Benim eşim çok fedakardır ve ev işi yapmayı çok sever. Bu yüzden genelde yemekleri o yapar. Temizliğede yardım eder. Market alışverişinede yardım eder. Ki zaten çalışan bir bayanım bana yardım etmesi çok normal. fakat oturduğumuz apartmanda dedikodu yapıyorlar. Eşimin kılıbık olduğunu söylüyorlar o boşver takma ben umursamıyorum dedi ama ben rahatsız oldum. Kimlerin söylediğinide biliyorum gidip adamla kavga ediyim mi? Gerçekten yaptıkları ayıp..
Cevabın nedir?
+1 yılBu akşam evde yapılacak bir dünya iş var. Ütüsünden, bulaşığına kadar. Ne yapayım şimdi? Kalsınlar mı orada?
Kılıbık diyenler kendilerine baksınlar. Bu tür şahıslar karı ve koca diye bahsederler. Halbuki insan kendine bir eş bulur. Adı üstünde eş. Hayatı birlikte paylaşacağı kişidir. Eş olabilmeyi beceremeyen, oturduğu yere göbek büyütüp karısını temizlikçi, uşak veya aşçı gibi kullananlar için bencillik ve tembellik ortak özelliklerdir. Onların sözlerine kulak asmayın. Dedikodu zaten yanlış bir iş. Üstüne bir de kendilerinin utanması gereken işten ötürü başkasına laf ediyorlar.
Ciddiye bile almamalısınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO zaman misafirliklerde oturmalarda ortamda kocana bu söylediklerini yaptırmamalısın üzülüyorsan sadece ikinizin olduğu zaman yapmasını söyle hal ve hareketlerine kalabalık yerlerde dikkat etmelisin kocanı küçük düşürecek davranışlar sergilememelisin bunuda eşinle konuşup ortamda azda olsa yardım etmesin birşey olmaz ya allah'ım yar ve yardımcın olsun inşaallah bunlarıda fazla takmamak gerek dışarıdaki kişilerin sizi eleştirmeye ya da bir yargıda bulunmaya hakkı yok allah'ım mutlu huzurlu ömürler versin ikinize de
10 Yorumla
+1 yılİnsanları boşver. Zavallılar hepsi. Kendi eşleri deli gibi ev işi yapıp, bıyıklarını almaya bile zaman bulamaz. Rezalet bir hayatları vardır yine de ona buna sataşmaya bayılırlar. Gül geç. Allah eşinle aramıza bozmasın. Hep güzel kalın.
20 Yorumla
İnsanlara bakıcak olursan yapılan davranışı beğenen de olur beğenmeyen de aynı bu şekilde yerli yersiz konuşan da. Biz başkalarına göre yaşamıyoruz. Eşin en doğrusunu yapıyor. Bırak konuşsunlar onlar muhattap olma bile.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
43Cevap
Elalem kendinde olmayanı kıskanır takma sonra burda soru sorarlar çalışıyorum eşim temizlikte bile yardım etmiyor ayağına hizmet istiyor napabilirim falan filan
14 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle adam istemem evlerden ırak..
Soran+1 yıl:) sevindim şimdi
- +1 yıl
Tabi abla bakma komşularına sen ev işlerini yaparken kocasına nasıl saydırıyorlar Allah bilir atayım isminiz nazlı olsun her işi yaparken bıktıklarında kocasına nazlının beyi yardım ediyor her işte sen bir önüne yemek koyamıyorsun vb şeyler söylerler kılıbıklıkla alakası yok kılıbık olmak odun olmaktan daha iyi bence :) bırak kıskansınlar seni kocana kılıbık dediklerinde kıskananlar çatlasın de sende ^_^
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Alışmışlar kadını köle etmeye o yüzden düzenleri bozulmasın diye her türlü farklılığı küçümseyerek ve dışlayarak engellemeye çalışıyorlar. Kadınlar bile öyle bazen. Siz muhattap olmayın
10 Yorumla
+1 yılO zaman sende dedikodulari durdurmasini bil. bu arada esinin degerini de bil , her insan yardim etmez cunku kadinlara elini verdin mi kolunu kaparlar
10 Yorumlaboşver ya ne takıyorsun sen eşin iyi biri ve eşini sevdiğinden yapıyor başkalarınada b.. k yemek düşer ancak
10 YorumlaO dedikodu yapanların eşlerine ballandıra ballandıra yükümü böyle hafifletiyor böyle iyi diye anlat. Eşleri o erkekleri yataktan uzak tutunca intikam almış olursun :P
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D çok mantıklı yapıcam bunu
Soran+1 yılAma apartmanda çalışan tek kadın benim. Çok kıskanmazlar
- +1 yıl
Kadınları bilirsin, dedikoduyu sever. Ne kadar güçlü ve hareketli, bazen ben bile inanamıyorum nasıl bu kadar enerjik olduğuna de. O dedikodu ortamında konuşulurken '' hem yatakta harika, hem bulaşık yıkıyor, hem eşine yardım ediyor birde bizim heriflere bak '' diye uzar, sonra kualisyon kararıyla eşlerine tavır alırlar. Ters çıkarsan gerginlik büyür, kurnazca çöz bu işi böyle :P
Soran+1 yılHiç dedikodu yapmadım valla :) yapıcam tamam
+1 yılKıskanıyorlar boşver. Belli ki siz onlar gibi basit bir çift değilsiniz. İyisiniz. Benim babam da anneme yardım eder dedtek olur çünkü annemi çok sever
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tatlım eşinin bu halini seviyorsun o laf edenlerin de çoğu kıskançlığından konuşuyor kavga etsen senin canın sıkılacak o yüzden ne kocanın nede kendi huzurunu boz
00 YorumlaIgnore et kesin adamin esi senin esini ovuyor ve ondanda oyle olmasini istiyor adam da gicik oluyor ve kasitli dedikodu yapiyor hic umursamayin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılValla mı. Hiç böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Benim de son anda aklima geldi :D yani adama ne ki ileri geri konusuyorsa ve siz bunu duyduysaniz bil ki kasitli esin rahatsiz olsun diye. Hani sen yaptiriyorsun saniyorlardir esinin severek yaptigini bilmiyorlardir. Hangi kadin istemez ki oyle bir es tabi onlar da bu olmadigi icin karisi gipta edip ona laf sokuyor bence dir dir ediyor bu da naapsin garibim careyi dedikoduda bulmus :D bence hic aldirmayin onun hakkindan esi gelir zaten dirdiriyla :D
Bosversene oyle gerizekalilarla ugrasma kendi ailelerine bakarsan kesin gecim sorunu vardir. Tabi ki erkek de elinden geliyosa yapmali sunnet olan da bu.
10 YorumlaEn azından benim kocam sizin gibi dedikoducu bir ego cuvali değil yaz bir kağıda yapıştır apartmanın kapısına üstüne alınan alinsin
10 Yorumla
+1 yılyani insanın ailesine ve eşine yardımcı olması kılıbılıksa bunu şeref olarak görürüm
10 YorumlaEv işleriyle ilgili sen daha fazla çaba harcasan, eşine de tatlı bir dille anlatsan durumu.
13 Yorumla
Soran+1 yılO istiyorsa engel olamamki..
Soran+1 yılBen onun ev işi yapmasından rahatsız değilimki günde 9 saat çalışıyorum tabiki yoruluyorum
+1 yılGidip kavgayı sen edersen eşin için harbiden kılıbık lafı oturur.
Karısı geliyor kendisi delikanlı gibi çıkamıyor derler.
Benden söylemesi.00 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKomşular sizin evinizde ne olup bittiğini nerden biliyor? Dur tahmin ediyim sen hava atmak için komşularına anlatmışsındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKomşularımla konuşmuyorumki bir kere misafirliğe geldiler o zaman gördüler. Zaten günde 9 saat çalışıyorum o kadınlarla konuşacak vaktim yok:) iş arkadaşlarım desen hadi neyse
İşte burdan ne anlıyoruz hepsi pis dedikoducu apt. sakinleri
10 Yorumla
+1 yılDesinler ne olacak ki. Kılıbık bir hakaret kelimesi değil.
00 Yorumla- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSende sizin eşleriniz gibi tembel ve düşüncesiz mi olsun adam de
00 Yorumla İnsanların Agzı torba degil ki büzesin. Boş konuşmak için can atıyorlar boşver sizin hakkınıza giriyorlar.
00 YorumlaNe iyi bir eşin var işte milletin dediklerini niye bu kadar çok takıyorsunki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKılıbık kötü bir kelime
+1 yılHerkesin kendince eksikleri var, kendi eksiklerine odaklansa millet kimse başkası hakkında olumsuz konuşamaz... Kaldı ki eşinin saydığının bu özellikleri çok güzel şeyler.
00 Yorumla
+1 yılSen de karşı dedikodu yay, kocam böyle olduğu için ona kul köle olmaya razıyım, erkek adam eşini rahat ettirendir, baş üstünde tutuyor beni diye yay bence
00 YorumlaKendileri onun gibi olamadigi icin dedikodusunu yapiyolar. Aldirmayin bile kulak tikayin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip o adamla kavga edersen daha çok derler kılıbık diye. Kendi gidememiş eşini göndermiş filan derler. Milletin ağzı yok ki büzesin.
00 Yorumlaaman bırak yapsınlar kafana takma sen, kullanışlı kocan var ne güzel
00 Yorumla
+1 yılAdamın dahada adını çıkartma sakın kavga etme komşuların önünde baskın karakter olma eşine karşı yeter
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyorlar ay böyle bir eşiniz var diye
Boşver hiç takma bile bir kulağından girsin diğerinden çıksın00 Yorumla
+1 yılBırak boşver o geri zihniyetteki adam olamamış insancıkları. Sen eşinle mutlu mesut yaşamaya bak.
00 Yorumlabunu sen yaparsan daha da kılıbık damgası yer adam.
05 Yorumla
Soran+1 yılOff haklısın
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yıl:) mantıklı
+1 yılTemizlik haricinde bende ev işi yaparım. Yemektir alışveriştir vs..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılişte sen dedikodulara kulak asma gidip adamla kavga edersen iyice kılıbık durumuna düşürürsün adamı gerek yok.
00 Yorumla Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. boşver siz kendi yaşantınıza bakın kulaklarınızı tıkayın bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyıp ne yaparsın ama ev işlerinde sadece sana yardım etsin.
00 Yorumla
+1 yılYAPTırma o zaman hiçbişi :D kılıbık demesinler :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) engel olamamki istiyorsa yapar
+1 yılKıskançlıklarından diyorlar takma
10 Yorumla
+1 yılEv içindeki tavır ve davranışları disardakilerin bilmesi zaten sizin hataniz
319 Yorumla
Soran+1 yılMisafirliğe gelmişlerdi gördüler. Sofra silkerken. Süperge çalıştırırken görüyorlar duyuyorlar. Apartman olunca
- +1 yıl
Bu senin kadinligini gösterir misafir yanında senin eşine bunları yaptirmaman gerekir basbasayken istersen sen yat herseyi o yapsın bunu asla evin dışına cikartmayin
Soran+1 yıl:) misafir geldi ben masayı kurdum o yemekleri taşıdı çay koydu. Ne var bunda yok artık
- +1 yıl
Bak bizim adetimizde misafir de olsa yardım edilecek bir durum varsa gelen misafir bayanlar yardım eder erkek değil
Soran+1 yıl:) biz mersinliyiz bizde misafire asla iş yaptırılmaz
- +1 yıl
Valla kim nereli beni ilgilendirmez kadın misafire erkek hizmet etmez
Soran+1 yılKadın hizmet eder ama erkek etmez. Niyeymiş
- +1 yıl
Erkek te eder tabiki ama yerine göre herseyin bir usulü erkani var
Soran+1 yılHayır senin gibi düşünmüyorum. Ben o gün 9 saat it gibi çalışıp eve geldim. Sonra habersiz misafir geldi eşimde bana yardım etti. Bunda bir sakınca yok.
Sen eşine yardım etme. Ama benim kocama karışma (!)- +1 yıl
benim etmiycemi nerden biliyon bn bicok kadından daha güzel yemek yaparım o derece güveniyorum kendime
Soran+1 yılÇok egoistsin. Ev işi yapmaktan acizsin üzgünüm. Eşine/gelecekteki eşine çok üzüldüm
- +1 yıl
O senin fikrin belkide senden daha şanslı kimbilir
Soran+1 yılYazdıklarına bakılırsa hayır...
- +1 yıl
Unutma her şeyin az ı karar çoğu zarar ölçüsünde olmalı
Soran+1 yılEşim yanımda ve seni çok kınadı. Asla eşime yardım etmekten çekinmem ne misafir önünde ne de patronumun önünde. Eşimi seviyorum diye erkekliğimi kaybetmiyorum diyor
- +1 yıl
Saygilarimi ilet eşine 😆😆😆
Soran+1 yılSaygı var mıydı sende?
- +1 yıl
Neden olmasın
Soran+1 yılBence yok. İyi günler
+1 yılbencede normalde olması gereken bu zaten
10 Yorumla
+1 yılEşinin kardeşi varsa talibim :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 erkek kardeşi var :)
+1 yılHer şeyi yaptırırsan derler yapacak bir şey yok
00 Yorumlabence eşin doğru söylemiş boşver gitsinnnn...
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. insanlar hep konuşacak bir şey buluyor boşver.
00 Yorumla
+1 yılHiç muhattap olmamalısın bence.
00 YorumlaBunlar hep çekememezlik
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda kocan biraz sert davransin sana
00 Yorumla Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Cahille muhatap olunur mu
00 YorumlaDiğer konusunda 300 cevap paylaştı. Sen kavga etme de. bırak ne derse desinler
00 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eşinizle oyun yapın komşuların yanınd kükresin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız oluyorsan sen de ev işi yaptırma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onun sahibi değilim emir veremem
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama salla hepsini.
00 Yorumla - Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılel ne der ona bakma mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılHahaha en sevdgim dalga konusu
00 Yorumla
+1 yılzoruna gıder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlibiklik yaptirtma sende erkek gbi hssettir
013 Yorumla
Soran+1 yılKılıbıklık yapmıyorki
Cevap sahibi+1 yılNasil yapmiyor her dedigini yaptirma onun istediklerini sor arada..
Soran+1 yılYemek yapmasını mı engelliyim
Cevap sahibi+1 yılZirtbirt niye mutfaga giriyo engel ol haftadabir supriz yapsin kahvalti hazirlasin hergun mutfagami girsin.. bundan rahatsiz degilmisin onun hayatina katkin ne?
Soran+1 yıl:) o bir birey istediği zaman yemek yapar herkes özgür. Niye bir tek mutfağa ben girecekmişim? Niye rahatsız olayım.
Bende eve para getiriyorum katkım bu. Ki biz aşk evliliği yaptık asla hizmetçi olarak görmez beni
Soran+1 yılBütün yemekleri o yapıyor. Üstüne temizlik üstüne benimle ilgileniyor hergün birbirimizi iltifat ediyoruz.
Cevap sahibi+1 yılRoller degismis sizde.. hizmetci gormekmi bu.. sacmaladin.. neyse devam edin siz
Soran+1 yılRol değişmedi. Sadece ikimizde aynı sorumluluklara sahibiz. İkimizde çalışıp para kazanıyoruz ikimizde ev işi yapıyoruz. Evlilik bu demektir...
Cevap sahibi+1 yılButun yemekleri erkek yapiyor temizlik falan falan .. cocuguda ona dogurttur niye giren taraf sensin don bende gircem de.. nasil bir mantik bu ya
Soran+1 yıl:) niye kızdın bu kadar? Yemek yapmak istiyor yapsın ne var bunda. Niye olayı çok yanlış anladın. Ne diyim kocama yemek yapmana izin vermiyorum mu diyim
Cevap sahibi+1 yılDemek istedigimi anlamadin sanki.. neyse zaman kaybetmeye deymez.. ama bikac hafta ona erkek oldugunu hisset yatakta bile farki gorceksin
Soran+1 yılBizim o konuda hiç sorunumuz yok
Cevap sahibi+1 yılKime gore neye gore... ben daha iyisi olur diyorum sana sorunun var demedm
Boşver, değmez..
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemekleri genelde o yapıyorsa senin yaptığın ayıp
03 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmayı seviyor. Zaten hep aşçılık okumak istemiş. Bu yüzden güzel yemek yapıyor bende hayır diyemiyorum. Bence bende çalışan bir bayan olduğum için ayıp olduğunu düşünmüyorum :) ev hanımı olsam haklısın derdim...
- +1 yıl
Bilmiyorum bende güzel yemek yaparım ama genel olarak eşimin bana hazırlanmasını tercih ederim.
Soran+1 yılTercih ederim diyosun. Birde ayıp diyosun. Sanagöre kadın it gibi çalışsada eve gelip sana hizmet edecek. Benim eşime göre iki taraf eşit
Salla o pislikleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKılıbıksa degistiremezsin cok dayak yer
00 Yorumla
+1 yılvay hainler
00 Yorumla
+1 yılOnlara ne ayol
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ayol hahaha sizene ayol 😂😂😂😂
+1 yılkılıbık :D
00 Yorumla
Devamını Gör(44)