Gerçekten bıktım.. Kimse kırılmasın diye, kendimi hiçe saymaktan nefret ediyorum. Aksini de hiç yapamıyorum.!
#blond

Allah size kalemi verir kağıdı verir kaderinizi kendiniz yazarsınız.
Kaderim böyleymiş, yok insanlar ne der, yok komşular nasıl düşünür, yok ailem hoş karşılar mı. Bunları bir kenara bırakın, bu düşünceler sadece sizi bitirir, hayatınızı bitirir.
Hayat senin hayatın, hata mı yaptın? Bir daha yap, korkma. Doğrusunu bulana kadar yanlış yap. Önemli olan doğruyu bulmaktır. Doğru olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman öyle yap. Kendi doğrularınla yaşa, bırak 2+2=5 olsun, sen nasıl mutlu oluyorsan, sen nasıl huzurlu oluyorsan.
Ülkede ki eğitim seviyesi; Komşunun Çocukları
Hayat felsefesi; Elalem ne der
Evlenme durumu; Ailem beğenir mi
O okulu komşunun çocukları okuyor senin yerine evet,
Elalem iyi şeyler desin diye hayatından vazgeçip aptal bir hayat yaşıyorsun bravo,
Ailen sevdiğin kişiyi beğenmedi diye mutsuz bir yuva kurdun, çocuklarının günahı neydi? Mutsuz bir yuvayı hakedecek ne yaptılar?
Siz okuyun, siz yaşayın, mutluluğunuzu kaybetmeyin. Hayat sizin, bırakın sizi bir tek Allah yargılasın.
Defteri açtın, kalem elinde; Takıldığın bir nokta varsa kitap orda açmak serbest :)
Şöyle bir yazı yazmıştım geçenler de sanırım konuya uygun
Hıce sayarak degil varligini gostererek mutlu edilir hemde mutlu olunur bak c aksami ben ulkenin buyuk bir kismi henuz cikmamisken sokaktaydim gercek bir savas verdik ve bu kendim icin degil ailemin mutlulugu henuz dogmamis cocuklarimin mutlulugu icindi gozumun onunde isanlar parcalandı ki o bende olabilirdim p. Tesi sabah 3 gun uyumamis halimle ekonomik kriz belirtisi de görmeyince o pazartesi güneş o kadar baska o kadar guzel dogdu ki anlatilmaz sadece yasanir
Üzülme kuzum benim alemde yeri geliyor üstüme geliyor ben senin yanındayim
Malesef hak veriyorum sana
Cevap
14Cevap
noldu kız :/ ailen puding sevio, sen kazandibi ama onlar kırılmasın mutlu olsunlar diye kendi zevkınden vazgeçip annene puding yapmasına izin mi verdin? :(
Yok kanka öyle değilim senin profil fotoğrafın vardı ne oldu?
Evet. Aile'de en çok kırılan benim. Yapacak birşey yok. Aile'dir sonuçta :)
Kendim mutlu oliyim ki baskalarinida mutlu edebiliyim
Herkes mutlu olsun diye kendimizi feda etmekten yoruldum
Ayni ben, ama kendimi yipratmaktan bıktım. Biraz farkli davransam herkes yanlış anliyor
Moralin mi bozuk knks
Napıcaz böyle Kardelen 😕
Ailem hariç diger insanlara karşi bencilim
Genellikle bende mutlu olurum onlar mutlu diye.
Evet ailem ve sevdigim için olurum bazen
Öyleyiz huyumuz kurusun.
Kendi mutluluğum için çabalayanlardanım
Yo ne alaka nasilsam oyle dururum
evet, evet öyleyim.
kırmazsan kırılırsın
Evet maalesef 😔
Değilim kardelen :)
biraz
Sayilir
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar