Sizce 18 yaşındaki Bir çocuk 50-55 yaşındaki adamı dövebilir mi?
Dövebilir Kavga yaşa bakmaz.
Dövemez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben boksor um ama senin gibi çok cahil boksor çok gördüm el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sana öyle insanlar varki ALLAH onlara öyle bir güç veriyor ki kırk yılık bir yumrukla indirir misal benim tanıdığım abim saydığım bir adam var adam da harbi ilahi bir guç var arabayı tek eliyle havaya kaldırıyor bit keresinde birine bir boksorle ileri geri oldu bir tane vurdu çenesi 3 yerinden kırılmis adamın 3 ay boyunca pipetle beslenmiş adam ve bu dediğim adam 50 yaşında
Eig için sağol kavga etme
Hassiktir Hulk mı bu tek eliyle araba kaldırıyormuş da yok boksörü falan da dövmüş yüri git bi
Dövebilirde fena bir dayak yiyebilirde. Sivas'ta bir abi var eski iş arkadaşım 56 yaşında onun karşısına bir çıksan sağ kurtulaman. Seni paket eder gönderir vallaha. Yanü demek istediğim gençliğine güvenme.
Hahahaha ulan 10 senelik boksörüm karşıma çıkan varsa aminah
Adam olan gelsin karşıma öyle bir teknik uygularım ki burnun yamulur mk
Kardeşim el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. Senin olayında bu olmuş vesselam. Neyse daha artık yorum yapma ilgilenmyorum. Ama abi olarak sana nasihatim şu, boksörüm diye güvenme kendine 25 kuruşluk mermi devirir dağ gibi adamı.
O mermi gelmezse sokarlar ama
ne sağlam insanlar var kafası ile tuğla demir kıran eli ile demir büken 700 kilo deadlift kaldıran insanlar bir git be dayı herkesin bünyesi bir degil bazılarına kurşun murşun işlemez
İşiniz gücünüz silahla adam vurmak yok bıçaklamak çok film izlemeyin boksör güreşçi MMA ci muay thai ci kickboxer hepsi alır dövüşçü olmayan herkesi boş yapmayın
Boksör veya amatör bir MMA ci senin kirilmadik kemiğini bırakmaz vallaha çorba yapar
Cok iyi döver. 55 yasinda yavas yavas kuvvet gitmis oluyor, 18 yasinda full enerji...
18 yaşındaki 180,50 yaşındaki 170 ise ve çelimsizse döver
kavga boyada bakmaz bu arada
Bakar bakar bence
Pardonda nasıl bakar ben boksörüm boyum küçük büyük boylulular dengede durmakta zorlanır?
Adamın kafası uzun boylunun elinde olur da ondan
Cevap
16Cevap
Beyler hiç belli olmaz önce davranan kazanır en olası senaryo 100 kg yağ 50 yaşında adamla 90 kg kas 18 yaş genç insanların kas gelişimi 18 yaşında bittiği için spor kendini güç olarak verir.
1 kg kasın verdiği güç 2 kg yağa falan eşit ama şartlar eşitse önce davranan alır ama büyüğe çoğu Zaman el kalmaz.
mike tyson o yaşta dünya şampiyonu boksörleri ilk roundda indiriyor
Su sovmelere cok takiyosunuz be abi biri annenize sovunce anneniz bisey olmuyor ki
Öyle demişsinde anne kutsaldır yarın çocuğuna güzel insan deseler senin adını kirletmiş olur
55 yaşında ki adam ne kadar haksız olursa olsun. Yakıştıramam kendime ona vurmayı.
annene küfretse döver misin peki yanlış anlama başıma geldiği için diyorum ve hala o mahluk beni taciz ediyo evini basmayı planlıyorum
Adamin gucune bagli. Yalniz o kadar buyuk birini dovmek insanin aklindan gecmemeli.
Dönemez evli kişiler kavgada hirs yapar artı 50 yaşında adam çok şey yaşamıştır olduki dovdun iyi köpüğü bilir adam bir selam gönderir anani evde s*ker giderler
çeneye çak iki tane sağlam bak bakim ne oluyor :) ama 50 55 yaşındaki adamada el kalkmaz yane !
dövebilir , kavganın yaşla alakası yoktur. ama tabii Büyüklerede el kalkmaz !
Beklemeden ilk hamleyi yapıp yumrugu indirirsen döversin
dövebılır ama once saygı adam hadi aşıyorsa döv
Döver ama dövmemeli bence 😐
Babam yaşındaki adama dokunmam.
Genel olarak hayır ancak bu insanlara bağlı.
Belli olmaz da babani mı dovecen?
Döver kavga yaşa bakmaz
a. bile koyar :)
Döver.
Belli Olmaz.
Dövmemeli.
Ben Karşımızdaki yaşlı dede bize küfür etti diye dayaktan öldürdüm onu
Sence doğru bir şeymi yaptın yani
Anneme sövene acımam ben :)
He o zaman başka😐
Döver
Sıker bile