Bende para cook, ama hayatımda kaslı, uzun, model gibi bir erkek istiyorum. Ben cok güzel bir kadın değilim ama varlıklıyım, hep cirkin yaşlı zengin adamlar güzel genc cıtır kız isteyince bişey yok, bizim hakkımız yokmu? böyle bir erkek bulabilirmiyim?
Cevabın nedir?
Şimdi buradan çok talip cikar bulursun kesin (: inan bana para her kapiyi aciyor degisik bise bu para ((: heralde bir ben bulamazdim, bence sen yakisikliliga takmis durumdasin, bir suru yakisikli var karekteri bozuk napacaksin oyle birini, kendini kucuk dusurme bence cok paran varmiş git gez toz kiloluysan zayifla ama, kesin karsina çikar birgun seni sadece sen oldugun icin sevecek birisi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bulursun elbette, ama o da senin gibi materyalist olacaktır muhtemelen ve malın için seninle olacaktır. Bir gün o paralar suyunu çekerse, belki de o da çekip gidecektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılYakısıklı buldukta bunu düşünmesi kaldı
Soran+1 yılPara hic sıkıntı değil kral gibi yasatacak sülalesine yetecek kadar.. işlerim iyi cok şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu bilmem ama cok paran varsa şu kıza yardım etsen?
www.kizlarsoruyor.com/.../q5421772-gerekten-dogru-duzgun-fikir-verecek-insanlar-gelsin00 Yorumla
Bulursun valla bulamassanda bir estetik yaptırır bir kas tamam dert rtme sen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
82Cevap
+1 yılMerhaba ben de 40 yaşındayım. Memurum. Ankara 'dan yaşıyorum. Sizinle tanışmak isterim. En azından bırakın zenginliğinizi sizi insan olarak tanımak isterim. Bu kadar varlığın içerisinde dahi yalnızlık çeken bir kadın ile konuşulur. Saygılarımla 🙏
00 Yorumla
+1 yılYakisikliyim ama kadınlara ilgim yok kanka. Hem ilgim olsa bile sevmediğim biriyle asla sevişmezdim. Sen niye böyle bir arayışa giriyorsun ki, çok mu tipsizsin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinim ve hayalim Brad Pitt gibi erkekler
- +1 yıl
Paran için sana gelecek birinden sadakat bekleme dostum.
+1 yılYanlış yoldasın...
dısarıda insanların arasına karış.. mal varlıgını belli etme sana deger veren bırını bulursan.. varlıgında o kişiye hediyen olur.. bolesı daha ıyı olur bence..03 Yorumla
Soran+1 yılYakısıklı biri cıkması imkansız öyle
- +1 yıl
yakısıklılıktan bahsedıorsun..
bende sana dıyorumkı ne kadar yakısıklı olursa olsun o adamın 10 sene tadına bakarsın.. sonra yıne dısarıya kayar gozler.. - +1 yıl
Eminmisin
Tabiki bulursun. Ama dikkat etmen gereken birçok unsur var dürüstülüğü ön planda olmalı senın ıcın hayata karşı bakış açısı önemli sana varlıgın için değil sen oldugun için gelmeli,
02 Yorumla
Soran+1 yılBastan söyleyeyim güzel değilim genc değilim ama cevremde dahil herkes ne kadar dürüst, yardımsever biri olduğumu bilir ve enazından yakısıklı birini hakettiğimi düşünüyorum
- +1 yıl
Önemli olanda o tabiki insanları dış görünüşüne göre yargılamak anlamsız ve garip haliyle hayata karşı bakış açısı ne kadar olumlu ve mantıklı düşündüğüdür önemli olan gerisinin hiçbir önemi yok. İnsanlarımız bu yanlışa kapılıyorlar güzel olan herkes ile anlaşılıcagını düşünülenerek tüm yapmacık tavırlarını hiçe sayarak evlenılır ve kısa süreli ayrılıklar baş gösterir. Tek Arayaşları huyu ve dürüstlüğü olmalıdır
Rabbim gönlüne göre versn insalh senin için güzeldir eminim bna yardim edermisin 160 tl borcum var Allah için durumu iyi olan iyi kalpli insanlar duyun sesimi nolur bna para vermeyin inanmassaniz borcumu ödeyin yeter ismim Sevda Allah için yardim bekliyorum çalışıyorum. ama yetmiyo ekmek almak param bile olmuyo lütfen cvo verir misiniz
00 YorumlaBulursun tabi mesela önce mankenlik ajansı kur. sonra yarışma yapalicak ödül var de. müracaat edenlerden seç. Elbette seninde hakkın paranı ye hakkındir. BU arada aileden varsa yaşlı falan farketmez bende ona yazılarım:)
00 Yorumla
+1 yılKendimi anlatiyim eksik yanimi soyle. d. 22 yasindayim 1.90 boyunda sporcuyum spor olarak fitness ve muah thai yapiyorum yani güç ve dövüş sporu yapiyorum esmerim falan tipimde fena degil :D
011 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf nerde anlattıklarına göre harikasın..
