Havuza kılıçla ya da her hangi bir kesici deli bir aletle girmek yasak birde bikini ve yarı ustsuz bikini micro bikini ya da tamamen çıplak girmek yasak havuza takim elbise tuvalet boydan elbise ve tesettürlü elbise ile girilir ayakkabilarinizi yaninizda goturmeyi unutmayın yer kayıyor
Ne olduğundan çok nasıl kumaş olduğu önemli. Deniz ve havuz için yapılan mayo bikini haşemalar çabuk kuruyan kumaştan yapılır. Normal kumaşlar gibi su emip sarkma vs. yapmaz
Eğer istersen sana linkini atabilirim. Benim denk geldiğim bir yer öğrendiğim kadarıyla mağazasıda bahçelievlerde. Ama taytla girmek yasak tabi. Donla girmek giysiyle girmek taytla girmek hepsi yasak evinin sitenin havuzu değilse.
bikini mayo sadece sembolik olarak giyilmiş şeyler.. Çıplaklığın %5 ini bile kapatmıyor. sen kendine bak pis abaza, kadının tayt giyip giymemesi seni ne ilgilendirir. neyse cevap yazma engelliyorum pis sapık
@StarlaX Tayt girmek hem yasak hem ayıp hem sağlıksız hem de görgüsüzlüktür. Havuz taytı üretilmiştir al onunla giyin istersen böyle boş konuşma buralarda.
o kadar havuza taytla girdim ben, hiçbir yasakla falan karşılaşmadım yalan yanlış konuşma. ayrıca kime göre neye göre görgüsüzlük? Bana görede sizin çırıl çıplak mal meydanda havuza girmeniz görgüsüzlük edepsizlik.. kendinizi sergileyip durmaktan başka bir halt bildiğiniz yok.. @Seda0505
@StarlaX Heryerin belli standartları vardır ben sana çıplak gir demiyorum sağlıksız durumundanda bahsettim. Seninle tartışmayacağım sana boy boy havuz taytlarının olduğundan istersen mantar oluşma açısından daha sağlıklı olacağından bunun yanında yarım kollu mayoların çıktığından ve havuzlara genel olarak kıyafetle girişin yasak oldupundan bahsettim. eğer anlamıyorsan muhtemelen cahile bulaşmak istemediklerinden uyarıda bulunmamışlardır.
En İyi Cevaplar