Annemin yatak odasından gelen sesler?

Ortaokula gidiyordum. Annemlerin yatak odası benim odama çok yakın değildi. Yani şöyle söyliyim benim odam banyo yatak odası. Neyse işte ben böyle cinsel şeyleri daha yeni yeni öğreniyorum falan o zamanlarda ortaokul sınavı vardı. O stresle zaten geceleri 1 gibi yatıp uyuyamıyordum. Bir gece uyucam uyuyamıyorum kardeşimle aynı odada kalıyorduk. Benim yatağım kapının önündeydi yani ses direk koridordan geliyor. Ne sesi olduğundan bahsedicem.. Sonracığıma işte uyuyamıyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yatak odasından öyle bir ses geliyor ki. Kapı kilitli olmasına rağmen birde. El insaf yani insanda utanma yok mu hiç? Neyse işte haftada 3 kere falan aynı şekil oluyordu. Ve ben artık alışmıştım. İlk başlarda çok tepki veriyordum şöyle özellikle babama karşı böyle bir soğukluk oluyordu. Ve nedenini gerçekten bilmiyorum. Sonunda birgün lanet ettim yani. "Allahım n'olur ayrılsalar da bu sesleri duymasam" diye dua ettiğimi bilirim ben. İşte sonra ayrıldılar. Gerçekten değişik bir durum. Ortda hiç bir şey yokken nasıl oldu hiç bilmiyorum. Öyle yani. Siz ne düşünüyorsunuz? 😃
Annemin yatak odasından gelen sesler?