Bence düğünün alası onlarda. halaylar hareketler şarkılar kalabalık off süper ya kürt düğünleri bambaşka oluyor
Bence çok güzel
Hiç güzel değil
normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düğünlerimiz güzeldir nesedir coşkuludur.
Fakat yerel olarak.
Kırsal olarak güzel.
Şehir metropol insanları kurt veya türk fark etmez salonlarda kazulet ve odun gibi durup seyrederler
kesinlikle köy düğünü der susarım <3
haymana Ankara
evet kürdüm
harika gürültü patırtı şarkıları herşeyleriyle harika adetleri filan bambaşka yani çok güzel
Düğünlerin hepsi aynı eninde sonunda o seyi yiyosun :D
Anladın sen onu teşekkür ederim :D
Cevap
9Cevap
ben sevmiyorum gereksiz şeyler var mesela kızı alırken bile başlık parası veriyormusun hangi devirde kaldık başlık parasımı kaldı bide düğünleri en palı şekilde olması lazımmıs yok ebesinin körü paramı sıçıyoz o yüzden kürt kızı almam :D alırsam istanbullu şehir görmüşünü alırım :D
saptırmayın ya. bende kürdüm hiç öyle seyler yok. ayrıca ben adetlerini demedim düğünü yani ortamı nasıl buluyosunuz dedim
Ablamin dugunu olacakti, darbeyi resmen ablama yaptilar.
Baba tarafımdan gördüğüm kadarıyla hiç sevmem acıkcası. Düğünleri sacma buldugumdan oturudur belkı de
Birileri yine taktı kürtlere... Normal düğün işte bizimkide herkesinki gibi... Sadece kasmak yok. Diğer düğündekiler kadar.
kürtlükle alakası yok. yani ırk ayrımından dolayı yazmadım soruyu. bence çok güzel oluyor normal düğünlerden farklı
Evet güzel oluyor özellikle köy düğünleri. Ben de köyde yaparım düğünüm olursa...
Güzel de ben pek düğün sevmem
Kürtmüsun
evet
Belli :-D
Düğün sevmem ama cogu arkadaslarim bizim oranin dugunlerini merak ederdi
nerelisin
güzel tabi ya
Beni ilgilendirmiyor.
güzel oluyor
normal ya ben sevmem ama
İdare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?