Ben su filtreli elektrikli süpürgeyi yeni aldım. Suyuna azcık yüzey temizleyici koydum, çok değil ama azcık köpürdü. Acaba makineye bir zararı dokunur mu? Aranızda sulu elektrik süpürgesi kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Endişe içerisindeyim, makineyi bozmak istemiyorum. Ayrıca su filtreli elektrik süpürgesi yorumları nız neler? Benim gibi bir hata yapan, farklı deneyimler yaşayan ve tavsiyesi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Su filtreli veya su hazneli elektrik süpürgeleri çok zor kullanılıyor. Tozlar hazneye çok yapışıyor ve koku yapıyor. Sulu süpürgedense toz torbasız elektrikli süpürgeleri tercih etmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biz bir kaç ay önce aldık. Sadece su koy, asla farklı bir şey koyma, köpürüp motoru patlatma riski var. Suyu her gün yenilemen gerek veya çalıştırmadan önce su koyup işin bitince suyu boşaltman da iyi olur, yoksa çok koku yapıyor. Ev temizleniyor ama berbat bir koku kalıyor. Sonuç olarak SU FİLTRELİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALMAYIN.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende cok pisman oldum zaten aldigima hamileyim icindeki koku olduruyor brni
- Soran+1 yıl
Tesekkur ederim
- 1 yıl
Kesinlikle
Pişmanlık!!!
- +1 yıl
Var da o bir işe yaramaz ki. Niye koydun ki, sadece su yeter.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Temizlerken suyun kokusu kotu oluyo hamileyim kokusu agir gelmesin diye
- +1 yıl
eee kolanya dökseydin ya da oda spreyi falan
- Soran+1 yıl
Zaten gebe oldugumu oda spreyinden anladim :) bir sıktim kusmaya basladim kokusundan kolanyayida denerim
- +1 yıl
yav ver kocan temizlesin ne uğraşıyon :) ben olsam nazın niyazın biri bin para her aklımızı sizemi verelim :) ben evi bile süpürtürdüm bırak süpürge temizlemeyi :) eline fırsat geçmiş 9 ay burnundan fitil fitil getir :)
- Soran+1 yıl
Sagolsun sabah ise gitmeden kahvaltiyi hazirlayip cikiyo aksam yemek yapiyo ev islerinede yardimci oluyo supurgeyide ben yapayim dedim :)
- +1 yıl
yav bırak iki gün sonra hepsi yine sana kalacak merak etme :)
- +1 yıl
O suyun deterjanlı olması temizliğe faydalı değildir. Gözü tıkayabilir, emmesini zorlaştırabilir ve motoru bozabilirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Su filtreli elektrik süpürgesi yorumlarım kısaca şöyle:
Yıllar önce ben de sulu elektrik süpürgesi kullananlar arasındaydım. Babamın hediyesi olduğu için de bir süre kullanmak durumunda kaldım. Ama o kadar yorucu ve stresli bir temizlik dönemi yaşattı ki bana, süpürge ve su ögelerini birbirine yakın dahi görmek istemedim.
Ayrıca su filtreli veya su hazneli bir elektrikli süpürge alacak olanların dikkat etmesi gereken birkaç detay var;
- haznede kalıntı bırakmaması için temiz su kullanmalısınız,
- her temizlik işleminden sonra hazneyi iyi temizleyip durulamalısınız,
- satış yaparken su içerisinde esans konulabileceği söylense de toz ve kir ile birleşen esans, kötü koku yayılmasına sebep olabilmektedir.
Ben ise su filtreli veya su hazneli elektrik süpürgesini anneme verdim, o da benimle benzer memnuniyetsizliği yaşadı ve makineyi ihtiyacı olan birine vermek durumunda kaldık. Peki "bana tavsiyen nedir?" diye sorarsan cevabım çok net:Dyson elektrikli süpürge modelleri!
Zaten bildiğimiz birçok elektrikli süpürge markası Dyson süpürge modellerini birebir veya bazı özelliklerini esinlenerek yeni model üretmektedir. Benzerini almak yerine aslını almak her zaman daha avantajlıdır bana göre.
Ayrıca ayarlanabilir çekiş gücü modları, 2,97 kg gibi bir ağırlığa sahip olmasıyla kolay temizlik yapmayı sağlayan, 14 siklon gücü ile polen ve bakteri gibi en küçük partikülleri çektiği gibi üstüne üstlük hazneye aldıklarını %99,97 oranında hapsederek dışarıya temiz hava vermesi gibi çok işimize yarayacak özelliklere sahip Dyson V11 Absolute Pro modeli benim naçizane tavsiyemdir.00 Yorumla - +1 yıl
ben bidaha kullanmam galiba artik toz tırnakta dönerim gibi
00 Yorumla su filtreli olanların devri geçeli çok oldu artık toz torbasız olanlar çıktı su filtreli boşuna ızdırap çektiriyordu süpürdükten sonra temizlemesi çok büyük dert
00 YorumlaOo cok zor kullanmak onlari suyuni surekli degistirmek lazim kokuyor
00 Yorumla- +1 yıl
Su filtreli elektrik süpürgesi hakkında düşünmüyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bu resmdeki kablosuz dysondanmı bahsediyosun
Bu ise suyla calismiyoki bu motoru yanar00 Yorumla Bizd de var ama daha nasıl kullanılacağını cozemedik
00 Yorumla- +1 yıl
Su filtreli demode oldu
00 Yorumla Yumuşatıcı koy köpürmez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tamamdir :)
Zararı olmaz ama yapmamalısın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
yok apla
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorun olmaz mi bidaha supurge alacak kadar durumum iyi degil
- +1 yıl
benimde :/
- +1 yıl
Köpürmesi imkansız
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Imkanksiz degil kopurdu iste
- +1 yıl
Markası ne
- Soran+1 yıl
Arnica bora
- +1 yıl
He seninki dandikmiş
- Soran+1 yıl
Esiminde benimde babam vefat etti durumumuz buna yetti olabildigince iyisini almaya calistik kendi imkanlarimizla bu geldi elimizden
- +1 yıl
Tamam olabilir niye onu aldın demedim acıklamana gerek yoktu bende o bile yok😆
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Su filtreli elektrik süpürgesi yorumlarınız ve deneyimleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi