Arkadaslar Benim Annem Yunan Babam Türk Sizce Türkmüyüm ben?
Evet Türk Sayılıyorsun.
Hayır Yunansın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
annemin anne tarafı rus, annemin baba tarafı bulgar. babamın baba tarafına birazdan deginicem ama babamın anne tarafı türk. fakat babam canakkalede, annem karabükte, abim İstanbul'da, ben izmirde dogdum. babam canakkaleli ya onun babası vanlı, onun babası iranlı, onun da babası kafkasyada "PAMAK" kabilesinden makedon göçmeniyiz. sence ben neyim? artık insanlara melezim ya da dünyalıyım ya da dogma büyüme izmirliyim diyip geciyorum
maşallah sizin sülale de birleşmiş milletler gibi :)
Bende ırkçılığın her türlüsüne karşıyım... Bu dünyada kardeş kardeşe yaşamak varken ırkçılık kesinlikle kabul edilemez
Sen kendini hangi irktan hissediyorsun ona gore degisir.
Benimde Annem Yugoslavya Göçmeni Boşnak, Babam Kastamonu'lu Türk. Hem Türk Hem Boşnak'ım. İki taraflada grur duyarak sölüyorum.
La ona bakılırsa Osmanlı padişahlarının anneleride yabancı kökenli padişahlar Türk olmuyormu o zaman
Melesler gerçek türk değil Asıl türk dediğin hem anne tarafi hemde baba tarafi türk olur şimdiki nesiller kendini gerçek türk saniyo 😅🤣
Cevap
15Cevap
benim annem Ermeni babam Türk ama ben bu ülkeyi sahipleniyorum benim ülkem burası ve o kendini Türk sanan ırkçılardan çok daha Türküm
Ne. Guzel. Bende. Ermenilerin. Yaninda. Calistim. Agop. Amca, yi hic. Unutamam. ve. Benim yaslarda olan yegenleri. Raci. ve. Rafi. Harika insanlardi. Ekmeklerini. Yedim. Her irkin. iyisi. var. Onlarda. Oyleydi
@ShelbyCobra 21.07.2016'da sorulmuş bu soruya verdiğim cevabı nasıl buldun?
Tohum kimden, Türk'ten.
Ya siz taş devrinde mi yaşiyosunuz da hala bukadar cahilsiniz o tohum dediğin şey babadan değil onlar iki cinste de var anne de de babadada iki cinsten de hücre toplandiğinda bütünleşip embryonic oluşuyo yani sandiğiniz gibi tohum babadan değik sadece annexen de anne olmasaydi cocuk nereden olcakti her şey anneden zaten çocuğun hücreleri damarlari organlari kemikleri her şey anneye ait babaya değil biraz Kitsap tıp bilim ve tarih okuyun da bukadar geri kafali olmaniz çok komik nediğim klasik türk toplumu böyledir işte
Sen türksün ve türk olmakla gurur duymalısın.
Baban nereliyse oralisin yani TURKsun
Tünanlisin sen yeni bir irk oda
jahahahaa :D
Kendini ne hissediyosan oysun
Hem yunan hem turksun😂
Günaydın
:D :D
İnsansin ırklara takılma...
Padişahların hepsi Türk dışı ırklardan doğmuştur.
Baba neyse o. Melez ama.
Niye annesi nerde sadece babasiyla mi kan bağsi var?
içinden ne geliyorsa osun
Baba ırkı gecerlidir ama melez Türk oluyosun
Ayrım yapma ikisi de olsun :D
:D Peki
melezsin :)
Ayn
Sana nasıl yansıdı bu durum?
baba neyse o türksün
Ama babasıyla sadece kan bağsi yok ki iki tarafta da eşit yani yari türk yari yunan melez yani
Melez
Her ikisi de
Melez oluyorsun.
Turksun
Melezsin derim
Sağol Kardesim :)
Safkan değilsin
Melez
baban türkse türksün
Türksün
Türk melezi :D
Alman