Senin dediğin büyü kitabı 1. Adı Kabbalah 2. Hz Süleyman'a ait değil antik Mısır'dan beri var için de de Sefirot ağaçı denen büyüden bas edilir Hz Süleyman'ın ölümünden çok sonra Süleyman tapınağının altında kazılar sonucu bulunduğuna inanılır hatta kendilerine Hz İsa'nın fakir askerleri diyen 9 Papa tarafından bulunduğuna dair efsaneler var tapınak şövalyeleri nin bulduğu ve tekar sakladığında söylenir
Orjinal kitap bölümlerden oluşuyor zaten. O kitabıda bulamazsın. Satılmıyor. Toplanmış sayfalardan oluşan çakma kitaplar var. Onlarıda sarraflarda bulabilirsin. Epay sitesine gir. Orda ilgini cekebilcek urunler mevcut. Bir çok parsomen var buyuyle ilgili. Hz. Suleymanın kitabindan bazı kısımlarda mevcut.
Hangi buyuyu yapmak istiyorsan bulunuyor. Ve evet etkili. Ama sorun şu sen yapamazsın. Buyuk ihtimal buyuyu yaptıgını sanıp musallat kaparsın. Ardındanda buyu ters teper.
Cunku buyu yapmak hokus pokus degil. Ve oyle buyuk kitapları yetenekli insanlar kullaniyor. Hic tecrubesi olmayan biri normal kucuk bir buyuyu bile yapamaz.
Kitabın adı Kaballah tır bazı Yahudîler Hz Süleyman'ın cinlere ve ifritlere hükmettiği söylenir ve Hz Süleyman'ın ölümünden sonra cinlerin ve ifritlerin özgür kalmasıyla tekrar o zamın insanı ile uğraşmaya başlar bu kitabın Yahudî inançında geçer kovulmuş Melek'lerden olan Raziel tarafından insanlara verildi söylenir
Hocam kabala dan bahsediyorsun. Hz Süleyman tapınağının içinde o kitap ve tapınak hala bulunamadı. Bu konuda az çok bilgim var mesela bu kitap ateşten yapılmıştır bu bilgiyi de ekliyim.
Yok hocam nerde olduğu bilinmiyor ama öyle bir söylenti var ellerine geçmiş olabilir diye ama sanmıyorum bu kitabın içinde öyle şeyler var ki dünyanın hükümdarı olabilirsin bulmuş olsalardı şu an dünyayı almışlardı.
15- Andolsun biz, Davud'a ve Süleyman'a bir ilim verdik de onlar: "Bizi inanan kullarından bir çoğuna üstün kılan Allah'a hamdolsun." dediler.
16- Süleyman, Davud'a mirasçı oldu (Davud'un peygamberliği, ilmi ve hükmü Süleyman'a kaldı). Dedi ki: "Ey insanlar, bize kuşların dili öğretildi. Ve bize her şeyden (bolca) bir pay verildi. İşte bu, açık bir lütûftur."
17- Süleyraan'ın cinlerden, insanlardan ve kuşlardan orduları toplandı, hepsi bir arada düzenli olarak sevk ediliyordu.
18- Kannca vadisine geldikleri zaman bir karınca: "Ey karıncalar dedi, yuvalarınıza girin ki Süleyman ve orduları, farkında olmadan sizi ezmesinler."
19- (Süleyman) Onun sözüne gülümseyerek dedi: " Rabb'im, bana ve anama, babama lütfettiğin nimete şükretmemi, senin beğeneceğin faydalı bir iş yapmamı gönlüme ilham eyle ve rahmetinle beni iyi kullarının arasına sok."
"Bunlar Süleyman'ın (hakikatinin oluşturduğu) mülkü (tasarruf ettikleri) hakkında da (inkâra gidip), şeytanlara (vehmi tahrik ederek saptıranlara) tâbi oldular. Süleyman kâfir olmamıştır (hakikatinden perdelenmemiştir). Lâkin o şeytanlar (vehimlerine tabi olanlar) kâfir olmuştur (hakikati inkâr ederek); zira, insanlara sihirbazlık ve Babil'deki iki meleğe (Melîk'e) -Hârût'a ve Mârût'a- inzâl olanı öğretirlerdi." Bakara Suresi, 102. Ayet Biraz Kur'an-ı Kerim oku da gel aşkitoğm 😘😉😉😉
15- Andolsun biz, Davud'a ve Süleyman'a bir ilim verdik de onlar: "Bizi inanan kullarından bir çoğuna üstün kılan Allah'a hamdolsun." dediler.
16- Süleyman, Davud'a mirasçı oldu (Davud'un peygamberliği, ilmi ve hükmü Süleyman'a kaldı). Dedi ki: "Ey insanlar, bize kuşların dili öğretildi. Ve bize her şeyden (bolca) bir pay verildi. İşte bu, açık bir lütûftur."
17- Süleyraan'ın cinlerden, insanlardan ve kuşlardan orduları toplandı, hepsi bir arada düzenli olarak sevk ediliyordu.
18- Kannca vadisine geldikleri zaman bir karınca: "Ey karıncalar dedi, yuvalarınıza girin ki Süleyman ve orduları, farkında olmadan sizi ezmesinler."
19- (Süleyman) Onun sözüne gülümseyerek dedi: " Rabb'im, bana ve anama, babama lütfettiğin nimete şükretmemi, senin beğeneceğin faydalı bir iş yapmamı gönlüme ilham eyle ve rahmetinle beni iyi kullarının arasına sok."
Evet o kitap var , British Museum'da. Ayrıca Türkçesi de var. İşe yarıyor mu desen. Evet yarıyor herkes şu anda onu kullanıyor. Hatta c. başkanı, bütün ülkelerin başbakan ve Cumhurbaşkanları, Napolyon gibi ünlü simalar, sinemacılar hepsi. İslam da bir pagan din. Çünkü büyü günahsa madem neden bir peygamber büyücü değil mi? Din zaten uydurma. Gerçekte din yok. Büyü var ve dünya büyü ile yönetiliyor.
Kusura bakma bro da elimde değil. Soru dalga geçmek için yazılmış gibi. 😃 Öyle bir kitap varsa bile çoktan doğada çözünüp yok olmuştur. Kağıdın oksijen ile temas halindeyken veya toprak altındayken kaç yılda çözündüğünü araştır.
Bu işin ilmine ömrünü adamış insanlar dahi çekiniyorsa kullanmaya yapamazsın bunu o kişileri tanıdıgım için söylüyorum bil diye yani basit değil bu işler sonuçlarıda genellikle çok ağırdır bu yaşadığımız dünya için geçerli buda inancını bilemem tabi :)
Ahahaha basit kurgudan ibaret o.. Sıkıntılı mevzular ya boşver eğer aklından da varsa uğraşmak tavsiye etmem. Seni tanımam etmem ama uyarı yapmak boynumun borcudur daha bişey diyemiyorum :)
Aşk büyüsü yapma, çünkü ben yaptım çok kötü oldu sonum, o kişi hayırsız ve çok kötü çıktı, işin kötüsi ben onu unutamadım ve unutmak için ilaç kullanmak zorunda kaldım. En iyisi kendi haline bırakmak olmuyorsa zaten iyi değildir.
Hay aşkına şimdi bir harita alıyorsun bu kitapın sahibine ait bir eşyayı haritanın üstüne koyuyorsun o eşya hangi şehirdeyse oraya gidip koordinat veriyor
En İyi Cevaplar