beş yıldızlı oteli tercih ederim. şimdi ben mesela bugün, tüm evi temizledim. hala burnumda klorak kokusu var yeminle. her gün kahvaltı hazırla, çoluk çocuğu yedir içir doyur. yok çamaşırdı yok bulaşıktı aman çocukların dersleri (büyük oğlana yaz ödevi verildi) derken ömür geçiyor. haftaya herşey dahil tatile gideceğiz, sonraki hafta ise evin büyük bir kısmına badana yapacağım. ne yapayım beş milyon yıldızlı oteli kahvaltıyı ben hazırlayacaksam! çok istersem çıkarım otelin bahçesine, bakarım yıldızlara. :)))
soğuyacak bir şey yok ki, mutlu olmak için sorumlulukları yerine getirmek gerek. ama şu tatili de prenses gibi elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadan geçirmezsem tadını alamıyorum :)
Otelin yıldızı önemli değil, huzurlı, temiz , sakin olsun içinde sevdiğim kadın, sevgi ve aşk olsun her yer olur. Beş milyon yıldızlı , çadır içinde otel tercihim.
Doğru insanla Sevgiyi, gerçekten sevdiğiniz insan ile Huzuru, Sadakatinden bir an olsun şüphe etmeyeceğiniz insan ile Aşkın yakalandığını yaşadığım hayattan edindiğim tecrübe ile buldum. Darısı tüm gerçek sevgiyi arayan insanlara :-)
Çadırlar çeşit çeşit oluyo, genel gruplama mevsim özelliklerine göre belirlenir. İki mevsim üç mevsim, dört mevsim, beş mevsim olarak imal edilir. Beş mevsim okurmu deme olur. Bunlar expedisyon sınıfında kabul edilşir gündüz ve gece farkının çok plduğu dağ yüksek irtifa şartlarında kullanılır. Gündüz 30 dereceyken gece sıcaklığı - 30 ları bulan zorlu şartlarda mukavemeti yüksektir. Bahar, plaj, ve karnaval çadırları çoğunlukla tek kat tente olup doğanın dış haşerelerine karşı korunaklı olmazlar, dört mevsim ve beş mevsim bivak veya çadırlar çift tente olur. Dış kaplama hava koşullarından korurken, içteki tente ki bunlar çok ince cibinlik türü fermuarlı haşere ve böceklerin girmemesini engellemek içindir. Yine yağmur ve kar yağışı durumunda terleme yapmayarak içerideki ısının korunmadını sağlar 😊 yani korkma karınca dahi giremez. 😊 Sen nereye gitcende ayaklarını dereye sallican, bülbüllere ilham olucan 😊
Ama baksana çok güzel değilmi 😊 www.anadolujet.com/.../192_47918.jpg Dimiyi giyecen, omzuna desdiyi alıp köy çeşmesine dolmaya gitcen 😊 Bende daş başında oturup seni izlicem 😜😂
5 milyar yıldızlı özel insanlar için güzel fikir. Her zaman yapıp büyüsü bozulmamalı. Cok cok özel olan kişiye saklanmalı. Her sevgili aynı değeri görmez. 5 yıldızlı otel diyorum o yüzden.
;) yillik izin sorun degilse ikisininde tadi ayri ikisinide yapin. hem varligi hem yoklugu yasayin. gonuller bir olduktan sonra hicbisi olmaz. cadir tatil cok eglenceli ;) siddetle tavsiye
sabaha kadar sonra böcek yılan öldür işin yoksa ne o hanımefendiler romantizm yaşayacak yemişim öyle romantizm otel odasında birlikte sabahın ilk ışıklarını şarapla karşılamak varken:)
Romantik ortam oluşması için illa tepede yıldız görmeye gerek yok, elinden gelen erkek her ortamda o romantizmi oluşturur zaten. Ama sevdiğimin rahatı için 5 yıldızlı otelin konforu şart. Evet bende sevdiğimin rahatını düşünen böyle bir odunum :)
ama profesyonel yaklaştım olaya bir kere atmosferin dışına çık ne yer çekimi var ne sıcaklık dengesi fırtınalar falan orda bişe yapılmaz bu ütopik bişe :D :D
ya belgesel demi izlemeyehhh be :D gidip çekiyo gavurlar bilmiyon mu youtubeye bak bir ton var :D sana bir film önerecem izlemediysen yıldızlararası filmini izle :D
Yok konu aslinda bundan cok rahat olmakti guzellik goreceli. bir kavram sonuçta ha dersen romantizm boyutu emin ol bunu saglarim ve senin o 5. yildizli otel dedogin otelin satin alinma. romantizminden daha kaliteli bir romantizm olur cunku gerçektir cunku doğaldır
En İyi Cevaplar