Arkadaslae gorgusuzluk gibi olmasin ilk defa burda giymistim bu elbiseyi baska fotom yok. Abimin dugunu olacak ben abiye falan filan nefret ediyorum sade bisey de bulamadm bunu gymeye karar verdim ama sac ve ayakkabi nasil olacak bilemedim
Bu elbisenin uzerine nasil bir sac modeli olur? Ve hangi tarz ayakkabı olur?
Düz bir saç veya at kuyruğu bir saç, hafif bir makyaj gözleri belirginleştir, ayakkabı olarak standart topuklu bir ayakkabı olabilir platform ve yüksek topuk pek uygun olmaz
Halter kesim elbise modelleri üstüne hangi saç modeli olur araştır dağınık topuz olur gibi püsküllü eteği ayakkabı bilemedim ki netten bu tarz elbise kombinine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O gun kotu olmus sacin. Siki topuz yap. Altina platform ayakkabi giy. Eline altin sarisi siyah karisimi canta. Guzel bnce
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cantam tam oyle siyah uzerinde altin sarisi detay geçiyor. Sade ve hos. Ayakkabi modeli bulup atabilir misn rica etsm? Kendi fikrince
Saçlar açık olmasın, zaten elbise püsküllü. Düz fön + at kuyruğu süper olur. Ayakkabı topuklu ama çok ince topuk değil. Bu elbiseye normal topuk yakışır.
Ayakkabıyı sakın siyah seçme ayakkabıda patlat çantan pörtfey olsun. Saçını kuaförde topuz yaptır ne dağınık ne sıkı şekilli modelli bişey olsun. Rujdada kırmızı daha iyi durur böyle çok siyahlar içerisindesin
En İyi Cevaplar