Gogus üzerinde kenarda işte resimde sarı yuvarlak olan kısımda şişlik var kitle gibi 3 aydır var belli de olmaya başladı ani acıyla fark etmiştim dışardan bakınca çok az belli oluyor ne olabilir doktora gideceğim ama 3 ay önce gittiğimde grip dolayısıyla oldu geçer dedi geçmedi de ilaç bsey de vermemişti
Ciddi bir doktora git oyle seylere gitme ay acayip Şu an kotu hissettim teyzeminde kitlesi vardi farkedilmedi, sonra beyaz kanser olduğu ortaya cikti vefat etti. Sana bunlari yazip germek istemem ama gercekten hani bil diye soyluyorum, sagligin sonucta ozur dilerim ve tekrardan git doktora
Subclavicular lenf bezi- enfeksiyonlar sırasında şişmesi normal ama biraz daha bekle geçmezse git başka hastalıklar da bunu yapabiliyor doktorun görmesinde fayda var
Kalp hastası olmakla alakası yok ayrica görmeden bişey diyemem görsem ve ayrıntılı anlatsan sana daha iyi ve daha doğru bilgi verebilirdim çünkü muayene edilmesi lazım
İlk gittim hiç doğru düzgün bakmadı bile sonra memlekette geldim baktirdim ordada tomografi dediler cektiremedim gittim okula. En son Teyzem kanser olunca korkmus bana baktir diyip durdu ben de huylandim
Her 3 kadından 1 inde meme de nodul olabilir. Ve bu nodül %90 oranında zararsızdır. Bu gibi durumlarda ultrasonla kitle incelenir ve tanı konur. Eğer çok şüpeye düşülürse biyopsi alınıp patolog tarafından incelenir. Bu kış bir arkadaşımın annesinde nodul vardı o da korkuyordu. İnceledik ufak zarasız bit kitle sadece. Ve ilaç tedavisi uygulanıyor şu an. Cerrahi operasyona gerek kalmadan eriyecek
Doktor değil miyim sen bana hekimlik mi öğretiyosun. Kız grip olduğunu sôylüyor. Evet gribal enfeksiyonlarda lenf bezleri şişer. Aksiller lenf bezinde bir sorun yok fakat areola çevresindekiler şisik. Peki olabilir. Ama gribal enf. atıldıktan sonra şislik inmeli. Hadi latent kaldı diyosun buda bir ihtimal. Karsinojenin lenf bezleriyle yayıldığı konusunda bilgin var mı. Bu kitle büyümüyor ve mem üzerinde ki eğer gôsterdiği yer meme ise sabit kalıyorsa benin neoplazi veya herkangi hir polip düşünülebilir
Şimdi bana doktorluk öğreten tıp öğrencisi veya kendini doktor sanan kişi sen önce iyi bir oku sinra gel benimle boy ölçüş. Her biyoloji gören doktor olsa işimiz yaş
Kardeşim orda meme yok cok belli daha önce muayene eden dr da aptal değil görüyor orda meme olmadığını ki lenf bezi olduğunu fark etmiş tıp okuyorum evet ama senin dr olduğuna inanmıyorum dr insan yoğun olur günde bilmem kac hasta muayene edip bir dr bu siteye gelip burda vakit geçiriyosun ya hic inandırıcı değil nerden mezunsun ne dru sun?
yağ bezesidir gidip ladırabilirsin griple ne alakası var anlamadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynisi olmustu gogusunde zararsiz kitle olabilir kucuk bir operasyonda aliyorlar hemen doktora git ilerledikce morarir ve curur umarim iyilesirsin sıkıntı yapma kendine bir şeyi
En İyi Cevaplar