Detaylar çok uzun ya da çok kısa.
Türk Kızları.
Litvanya Kızları.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk diyecektim ama harbiden o fotonun olduğu şıkkı işaretlesem gece gozume uyku girmezdi :/ B dedim.
bu da sorumu tabiki litvanya kızları
Türk kızına basmaya elim varmadi :D
ukrayna, litvanya, letonya, rusya.
Cevap
18Cevap
O kadar güzel türk kızları varken bu fotoğrafı koymaktaki amaç nedir. Litvanyalı kızlarda da böyle tipler mevcuttur. Fotoğraf eklerken türk kızlarını aşağılayıcı fotoğraflar koymayın. ya da koyuyorsunuz eş değer fotoğraflar koyun bence...
s.instela.com/.../...-guzel-turk-kizi--i158256.jpg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...z%C4%B1_798428.jpg
Sibel Erdem senin koydugun bu fotograflar turk degil anneleri cunku ya rus ya da izlandali o yuzden turk sayilmaz yabancilar kategorisine hirer.
Sadece sevgilim ❤
https://i.hizliresim.com/y478oM.gif
Böyle kıvırcık saçları var, temsili ama daha hoş benim bitanem, dünyanın en tatlısı benim için ❤
dönüp dolaşıp türk kızıyla evlencen ya ona gülüyorum kanks :Dd. D:D:D:D:
Bak sana mubarek gece duam kendi soyunun kizlarini kotuluyosun insallah boyle Türk kızına denk gelirsin ama biyiklisina bakimsizina kalbini kaptirirsin aşıkk olursuuun insallaaah 😂
:) :)
Türk kızlarının temsilcisini en kötülerden seçebilmek için bu kadar kasmama gerek yoktu, ve emin ol ki Litvanya sokaklarındaki her kız senin temsilen gösterdiğin fotoğraftaki gibi değil. Saçma yanıltmacalar
sen litvanya kızı istersin ama cenazene türk kızı gelir :D
Niye Türk kızını çirkin koydun herkes öyle mi yani? Al bu da Türk.
https://i.hizliresim.com/VYq5jR.jpg
@BOOOOOOOO Zevkler farklı olabilir tabiki ama gayet güzel bir kadın olduğunu biliyorum Türkan Şoray da var mesela
@BOOOOOOOO Zamanın modası 😄
Simdi bu kiz guzelmi polonyali olsaydi belki kurtarirdi.
Güzel bir Türk kadını resmi koyabilirdin ne bu resmen Türk kadınını aşağılamışsın hiç yapmasan daha iyi olurdu, ülkemizde Güzel Türk kadınları var eğer sen göremiyorsan göz doktoruna git... tutturmuşsun bir Rus karısı litvanyalı karısı her neyse onlara değer veriyorsunuz, Türk kadınları değer verilmesi gereken varlıklar onların eline kimse su dökemez başımın üstünde yeri var onların ❤️
bir fotoyla türk kizlarimizdan vazgececek degiliz.
biraz taraflı olmus gıbıme geldı ama yok sen genelde tarafsızlığıyle ün yapmış bir yazar olduğun için ülkelerin genel durumu bir diye varsayıyorum ve A diyorum :/
Ulan sizin gibi kardeşim bir topluluk daha görmedim resme bak
kardeşim bir topluluk
Rahat rahat küfür dahil edemiyoruz arkadaş
Guzel litvanya kızı koyuyorsun güzel türk kızı da koy.
Tabiki biz.. bizi kötülemek icin türk kızın komik oldugu halde ki fotografı atmışsın ya tebriks..😂
Coğrafya kaderdir, diyen kişi kesin kadınlar yüzünden demiştir. Abi ne o öyle ya.
O kadar güzel türk kizi varken bu fotoyu kullanmak.
Litvanyaya bak ya cok sexy zaten sarisinlara ilgi duyuyorm ben
Bu resimdeki kiz turk kizlari standartlarini yansitmiyor
Türk kızı candır ♥
Danger Türkish girl :)
Turk kızlarını anladıniz onlar kaldı
Bunu koyarsan tabi litvanya derim lan gübekli maho
senin tipe bakınca bıyıklı kız olduğuna eminim
tabiki turk kizlari...
Kürt ergeni fotoğrafı koyup Türk kızı deme?
Kullanıcı adın çok güzel:)
@unique_person Teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim. Sana nasıl msaj atabilirim? xper2 olunca sanırım, ama sen şimdi atsana, xper2 olunca ben atarım ödeşiriz :D
ruslar bitti bunlar mı türedi
Türk kızı diyecektim vaz geçtim bu nedir abi 😃
Sen bu beyinle hiçbirini seçemezsin beyinsiz
Resimdeki kızın Türk olduğunu sanmıyorum.
burkina faso kızlarını tek geçerim
litvanya
Lİtavanya litvanya !! :)
Moldovalılar
türk kızı forever
Haksız rekabet.
aynı ben fotodaki
Aferin.
italyan erkegi *-*
Türk kızları
En İyi Cevaplar