Sorum hepinize ve her konu icin gecerli
Birini beklemek ne kadar zor sizin icin?
Birini beklemek ne kadar zor sizin icin?
Beklemek mi dedin? Cem Adrian'ın da dediği gibi :
" Beklemek, şimdi hiç duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek gibi. "
Zor, çok zor bir eylemdir. Buna rağmen yarından bir şeyler beklemekle geçiyor ömrümüz. Ama biz İsmail Abi'nin kardeşleriyiz bekliyorsak biliyoruz ki
" O gemi bir gün gelecek. ! " :-)
Canımın içiii senin sorun olunca özenle seçiyorum kelimelerimi. Güzel cümle kurmaya çalışıyorum :-)
Teşekkür ederim 😘😘😊🙈
Estağfurullah canımın en içi :-) Örnek alınacak bir şeyim yok. Ben de sana çok imrendim. Bence de iyi ki tanıştık 🙈😘😘😊
Yaa böyle güzel konuşursan ısırırım bak 😁 ne kadar güzel konuşuyorsun sen. Çok sevindim mutlu olmana. Hep mutlu ol hep 😊😘😘
Öp o zaman :D :D
😘😘😘
Gelmeyecek birini beklemek cok zor bir zaman sonra vazgeciyosun
Bu hayatta gerçeklesmesini beklediğin herhangi birşey , sen onu beklemekten vazgectigin zaman gerceklesir. Bu , hayatin "sen bakarken soyunamiyorum" deme seklidir..
Seviyorsan hasret önemli değil sonunda kavuşmak var
Genede allah kimseyi bekletmesin bazı günler çok güzel bazı günler çok zor geçebiliyor
Amin 😊
Cevap
12Cevap
Çok zor.. Beklediğin için acı çekiyorsun zaten bide özlem hissini çekiyorsun..
Gelen beklenilen tüm günleri telafi edecekse beklerim
kişisine göre değişir
kesinlikle
Seviyorsam zor değil.
Sonunda geleceğini biliyosan zor değil
Benim için değil. Ama kızlarımız için çok zor. Nitekim boşluklarını hemen dolduruyorlar
Ben hep geç giderim bu yüzden beklemem
Bekleyemem kimseyi, çünkü hayat beklemiyor
Değer verdiğimi bende bekletmem bebek
sağol abla
Beklediğin kişiyi seviyorsan zor değil, kolay
Birazcık...
Çok zor
Beklemek kolay
gel görki cok zor
beklemem kimseyi
Kimseyi beklemem
Bekleme bence
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar