Diğer Şile ada kamp' bilen var mı resimli? RuhuDar Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 günlük bir kamp istiyorum şile ada kampı gözüme kestirdim ama doğru düzgün bilgi bulamadım.Cadirla konaklama ne kadar bilen var mı? Csdir kendimin birde ortam nasil kro tipker geliyor mu? Şile ada kamp' bilen var mı resimli? Cevapla Kamp Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Anonymous_psychopath Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% 10 ay Gittin mi düşüncelerin ne ben de 2 günlük kacacagim 1 0 Yorumla
NeHaldeyiz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kamp için başka yerler daha makul 0 6 Yorumla RuhuDar +1 yıl Mesela? Yorumla NeHaldeyiz +1 yıl Fethiye Yorumla RuhuDar +1 yıl 2 günlüğüne gidecem 2 gün için burdan kalkıp oraya mı gidilir :D 1 hafta filan olsa olurdu. Yorumla NeHaldeyiz +1 yıl 2 gün kamp mı olur gız :D Yorumla RuhuDar +1 yıl Ee vakit yok. Hemde evde kedim var bakcak insan yok ama bunaldım 2 güne razıyım yani. :/ Yorumla NeHaldeyiz +1 yıl Valla sen bilin :D Yorumla
En İyi Cevaplar