Arkadaşlar 23 yaşındayım ve bu sene üniversiteden mezun oldum. Yüksek bir gelire sahibim. Yatırım yaptığım bir kaç değişik alan var ve bunu farklı sektörlerdede yapmak istiyorum. Fikirleriniz neler?
Cevabın nedir?
Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla benim gelir 180 bin ve her sene biraz daha artıyor. Yatırımlarım genelde, sinek ilacı sektörü, balık yemi sektörü ve birde kaplumbağa yumurtası sektörlerinde. Kimsenin bilmediği bire 5 veren sektörler bunlar. toplam 18 bin lira ile başlamıştım ve ilk sektörüm sinek ilacı sektörüydü. Bu sene kaplumbağa yumurtasını keşfettim. Çiftlik kurdum. Hemde ünlü bir AVM nin teras katına. Şimdi amerikaya her yıl ortalama 50 ton kaplumbağa yumurtası ihraç ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGayet iyi. Farklılık olusturmaniz hoşuma gitti yolunuz hep açık olsun.
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılHocam dönerci açabilirsin. Dükkan kirası 2 bin tl olsa usta maaşı garsonu falan en fazla 5 bin tl gider ama aylık bu tutarın 2-3 katını kazanabilirsin. Hele bir de iyice işlerin tutarsa 4-5 dükkan açarsın farklı semtlerde. Uçak mühendisi arkadaşımın aylık 25 bin geliri var sadece mühendislikten. Oda dönerci açtı. Ve şu an 7 tane şubesi var. Oradan gelen geliri tahmin bile edemiyorum.
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılYuh maşallah Allah daha çok versin 😂 Tahvil al bence ya da borsadan anlıyorsan arbitraj. Günah felan takıntın varsa arbitraj yapablrsn. Ama bnce tahvil yani
04 Yorumla
Soran+1 yılForex oynadım bir ara ama cok zaman alıyor ve zor iş biraz
- +1 yıl
O işi yapan brokerler var. Okadar gelirin varsa ver komisyonu yapsınlar adamlarn tek işi pc başında oturup takip etmek
Soran+1 yılTeşekkürler öneriniz için
- Para & Ekonomi konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl155 Yorumla- +1 yıl
Hahahaj 😂 😂 yataktan düştüm kahretsin 😂😂
- +1 yıl
@kumdankalelerim ilk gördüğümde bende çok güldüm
- +1 yıl
Çokk iyi 😂😂
- +1 yıl
@kumdankalelerim 😁😁😁😁
Soran+1 yılİnanıyor musunuz demedim zaten sadece fikir istedim. Teşekkürler yinede
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
40Cevap
Aylık 80 bin tl gelirin var ve kızlar soruyora mı soruyorsun bunu? Danışmanın yok yani? Hıhım tamam.
162 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır bu fırsatı yakaladım ve kızlar soruyora 3 yıl öncede uyeydim. Danışman tutmak sorun değil ben insanlarin fikirlerini merak ediyorum. Önceki yaptığım bir yatırımı küçük bir çocuğun akliyla yaptım ve gayette iyi. Her fikir değerlidir
+1 yılDostum ben kendi işimi yapıyorum bir yandan okuyorum bilenler biliyor. Eğer bu parayı kendi alın terinle kazandıysan şansın yanındaymış çünkü nereye yatırım yapması gerektiğini böyle bir siteye soran adam nasıl bir girişimci olur anlayamıyorum. Hee diyorsan ki amacım karı kız düşşün, o zaman doğru yoldasın şimdi çok karı gelir parana 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılKari kızı burda niye düşürmeye çalışayım ki ve ben sadece fikirleri merak ediyorum. Sonuçta bende bir profesyonel değildim bu işleri yaparken. Ayrica senide tebrik ediyorum. Bol kazanclar dilerim :)
En iyisi hisse senetleri borsa, ailem oraya yatirim yapiyor bir de forexe felan. Ha banka faizleri ve emlakta var tabi. Hiçbirinde de soru yasamadik. Belki forex yeni yatirimci oldugun için sıkıntılı gelebilir. Iyi arastirmam lazim.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 7,3b cevap paylaştı. aylık 80 bin tl olan birisinin yatırım için fikri olmaması senaryodan başka bir şey değil
41 Yorumla
Soran+1 yılSorumu yeniden okuyun. İş haricinde bir kac alanda yapıyorum zaten.
