Ya normalde makyaj yapmayan biriyim deneyim dedim farla özellikle göz makyajı olmuş mu far yani Şimdi erkekelr yorum yapmasum tipini soruyorum sade makyajı soruyorum bakar misiniz? Kizlar beceremis miyim sade farı soruyorum olmuş mj?
Kizlar göz makyajı yapmaya çalıştım ama bir bakar misiniz?
farı çok yukarlara sürmüşsün kaşının altına aydınlatıcı sür ve kaşlarına çok yaklaşma, gözünün iç tarafı var ya hani çok aydınlatıcı sürmüşsün ve güzelce dağıtmamışsın ondan kötü duruyor, maskarayı fazla sürmüşsün, eyeliner güzel, göz kapağının ortasında far çok keskin anladın sen :) . elinle değil fırçayla yaparsan daha iyi olur bence ama ilk yapışına göre gayet iyi :) onun dışında ruju çok kötü sürmüşsün ve o kırmızı sana gitmemiş. o kadar göz makyajıyla o ruj gitmez zaten. ve bu makyajı nerde kullanacaksın cidden merak ediyorum, çok ağır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yok evde deneme amaçli dudagim boş kalmasın diye :D Ruj surdum yoksa salla ruju
Far geçişlerin biraz keskin olmuş üstünden hafifçe fırçayla geç biraz karışması lazım bir de kaş altına aydınlatıcı bir far sür ki o bölge düzgün dursun. Onun dısında gayet iyi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Surdum aydınlatıcı patlak beyaz far vardı onu surdum zaten 3 tane vardı palette
lütfen diyorum alınma ama gerçekten bazı kızlar makyaj yapınca ne kadar çirkinleştiklerinden haberleri yoklar ama doğal halleriniz yok mu ne tatlısınız öyle sabah dağınık saçlar gözler kapalı yataktan kalkınca uykulu ve sersem bakınca yerim sizi :)
kaş altını aydınlatman gerek yani kapatıcı vs gibi bir ürünle böylece kaşların kalkık ve düzgün görünür ayrıca göz pınarlarını eşit aydınlatmadığın için gözün biri daha ayrık duruyor
ben makyajdan pek anlamam ama ben mesela yaptığımda far kesinlikle kullanmam yakışmıyor bana sendede olmamıs. Bide farsız goz kalemi kullanmadan alt tarafa eyelinr cek bakalım dudağına hafif ruj nasıl duruyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslinda biliyo musun bana da eyeliner gitmiyo sanki
İşte neyi yapamdgmi söyle o zmn mesela dahitamamis miyim ya da geçiş olmamış mi ya da koyu mu olmuş onun gibi bu arada sadeve farı soyriyorum dudaga öylesine boş kalmasın diye surdum yoksa ağır oldi
Ya erkeklere göre olmamıştı r :D ben oyüzden kizlara sordum bunun tekniği var da olmuş mu diye yoksa rengi yüzüme ağır kaçtı şimdi sade bir far sürsem beğenirsiniz sade göz üstüne
Haaa öyle mi olmamış mi yaa :D bende yeni yapıyorum normalde makyaj yapmam videoyu açtım onun gibj yapAyık dedim bir de malzeme kısıtlı elimle yaptım mesela renk olarak bir far paletini kullandm
En İyi Cevaplar