Siz inanıyor musunuz bu burç yorumlarına?
Aynı ayda doğmuş insanların özellikleri nasıl aynı olabiliyor?
Aynı ayda doğmuş insanların özellikleri nasıl aynı olabiliyor?
İnsanın doğduğu ayın kişiye karakteristik özellikler kattığını düşünüyorum. Burçlara inanıyorum. Her burcun anlaşabildiği anlaşamadığı burçlar var. İkizler ve Yay burçlarıyla asla anlaşamam mesela ben. İstisnalar elbette olabilir, kendini geliştirmiş, değişime uğramış insan mutlaka vardır ama durum bu benim görüşüm. Burçların temeli Eski Mısır'a dayanır ve matematik, tıp, mimari anlamında çağın çok ilerisinde buluş ve teknikleri olan bir medeniyetin bu konuda yanıldığını düşünmüyorum ki haklı oldukları da gerçek. Ancak aylık, günlük burç yorumlarına inanmıyorum, yok Ay'ın hareketleri, yok Satürn'ün gerilemesi... Saçmalık
Benim burcum koç. Karakteristik özelliklerimi söyler misin?
😂😂😂 ks de ve hayatımda gördüğüm en mantıklı soru
Teşekkür ederim :D
Rica ederim
Bende inanmıyorum boş şeyler kadınların canı sıkılmış dedikodu yaparken yeni bir uğraş bulalım demişler burçları çıkarmışlar bu hanzolar hangi burç cidden 😂
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Burçların genel özelliklerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Ama bu özelliklere yaşadıklarımız hayattan öğrendiklerimiz de katkıda bulunuyor
Bende inaniyorumdum ama benim burcumdaki insanlarla hiç benzemediğimi anladım yetişme tarzı felan önemli.
Aynı ay değil. Onun ayı kadar doğduğu gün, ismi, yükseleni vs. Bir çok detayı var. Herkes 12 aya göre şekillenemez zaten.
Bir tane olsun özelliği taşıyan vardır ama dediğin gibi beyinsiz çok ülkede
Evet inanıyorum burçlara ama burçlar genel olarak yorumlanır..
:D :D :D hahahaha iki gündür arkadaşlarla bunu tartışıyoruz. bence burçlar genellemeli ve gizil güçle alakalı :) fala inanma falsız kalma demişler
İyi özellikleri söylüyorlar bitek kotu huyları da var hepsinin
Öküz burcu olabilirler.
Mükemmel değiller ki kötü tarafları var zaten😂
Yoo her burcun olumsuz yanlarıda var
Aynen bende bunu dusunuyorum
istisnalar olabiliyor tabii... :P
Her burcun kötü özelliği var tabi :)
Burçlara takılmıyorum
Guzel soru :)
İnanmıyorum 😁
:) güzel tespit :)
Pek ilgilenmiyorum