yok o değil kız da bıyığın işi ne..
iki üç tane çıkıyo işte
Bıyık değil dudak üstü sarımsı ince tüyler
Senin hormonlar bozuktur :/
@Kayıkçınınküreği gece gece bu kadar bilgi yeter susun ya :D istemiyorum bilmek ögrenmek
Yo her insanda bıyık çıkar
Ya susar mısın :D
Ya insan degilmisiniz anlamiyorum ya
hahahahah
@Kayıkçınınküreği insanız da sizde olmaması gerek var ise sorun var demek
Lan zaten nokta kadarlar... Neyin kafası bu ya.
@Kayıkçınınküreği atin kafası
@Kayıkçınınküreği hahahah kendinkiler gibi sanıyo imam sakalı filan var hatta ne diyon sen kldjfsf
B*k ye
@Kayıkçınınküreği Kavga mı istiyorsun come on
bizimkiler gibi olmasa bile kıl tüy nedir bayanda ya yemeğin içinden kıl çıkması gibi bögg
Tamam ışte bizde bu yüzden alıyoruz kıl tüy. Akilli yaa. 😂
@Kayıkçınınküreği yav almayın dna ile mustasyona mı ugraşıyorsunuz bir şeyler yapın doğuştan olmasın :D
Adam anatomi kurallarina karsi geliyor resmen ya 😂😂
@Kayıkçınınküreği :D ne alakası var ya teknoloji tıp gelişti o kadar demeyi biliyor sunuz
O zaman orman erkeklere tıp bir çare bulsun hajahaj
@Kayıkçınınküreği erkek dediğin kıllı olur :D ne o kılsız bayan gibi
Kil degil sizinki ayilik ormanlik.
Ayrica "kilsiz bayan gibi" mi. Şu an kendi tezini kendin curuttun hahajajah
@Kayıkçınınküreği Tezi çürütemem ki benim luğatım da kadın kılsız bu bıyıklarım var diyor :DDD
Ayrıca o onların ayılığı ben kıllarımla mutluyum ve gayet şık bakımlı biriyim :D
E tamam bende bakimliyim. Problem? Bu bıyıklı kızların sorunu hahajja
@Kayıkçınınküreği Senin yüzünden sabah oldu gün doğdu ben soru çözecektim ya benim ne işim var burada :/
Aaa bak birde suçlu ben oldum. Senin yuzunden uyuyamadim be !
@Kayıkçınınküreği Tutan mı var -,-
Seni de tutan yok?
Sen kitaplarinin başına. Ben yatağa.. Hoscakal👋
@Kayıkçınınküreği yok bende yatıcam :/ 12 de fransızca kursum var pff
Acıdım la resmen
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar