Akvaryum hobisiyle uğraşıyor musunuz? Ve şimdiye kadar hangi tür balıkları beslediniz?

Merhaba arkadaşlar... :)
Akvaryum benim için 5 yaşından beri vazgeçilmez bir hobi ve vazgeçilmez bir güzellik olmuştur. Akvaryum hobisinin verdiği mutluluk benim için çok ayrıdır.
Akvaryum ve balıklarımla uğraşırken o kadar içimden gelerek ve isteyerek uğraşıyorum ki size anlatamam.
Hele o güzel varlıkların suda salınmasını, süzülüşünü izlemek yok mu? Milyarlık terapilere bedel. Su beni öyle rahatlatıyor ki arınmış ve dinlenmiş oluyorum karşısına geçip seyrettiğim süre içinde...

Sizlerden bu konudaki görüşlerinizi paylaşmanızı;akabinde de beslediginiz balıkları eklemenizi rica ediyorum.

Benim beslediğim balıklardan bazıları:

Neon Tetra:
Akvaryum hobisiyle uğraşıyor musunuz?Ve şimdiye kadar hangi tür balıkları beslediniz?

Lepistes:
Akvaryum hobisiyle uğraşıyor musunuz? Ve şimdiye kadar hangi tür balıkları beslediniz?

Pengasus köpek balığı:

Vatoz:

Tetrazon:

Ve etçil bir balık olan favori Amazon balığım;beni kendine aşık eden, elden yem yedirdiğim akvaryumun köpeği :)
Astronot balığı:

Evet söz şimdi sizde... :)