Sizce dedem neden her gün bıkmadan bunu yapıyor? detaya bakın arkadaşlar önemli?

Arkadaşlar bu yaz tüm aile memleketimize geldik çünkü en küçük dayımın düğünü var. hepimiz buradayız. bizimle birlikte annemin kuzeninin kızı da geldi dedem annesi gelmiyorsa bile o gelsin demiş. (adı eylül) kırmadı dedemi geldi. geleli 4 gün oldu dedem her gün kahvaltıdan sonra en büyük erkek kuzenimi ve eylülü alıp 1 saat yürüyüşe çıkıyor ama diğer kimseyi yanında istemiyor. Gelince eylüle naptıklarını soruyorum 1 saat boyunca konuşmadan yürüdüklerini söylüyo ama yalan söyleyen bir kız değil abimde erkek kuzenime sormuş o da aynısını söylemiş dedem ve bizim tüm aile eylülü sever bende severim çok iyi sıcakkanlı güler yüzlü bir kız ama hala neden bunu yaptıklarını anlamadım sizce dedem neden bunu yapıyo?
Güncellemeler
+1 yıl
yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi anneme sordum aralarını yapmaya çalışıyo sanırım sürekli eylülü gelin almak istediğini söylüyo zaten dedi şok oldum!!! sizce olur mu?
Sizce dedem neden her gün bıkmadan bunu yapıyor? detaya bakın arkadaşlar önemli?