+1 yılSize bir tek ben inandım ama benim de bir fikrim yok :D
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yorumlarda bir kaç kez seninle konuştuk belkide ondan kaynaklanıyor. :D
- +1 yıl
O zamanda mı bir seylere yorumsuzdum 😳
Soran+1 yılKullanıcı adinla ilgili bir açıklama yapmıştın.
- +1 yıl
Hıı, tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenebiliriz. Ben karli bir yatirimim. Siz beni rahat yasatin ben de gul gibi cocuklar dogurup guzel guzel yetistiririm. Okudum ettim guzelimde
46 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
Puhahhaha karlı bir yatırımım demiş ya la :D
- +1 yıl
@Karayipkorsanları_06 kadın kendini menkul kıymet sanmış kanks 😁😶🙊
Cevap sahibi+1 yılArkadaslar su herifin sorusuyla dalga gececginize benim troll yorumumla mi ilgileniyorsunuz ya 😂 ilgincsiniz 😂😂
- +1 yıl
Yok ksnk senin kafan benimkinden bile güzel tutum seni ksnk 😶🙊😊
- +1 yıl
Ama senin yorumun en iyisi ondan sana takılıyoruz biz gizlicim :D
Benim aylık gelirim 50 bin liraydı, KizlarSoruyor'dan aldığım fikirlerle şu anda ay da 350.000 lira kazanıyorum. Sende Mars'ta dene.
00 YorumlaOha babam proje mühendisi senin aldığın kadar almıyor evlilik düşünüyomusun 😀
013 Yorumla
Soran+1 yılBabanda iyi kazanıyordur ama ve benim ki ortalama bir gelir bu bazen 40 binlere düşerken çok yoğun zamanlarda 200 binlere çıkıyor arz talep meselesi. Düşünmek için zamanım olmadı hiç :)
Soran+1 yılEvet bende aşık oldum yarın düğünde hangi gelinliği giymek istersin :D
Soran+1 yılTamam özel tasarım altın kaplamalı bir gelinlik alalım sana. :D Allah herkese daha cok versin.
Soran+1 yılAudi olmaz mi? ya da scania tirlardan biri? Hem uluslararası taşımacılıkta yardım etmiş olursun bana :D
Soran+1 yılTamam anlaştık şimdilik bendeki audi a6 senin 2014 model ama idare et. Ayrıca evlenince parayı savurmak yok ona göre :D
Soran+1 yılSana 10 maaşım feda olsun :D ancak bu konuda biraz katiyim cimrilikten değil yanlış anlama başka özel nedenlerden dolayı.
Soran+1 yılPeki ya senin alacağın araba parasıyla çocuklar sevinecekse? Yinede arabayı mı istersin
Para & Ekonomi konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ağam alin bunuda
https://i.hizliresim.com/WYmpN4.jpg10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 660 cevap paylaştı. Fikrim olsa kredi çeker kendim yaparım zengin olurum
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına nasıl kazanıyorsun ben bir ay kazansam borçları ödesem yeter😄
07 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında ne borcun var :D
- +1 yıl
23 yaşında 80 bin TL gelir normalde benim 25 yaşında o kadar borcum olması mı anormal😄
Soran+1 yılGelip geçici herşey büyütmemek lazım gözümüzde
- +1 yıl
Senin yerinde olsam bende öyle derdim tabi😄
Soran+1 yılNe kadar borcun var :D
- +1 yıl
50 bin😄
Soran+1 yılSende ama :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılzüğürtlerin çenesini yormak için mi sordun soruyu 😂 😂 😂
yatırım yap bence ama hepsini bir yere yatırma yükselen şirketlerin hisse senetleri birazını dövize para birikim yapıp katlamak istiyorsan mütteahit olmalısın bence gayrimenkul en iyisi00 Yorumlaforex ve borsa parayı bir kaç yere yayarak oynarsan kazanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılForex yaptım ama çok zaman alıyor sürekli takip etmek lazım ve istediğim gibi olmadı yapamadim onu
+1 yılbaba parasıyla yatırım yapan ne kadar çok çocuk türedi piyasaya. baban gerekli yatırımları yapar zaten senin aklını zorlamana gerek yok...
04 Yorumla
Soran+1 yılPazarda meyve satan fakir bir babanin cocuguydum ben.
- +1 yıl
daha okurken 80 bin tl maaş alan bir adam oldun yani öylemi? kimseyi küçümsemem ama bağ, bahçe, tarla, arazi miras kalan biri olduğun kesin. babanın ya da senin azmine bir şey dediğim yok. lakin, hani doğuştan şanslı diye tabir vardır ya, bazı kişiler için örnek verilmesi uygun olan durum bu olsa gerek...
Soran+1 yılYorumunuza saygım var ancak ben fakir bir babanın oğluydum ve Allah nasip etti yoksa bana kalan birşey yok 5.000 tl parayla başladım ben bu işe ve onuda borç aldım. Rabbim herkese nasip etsin
- +1 yıl
anlıyorum. öyleyse Allah daha çok versin. benim paraya, pula ihtiyacım yok. ihtiyacı olan ve isteyen herkese Allah nasip etsin...
Çok para haramsız olmaz kardeeeş.
ya da hayal kurmayı bırak01 Yorumla
Soran+1 yılRızkı veren Allahtir. İstemeyi bilmezsen alamazsın. Ayrıca haram karıştıracak olsam çocuklara yardım etmezdim. Rabbim herkese helal rizik nasip etsin.
eskiden de buralarda böyle kekolar vardı hala da var
00 Yorumlaevllik düşünüyormusun demişler ona şok oldumm
hhahaha :))
tipini bile görmediğin birine :D07 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar şaşırdın ki, hem dalgasına diyorlar ciddi değiller :)
Soran+1 yılTabikide hem daha erken zaten bu işler için:)
Soran+1 yılBirlikte ortak yatırım yapalım o zaman biraz senden bir benden:D
Soran+1 yılAnlaştık :D
+1 yılAgario Gibi Bir Oyun Yaptır Veya Bunu Kendi Kafanda Geliştirip Kod İşinde Olan Kişilerle Görüşüp Yaptır Bir Süre Sonra Reklamlardan Baya Para Kazanabilrsin Agario Aylık 15.000 TL Civarı Kazanıyor bir Dene Derim en fazla 2.000 TL Tutar Kod Felan
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha reel yatırımlar iyi olur sanırım.
Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dolar al kriz kapıda merkez bankası sahaya indi yatırımcı avına çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben kısa zamanda 500-600 kazanmanın yolunu nasıl bulucam. eşyalarımı mı satsam diye kara kara düşünürken. adamın gelir 80 bin :(
03 Yorumla
Soran+1 yılKara kara düşünmemek gerekiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılşu an tek yapabildiğim o malesef. okulumun bitmesine 4 yıl var :)
Soran+1 yılOkulun bitmesini bekleme işte sorunda o zaten.
+1 yılBir spor salonu açabilirsin herkeste bir kas bir spor aşkı
00 Yorumla
+1 yılUmut Fakirin ekmeğidir die bir dernek kur üyeler hazır :) hayal kurarsın sen de orada iyi olur arada ben de uğrarım..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılHacı abi merak ettim biliyorum merak iyi değil ama ne işi bu? 0_0
03 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede hammadde eksikliği olan bir sektör üzerine ithalat ihracat aracılığı yapıyorum.
- +1 yıl
Ooo.. iyiymiş ;-) eleman lazım mı çalışmaya :)
+1 yılHay maşallah o ne öyle ya kendime acıdım şu an 😂 araba galerisi aç bence 😂 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKendine para için acimamalisin:)
- +1 yıl
He sana kolay ordan konuşmak 😂😂
Soran+1 yılSen nerdeysen söyle ordan konuşayım :D
Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. aylik 80 bin lira gelirin var ama bunu KS de soracak kadar fakirsin
cok ilgincsin00 Yorumla
+1 yılen temizi gayrimenkul ama yok kirlenmeyi severim diyosan uyuşturucu kaçır pablo escobar gibi olursun
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılyatırımın geri dönme zamanı olarak neyi öngörüyorsun ve elindeki nakit ne kadar?
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAylık 3.000Tlye danışmanlık yapabilirim, al sat üzerine.
00 Yorumla cidden bu rakamları kazanıyorsan bana ulaş, ticari fikirler vereyim
00 YorumlaEvlilik düşünüyor muydun? Hsndsj
41 Yorumla
Soran+1 yılDaha tam oturmadi işlerim Şu an için erken :)
Para & Ekonomi konusunda 382 cevap paylaştı. Peki niye gizli olarak sordun özgüven eksikliği mi yoksa para mı?
00 YorumlaBen yatırım danışmanıyım. İstanbul'da bulunan dünya ve türkiye'yi genelinde hizmet veriyoruz. Geniş yatırım fırsatlarımızla sana yardımcı olabiliriz.
00 YorumlaHala burada mısınız bir şey soracağım benim için önemli rica etsem dönüş yaparsanız sevinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden mezun oldun yani nelerden bu geliri elde ettin abi
00 YorumlaHangi hammadde uzerinde calisiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamanızı istemem ama bunu söyleyemem.
+1 yılBiriktir kizlar soruyoru satin al
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamam site işlerinden
Arsa al ilerde değerlenir 😄😄
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama hic anlamam o işlerden
Allah aşkına nasıl yaptın sırrını açıklarmısın 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok çalıştım hemde çok kaç gece uyumadigimi bilirim.
Soran+1 yılAraştırıp rapor hazırladım aylarca 20 yasimda basladim arastirmalara ve 22 yasimda cok şükür rabbim nasip etti
Aylik 80 bin gelirim olsa parayla fikir alirim sjz
11 Yorumla
Soran+1 yılO da senin düşüncen.
Çevremdeki herkesin yaptığı tek yatırım arsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin yaptığını yapmamak lazım
+1 yılBence evlenelim biz. d
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam düğünümüzde kasanın anahtarını takarim boynuna
- +1 yıl
Ben anahtarla evlenirim olmazsa
Soran+1 yılTamam bakalım
+1 yılöhö öhö afedersiniz meslek nedir? ajdgdhg
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede hammadde eksikliği olan bir sektör üzerine ithalat ihracat aracılığı yapıyorum.
+1 yılBeylikdüzü değerlenecek diyorlar arsa al arsa.
10 Yorumla8bin gelirle burda işin ne
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni aramaya geldim.
+1 yılEger gercekten dkgruysa insaat sektorune yonel
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaata girmek isterim ama hic anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılUluslararası uyuşturucu ihracatı mı yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
kardeş sterlin diyorum başka birşey demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKarıya kıza yatırım yap
00 Yorumla
+1 yılHangi universite hangi bolum ben de oraya gideyim.
05 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite ve bölümümle alakalı değil yaptığım iş
- +1 yıl
Isin ne?
- +1 yıl
Anladim. Bence arsa al veya ev. Ama degerlenecegini ongordugun yerlerde.
Soran+1 yılTesekkurler fikrin için ama arsa ve ev bana uzak şimdilik farklı bir fikir aldım burdan ve ona yoğunlaşacağım.
Git kendine hayal olmayan bir hayat satın al.
00 YorumlaÇok para haramsiz çok laf yalansız olmazmis
00 Yorumla
+1 yıl80 bin tl cumhurbaskanı kazanmıo mk yalanını...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 338 cevap paylaştı. Ole bir paran olsa bize sirmazssin zaten
00 YorumlaO para ne öyle hadi evlenelim
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha erken erken
Soran+1 yılTüm şansını deniyorsun sende, daha çok kimsesiz çocuklara ve hasta çocuklara veriyorum. Öğrenciyken çalıştım sende yapabilirsin.
Eğit beni
Balık tutmayı öğret00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yıl40'ını bana bağışla sevaba gir :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılev al ev en iyi yatirimdir
00 Yorumla
+1 yılfranchising isi yap en garanti is
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir holding başkanının oğlu musun
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Aylık ortalama 80 bin tl gelirim var yatırım için önerileriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler