kendimden hiç beklemediğim şeyleri yapabiliyorum bazen :D insan zaten tamamen kendisi tanıması çok zor , belli bir yaşa kadar bir sürü fikir düşünce ve zevkler değişiyor , belli bir yaştan sonra belki ben kendimi tanıyorum diyebilirsin , ben kararsız bir insanım bazen ne yaptığımı bilmem ama kendimi iyi tanıdığım bu kesin böyle dediğim mevzular kendimde olur. kararları net olan bir insan kendini daha iyi tanır bence. ve herkesin illaki kendinde tanıdığı yönleri vardır. ve keşfedemediği yönleri.
Bende kişiliğimi bilmiyorum kişilik bozukluğum var heralde belli bir duygum davranışım huyum yok çok değişken sessizim utangaç gidiyo bağırıp çağıran biri sonra depresif olup gülmeye başlıyorum arkadaşlarım kafayı yidi valla 😑
insanlar iyi biri olarak görüyorsa seni, ve sende kötü biri olarak görüyorsan kendini, ya gerçekten kötü bişeyler yapmışsındır ya da kendini egoizm e kaptırmak istemiyorsundur :) bende senin gibiyim :) egoizme kaptırmamaya çalışıyorum kendimi
Düşüncelerimle kafamda işlediğim cinayetlerim var benim. En çokta kendimi öldürdüğüm. Ben kötü ama dürüst bir insanım ve son zerreme kadar tanıyorum kendimi.
İnsanların ne dediği değil benim bildiklerim önemlidir. İnsanlar benimle konusurken sadece gozlerime bakar bense kendimle konusurken kalbıme ve beynıme bakarım. benı benden ıyı kımse tanıyamaz. ıste o kadar!
Ben eskiden iyi biriydim. Bunu biliyorum. Ama büyüdükce degistim. Kötü biri degilim, ama iyi birisi de degilim. Iyi niyetliyim ama bazen laf da sokabiliyorum.
Bu senin kisiligini gosterir aslinda insanlar senin iyi oldugunu dusunuyorsa senin onlara karsi yaptiklarin davranislarin yuzunden onlara iyi gelen seyler sana kotu geliyordur eminim bu yuzden kendini taniyamadigini dusunuyorsun
En İyi Cevaplar