Babam hayatımızı mahvediyor ne yapmalıyım?

12 13 yaşımdan beri babamın yanında çalıştım ve hiçbir zaman bir kuruş parasını almadım ancak 15 yaşlarına geldiğim zaman farkettim ki cebimi kurcalıyor. Üniversiteye başlayana kadar sürekli benimle uğraşıyordu. Hem okula hemde okuldan sonra onun yanına çalışmaya gidiyordum ancak yaranamiyodum. Benimle olan tartışmalar aileme yansıyordu ve annemle ve kardeslerimlede tartışıyordu. Annem kaç defa hastanelik oldu yüz felci geçirdi. Kardeşlerim ise çok temiz insanlar ve asla saygısızlık yapmiyor ona karşı. Ben üniversiteye başladığım zaman sadece bilet parasi + 50 tl param vardı. Çok zor başladım ama artik ondan uzaklasmistim. Şimdi okulum bitti kendime iş kuracağım yakında ancak annemi hala çok üzüyor kardeslerimide ayni şekilde. Eve para bırakmıyor. Sofralarında ekmek olursa hemen kendisine alıyor o ekmeği. Aylarca kimseyle konuşmadığı oluyor. Sürekli huzursuzluk var evde. Ben suanda 23 yaşındayım ve hayatım boyunca gulemedim. Baba sevgisini yasayamadim. Bir sürü borcunu ödedim onun ama ben hala kötüyüm onun gözünde. Ama babadir azda olsa hakkı vardır diye birşey diyemiyorum. Ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edin önümü göremiyorum.
Babam hayatımızı mahvediyor ne yapmalıyım?