Sevgilim Ateist. Ciddi düşünüyoruz ama evlendiğimde sorun olur mu karekteri çok iyi ama. İlerde sıkıntı olur mu?

Annem sofi ayrıca ve sevgilimin ateist olduğunu söyledim. İlk başlarda karşı çıktı ama ben ikna ettim. Karekteri iyi bana göre. ilerde evlenirsek sıkıntı olur mu? Ciddi düşünüyoruz ailelerimizz biliyo ama yeni oldugu için henüz tanışmadık ben istemiyorum erken diye. İlerde ne gibi sıkıntı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Dinden asla çıkmam zaten o karışamaz ibadetlerimi yapıyorum. Allaha inancım sonsuz.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuklar için sıkıntı olmaz zaten ailesine bile 7 yıl söyliyememiş bana hiç bir şekilde karışmıyor dinimden dönmem için de hiç bir şekilde aklımı çelmeye çalışmadı tam tersine konuyu kapatıyor. İlerde çocukları ben din konusunda yetiştiriririm zaten o karışamaz o kendi inancı. Zaten bizim aile aşırı dinci bunu kendisi de biliyor. Sıkıntı çekiceğini düşünseydi benle birlikte bir yola girmeyi düşünmezdi.
Sevgilim Ateist. Ciddi düşünüyoruz ama evlendiğimde sorun olur mu karekteri çok iyi ama. İlerde sıkıntı olur mu?