- +1 yıl
Ama hersey para degil tabiki illaki kafa yapinda uymasi lazim lara icin koca bir hayat mutsuz geçmez her iki taraf icinde
- +1 yıl
Sen tkp et bir arkadas olarak konusalim
- +1 yıl
Hala baskalariyla konusuyorsun neyse kolay gelsin sana :)
Soran+1 yılBak sen triplere :)
- +1 yıl
Trip mi cocukmuyum ben :D
- +1 yıl
Neyse sana kolay gelsin ben kactım. d
Soran+1 yılTanısabiliriz tabi ama sitede cok takılmıyorum
- +1 yıl
Ozmn tkp et mesaj atiym sna burdan atnca engllniyor ok hizli ol biraz
- +1 yıl
Yaav cikicam artk skldim senin yazicagna ben yaziyorm ya nekadar ilgisizsin skldim
- +1 yıl
Sen herkese mesaj atiyorsun ya yarin birgun napicagin belli olmaz ben ugrasamam senle sokarm parasina ben parasinda degilm sadece olgun buyuk bayanlardan hoslaniyorum
Bence gayet güzel bir düşünce. Bende olgun kadınları çok seviyorum. Anlattığında ekranın içine girdim diyebilirim adeta.. Kulağa hoş geliyor. Sence?
03 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl birisin öyleyse
paran senin olsun kahveci güzeli burdan sana iş çıkmaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılZengin cirkin yaslı adamların hepsi yanında melek gibi genc güzel hanımlarla dolasıyor benimki neden olmasın?
- +1 yıl
parana güvendiğin için o bahsetiklerin sadece kendilerine kadınlığına güveniyorlar sen parana güveniyorsun demekki cesaretin yok halbuki kadın dediğinde ilk azmi ve cesareti ile anılması lazım.. sen belki daha iyilerine layıksın ama kendin bile bunu farkına varamadıysan bugüne kadar diyecek pek bişey yok sanırım..
- +1 yıl
Aynen gel benle doLass
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. zengin olmana bile gerek yok.. olgun kadın severler burda.. tam adresine geldin
10 Yorumla
+1 yılMerhaba istersen tanışabiliriz konuşabiliriz
00 YorumlaSen önce paranla kaportanı düzelt, sonra zaten paran olmasa da bulursun :)
00 Yorumla
+1 yılKilo ver kendine çeki düzen verirsen düzelir bazı şeyler..
00 Yorumla
+1 yılbulursun ama kısa vadeli. parasını alır ve işini yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim birinden bahsediyorum
- +1 yıl
bülent ersoy da evlendi zamanında
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bulabilirsin elbette :D paranın kokusunu alsinlar yeter ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatı kurtulur fakir olmasıda önemli değil yeterki baktıkca bakası gelsin insanın
15 günlüğüne bekarım istediğin gibi biriyim 15 günden sonrası çok nadir görüşebilirim uyarsa irtibata geçebilir siniz. bursadayım
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden 15 gün?
Soran+1 yılEvlisin ciddi ilişki düsünüyorum ben
uzun boylu kaslı model gbi yakışıklı erkek benim. centilmenim gittiğimiz yerde sana para harcatmam ben ısmarlarım.. gerçek sevgiliye ihtiyacım var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakisikliyim paran onemli degil hayrina seninle iliski yasarim:P
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişkiyse olur
Cevap sahibi+1 yılPeki bursey soracagim madem ciddi iliski istiyorsun nerde oturuyorsun 1
Bakiremisin 2
Kac kisiyle ciktin 3
+1 yılBoyum 1.80 seve seve sizinle paranız için evlenebilirim.
00 YorumlaParayla satın almak istiyorsun anlaşılan var öyle yavşaklar piyasada alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbulursun sıkıntı yok bülent ersoy bile 3 kere evlendi illaki seninde şansın vardır
11 YorumlaDiğer konusunda 12,7b cevap paylaştı. Beni anlatmışsın resmen 😏
Ama haftalık 4.000TL isterim 😛01 Yorumla
Soran+1 yılBulursam 4000 nedir ki kral gibi yaşatırım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boylu yakışıklıyım kas henüz yok ama olucak ne dersin
00 Yorumla
+1 yılSatılıklara bak bakalım, fiyat uygun gelirse alırsın
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bn de tip yok artı fakirim artı herkes istedigini alamaz 😏
00 Yorumlaben varım istersen irtibata gecebiliriz ne zaman istersen
00 Yorumlabendede cok sekerim. ama buralarda ugrasma madem erkek arıyorsun dısarıda ara ;)
00 Yorumla
+1 yılben sana bulurum öyle birini çok yakışıklı kaslı tecrübeli hemde :D
00 Yorumla
+1 yılgizliden yazmasaydın yüzlerce mesaj alırdın şimdi :D
00 YorumlaMerhaba hanim efendi nasilsiniz? Gercemtem csnimdan cok sevebilecegim kolesi. bile olabecegim bir kadin istoyorjm hayatimda. Tanismak isterdim sizinle
00 YorumlaÇok yakışıklı değilim fiziğim iyi gibi materyalist değilim olgun biriyle bir şey yaşamak istiyorum ilgilenirsen?
00 Yorumla
+1 yılkendine bir spor salonu aç istemediğin kadar bulursun kaslı uzun model gibi çocukları:)
00 Yorumla
+1 yılYav burda troluk yapma bence:) gizliden yaziosun bide;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem seni ziker hem paranı yer hem başkasını ziker paranı yedirir öylesi
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. hakkındır istersin bulursun da
10 Yorumla- Diğer konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yıl@aiter veya ben tercih et :D
00 Yorumla Ahaha 😄 hakkini doya doya kullan :))
00 Yorumla
+1 yılmankenlik ajanslarına takıl o zaman ne diyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir model erkekle tanıstım zaten 2 ay takıldık yaş farkından dolayı istemedi
- +1 yıl
sen evlilik amaçlı mı istiyorsun yani ?
Çık tv ye param var koca lazım de gelir 3-5 sazan
00 Yorumla
+1 yılProfil resmindeki hareket sana gelsin
00 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. sen parayı ver ben öyle olurum merak etme
10 Yorumla
+1 yılKöle arıyorsun sen kendine
10 YorumlaParayla bulman kolay
00 Yorumla
+1 yılJigolo sitelerine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birini napayım normal, yakısıklı benim istediğim gibi olmalı
Evlenmem ama takiliriz 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum
Tip vücut varda boy sıkıntı
00 YorumlaDiğer konusunda 50,1b cevap paylaştı. Bulursun abla kapına köle olurlar şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılSen istermiydin böyle birşey?
Soran+1 yılNeden öyle bakalım
Sadece yakışıklı olması yeter mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYakısıklı olsunda gerisi muamma
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun yürüüüüüü
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılburada bulman zor ama bol şans dilerim
00 Yorumla - Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılPara varsa bulursun takma:/
00 Yorumla
+1 yılYanlış yerlerde arıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYanlış yerde arıyorsun.
00 YorumlaHiç bir kriterine uymuyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence beni hak etmiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ki
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. hemen yardımcı olsun arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılIyi olur merak etme. teyze
00 Yorumla
+1 yılkaslardan kaybettik :D spora başlamak şart :))
00 YorumlaBiri benden mi bahsetmiş 😂
00 Yorumlasen güzel misin peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl1 kere bile karsıma cıkmadı bulsam öyle yakısıklı birini krallar gibi yaşatırım
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem