takıldığım insana göre değişir kuzenin biriyle efes diğeri becks arkadaşlarla tuborg bir tane kız arkadaşım var ara sıra içtiğimiz onla calsberg içiyoz bazen tuborg bir arkadaşım var amsterdam manyağı ulan iyice alkolik olmuşum nalet gitsin böyle hayata
Yani başlama sebebi tabiki merak etmek, daha sonra ki evre dahada vahim, tadı acı ve çirkin olduğu halde içiyorsun, bir sonraki evre de en güzeli içtiğin şeyden gerçekten bir tad almaya başlıyorsun emin olun bunun adı keyif, yani istediğim alkolü içeyim, istediğim kadar kafam güzel olsun şu bira ve rakının yeri bambaşka. :D
Işte lanet bir alışkanlık olduğunu bilerek kendine çin işkencesiyle içirtmektense, aman ne de olsa bok de geç yani.😂 ki tadına bakman yeter birdaha denememen için.
Ya şöyle söyleyeyim lanet bir evresi var ama ben bu meredin lanet bir şey olduğunu kabul etmiyorum, yaklaşık 15 yaşından beri kullanıyorum bir kere bana ya da başkasına bir zarara vesile olmadı, tabikş bu benim elimde olan bir şey, ama eğer ki sevmiyorsanız sevdiğiniz şeylerle mutlu olmayı bilin, afiyet olsun :)
Smirnoff vodka diye biliyorum ve bir kaç yıldır vodka dahil çoğu alkolü tüketmeyi bıraktım sadece Rakı, Viski ve Bira. Ortamlarda bana tera geliyor neden 21 yaşında olmama rağmen ayak uyduramadım :D
Valla ilk içkiye üniversitede başladım votkayla başladım. Sonra her türlü birayı votkayı içtim. Smirnoff ice votkadan daha yumuşak içimi ayrıca aromalı. 😊
Mavi olan şişe mi? Benim bırakma sebebim vücudumda hissettiğim hasardı, örneğin vodkalı bir gecenin ertesi günü baş ağrısından öldüğüm gibi yemek yiyip içemezdim, hele birde şişelerin dibine vurulmuşsa ciğerimde ağrı hissederdim o kadar rahatsız etti beni vodka ama hep enerjiyle içerdim tabi, velhasıl vodka eziyet yahu tadı mesele değil :D
Dozumda içiyorum 1 biranın tamamı bitiyor kan geliyor 😊 şarkıda ben yoruldum hayat olsun. İsyanım var hayata bazen diyorum benden aldıklarınla mutlu ol hayat diyorum ama sıkıntı lu ki ebedi cehennem var. 😞
Yani ben şu yazdıklarımın hepsini denemiş biri olarak (tat veya kafa) en iyi olarak Tuborgu buluyorum, ama bomonti de her ne kadar kız birasıda deseler hatrı sayılır bir bira, Efes normali de dahil tüm serileri bana ağır değil acı geliyor.
İlk içtiğim bira efes olduğundan tadına alıştım diyebilirim, miller içtiğimde efes in acı olduğunu hemen anlıyorum. Üniversiteye gittiğim vakit dediğiniz markaların ürünlerini deneyeceğim ona göre fikirlerim değişir herhalde.
Kırmızı Tuborg ve Tuborg gold bu ikisinin arasında seçim yapmak zor oluyor tek içiyorsam kırmızı Tuborg arkadaşlarla içiyorsam Tuborg gold ikisinide çok seviyorum yani
Mutlaka dene bende hep barda içtim gidip almadım. Kapağı şampanya gibi patlıyor :D Bir mekanizması var yanlardan demiri var bastırıyorsun açılıyor. İçimi de çok güzel. Üstüne yok bence.
Alkol oranına dikkat etmedim biranın kafasını pek yaşayamıyorum nedense ama tadı yumuşak olmasına rağmen tutacak, hatta tutan bir bira, kısaca başarılı. :)
En İyi Cevaplar