Kendi cinsine samimi de davranamayacaksın ben onu anladım. Ben diyetisyenim kadın hastalarıma hep canım bebeğim derim. Yok ama bir daha demiyeceğim bu ne ya 😤😤
Düsun bir erkek digerine yakışıklım ay yuzlum vs. diyor disaridan bakan biri olarak bu durumda bir terslik oldugunu sezmez misin? fazla samimiyet iyi degildir boyle yanlis anlasilmalar cok olur yoksa.
sizede denk gelmiş siz tatlılığınızdan ödün vermeyin boşverin.. bir kaç sorum olacak kilo ile ilgili yardımcı olursan mimettar kalırım. özelden yazarmsnız rica edsem.
1.87 boyum var 80 kilo idim 87 ye cıktım bu gidişle 90 95 e gidio durduramıorum kendimi. Birde neden aptal diyorsunuz sizin gibi tıp insanına yakışmayan sözler leZsinizde arayışamı cıktınız yoksa yol yapıyorsunuz sadece bir yardım istedim ve aptal oldum tşkler
ya ama spor yapmama ragmen şimdi kardiyoya başladım yine kilo alıyorum yag yakıcı filan mı alsam acaba. Herkez normal diyor sizin gibi birazcık yardım.
La iyisin diyorum şimdi sana adresimi vericem geliceksin saçma sapan bir diyet programı vericem bunu en az 3 ay yapıcaksın birde üstüne bir sürü para bayılcaksın. Bak hiç gerek yok
Kaç para misal sacma sapan diyet derken işe yaramaz mı neye göre vericeksin diyet programı göbegime filan bakıcan mı misal yag oranıma :) gerçi fazla yok ama
Evet ya bir bak sorun etmiyomuş gibi davranıyorum ama içten içe ediyorum ya 28 yaş 1.87 boy 87 kilo Kilo iyi gibi ama karın kasımın oldugu yerde göbek var kardiyo yapmama ragmen gecmiyor. belki yazıcagınız diyet vb.. gibi gibi uyguladıgınız yöntemle gider ama süreç kısa olmalı.
En İyi Cevaplar