Maşallah süt içiyo ama yetersiz olduğunu düşünyorum sadecede sütle olmaz her yerde emzirme imkanım yok
Gaz yapmayan mamalar hangileridir?
Maşallah süt içiyo ama yetersiz olduğunu düşünyorum sadecede sütle olmaz her yerde emzirme imkanım yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 56 günlük bebek benim bildiğim anne sütü ile beslenir anne sütünden başka gıda takviyesine gerek olmaz altı aydan sonra ek gıdaya başlanır Sen bebeğinin doymadığını düşünüyorsun ama bebeğinin karnı yeterince toktur
Yeni doğan sarılığı oldu doymadığı için çünkü çekiyo çekiyo yoruluyo zaten kilosu biraz düşüktü erken doğum doktorum dedi mama kullanıcaksın diye kullandık atlattı kiloda aldı bayağ maşşallah ama dısarda işlrrim oluyo evde kaldığında mama ya da dısarı hittiğimde ağladığında meme vermeyebilirim her yerim emzirme odası olmuyo sağma pompa kullancam artık teşekkürler
56 günlük bebek için mama konusunda cok secici davranmalısınız anne sutune yakın mamalar mevcud piyasada ama bence doktorunuza sormanız daha güvenli
Doktorun verdiğini artık kabul etmiyo sadece fikir almak istedim teşekkürler
o caglarda sadece anne sutu verilmeli
Erken doğum olduğu için sarılığı çabuk atlatsın diye doktor tavsiyesiyle kullandık doktor demese kullanmazdım günde iki kere veriyodum ama artık içmiyo şuaralar zateh hep emiyo memeden baska bir derdi yok doymamasıdan korkuyorum gaz yapmasın diye gazlı seyler bile yemiyorum sütten gecer diye ama
Dısarıda işlerim oluyo her daka eziremem yolda bunun için mama şart
sutunuzu sagabilirsiniz gazı da bu kadar sıkıntı yapmayın sırtını oksayınca hemen cıkartıyolar zaten mideleri kucucuk zaten merak etmeyin hemen doyarlar :)
Tesekkürler canım
rica ederim öpün yerime :)
Cevap
11Cevap
Tüm mamalar yapar.
Humana kimyonlu rezene çayı var ondan içir.
O kadarlık bebeğe mama mı verilir? Süt ver sadece o da kendi sütün. Yetmiyor diye düşünme yeter. Inşallah bende anne olurum bur gün
Veriyorum zaten ama ilk basta sarılığı vardı doktor tavsiyesiyle birlikte kullandık çabuk atlattı doymaz gibi geliyo şimdi veriyorum ama işlerim oluyo her yerde onu emziremeyebilirm
Doktor önerisisiyse o mama markası söyler zaten. Her yerde emzirme durumun yoksa biberona koy buzdolabına at ısıtmak istediğin zaman önce oda sıcaklığında beklet sonra biberonu sıcak su dolu kaba koy
Sütüm çekiliyo gibi geliyor yetememkten korkuyorum
Korkma bir şey olmaz inşallah
bunu daha bilgili bir kesime orn. doktoruna danisman gerekmez mi? nasil anneoluyonuz anlamiyorum ki
Bebelak gold kullandık ama şu an anne sütünden baskasını kabul etmiyo sadece anne sütü olmaz takviye lazım zaten bende anne olanlara soruyorum sırf yorum yapmak için yapma
takviye lazim degil gibi bicevap Var mi orada? bu sitenin cogunlugu genc veya cocuksuz burada sormak yerine doktoruna danis ezbere is yapma diyorum sadece
Anneliğimi sorgulamk sana düşmez sadece bunu bilmen yeterli
iyi hatırlattın gideyim de akşama markete eti bebe alayım mis gibi meyve püresiyle güzel gidiyor.
Gaz yapmayanı yok, çocuğun gazını almayı öğrenmelisin,
similac gaz yapmıyor bildiğim kadar ile. ama yinede bir doktordan tavsiye alın.
gaz yapmayan çocuk mu olur
Smilac tavsiye ediyorum
Mama için küçük değil mi o bebek
Bunu doktora sormak daha mantıklı değil mi?
Göbeğim var diye okudum sjdnfjs
oooyyyy oyyy onu yerim
Bırak gaz yapsın abla içinde mi tutsun
HİPP probiotik 1 numara
aynı zamanda Sap Simplex diye bir damla var muhteşemdir gaz için mama HİPP den başka kullanma sakın cünkü hepsinde şeker var ve cocugu o mamaya baglıyor
1 çay kaşığı soda ver
Kardeşim yanlış bilgi verme dediğin şey çocuğun hayatına maal olabilir
@ChaceCrawford kardeşim kendimde 2 evlat sahibiyim ben çocuklarım doğumhaneden çıkıp odaya geldi an 1 kaşık soda verdim biri 7 yaşında biri 3 yaşında 2 evladım var daha birgün gaz problami kabızlık v. s çekmedim biliyoruzki söyledik
Bütün doktorlar 6 aydan önce süt dışında su bile vermeyin diyor sende ki bilgi değil yanlız cahil cesareti
@ChaceCrawford ya çocuğun yok saçma saçma konuşuyon mk ya teorikte herkes doktor kardeşim işin pratiğine bakacan o 6 aydan önce anne sütü vermeyin diyen a*cık doktor mama markası verip şunuda kullanın demeyi biliyor..! sana 1 şişe soda içir demiyoruz 1 çay kaşığı 1 kere ilk doğduğu zamanlar verecen
www.doktoramcam.com/.../1321
Makalenin en sonunu iyi oku.
Hala iddia ediyorsan hamgi doktor referans olmuş bir makale yazı var mı gönder bizde bilgilenelim
@ChaceCrawford Krdeşim bak diyorumki teorik olarak benim dediğim şeyi bulamazsın ama pratik olarak bizim bölgemizde ve direk bizzat kendi ailemizde yaptığımız bişey hiç bir zararını görmedim aksine faydasını bizzat yaşadım
Belki örneklemelerim saçma gelebilir ama türkiyede teorik olarak milli gelir ile pratikte cebine giren para farklıdır
satış pazarlama eğitim seminerlerine katılırsın orda anlatılan verilen bilgiyle pratikte hiç bir b*k yapamazsın yani demek istediğim çok okuyan değil çok gezen bilir misali
Ama sizin verdiğini bilginin zararlı olma ihtimali var ki zaten 6 aya kadar çocuğun daha sindirim sistemi bile tam gelişmemiş oluyor. Belki siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ama bu %99 oranında riskli birşey olur. Anne sütü yetmiyorsa tabiki mama öneriyorlar çocuk açlıktan ölecek değil ya
@ChaceCrawford Krdeş bu tek benim çocuğumda uygulanmış bir durum değil bir çok yiğen kuzen v. s de yaparız ve hiç gaz problemi olmadı ayriyeten dağ başında köyde yaşayan cahil insanlar değiliz okumuş insanlarız ama doğru olan ve işe yarayan küçük bir bilgi inkar etmeye gerek yok neyse uzatmayalım sen ilerde vermezsin çocuğuna olur biter
Allah bağışlasın
Topfer deneyin bebelac milupa felan almayın sakın
aptamil conformil
aptamil
Sma maması
anne sütü en iisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar