yatağım çok gıcırdıyor ya çok sinir ediyor beni bide s. e. k. s yaparkende tüm apartman duyar heralde böyle sessiz sakin ses çıkarmayan karyola varmıdır?
ikeadan beğendiklerim şunlar sizce hangsi iyidir?

Gördüğüm en adi ve en pahalı mobilyalar ikea da. Git bir mobilyacıya dilediğin ölçüde, kalitede ve dizaynı yaptır daha ucuza geliyor. Bilfiil test ettim.
İkea da büyük bir gardırop gördüm fiyatı pahalı geldi. Gidip evime yakın mobilyacıya şeklini kendi çizerek ve kullanacağı malzemeyi ben belirleyerek yaptırdım. % 20 daha ucuz daha kaliteli daha şık daha kullanışlı bir gardrobum oldu. O gün bugündür sadece fikir almak amacıyla o mağazaya girerim.
hmmm napıyım ya öbür mobilya markaları çok vaoş şeyler yapıyorlar dayanıksızda olsa sadeliği falan insanı cezbediyor... zaten şu an gıcırdayan yatağımı babamın tanıdığı bir mobilyacı yapmıştı o yüzde o tür yerlere de güvenemiyorum
Nasıl istersen. Ama ben asla o kalitesiz ürünlere lüks ürün parası veremem. İkea tam da bunu yapıyor.
fiyat farkından dolayı böyle aslında paramız değersiz olduğu için
Ürünün kalitesizliğini dikkate almıyorsun galiba. Kullandıkları tüm malzemeler en kalitesizinden. Paranın değer ile hiç ilgisi yok. Sıradan bir mobilyacıya girince paranın değeri mi artıyor. IKEA nın pazarlamacısı gibi konuştun. Hayırdır ? O kalitesiz ürünlerin reklamını mı yapıyorsun?
ya yok hayır lüks fiyat dedin bende söyledim aerika sitesinde çok ucuzdu herşey bizim ülkede böyle bir tek onu dememye çalışıyorum evet kalitesizler ama isteyerek o fiyatları koymuyorlar... demek istedim
Fiyatta rekabet edemiyorsa ürünü tercih edilemiyor demektir. Ayrıca ABD de çok bulundum. Orada IKEA en alt tabakanın. Fakirlerin alışveriş ettiği bir mekandır.
biliyorum... mesela şu karyola gıcırdar mı sence bazalı gıcırdamaz diyorlar bu seferde yatak kısmı beni gerdi karyola iyi olsa bile yatak en sonunda gıcırdar yayları olduğundan
www.yatasbedding.com.tr/baza-baslik/siesta-1
☺ benim yatağım yataş ama en zevk aldığım sevişme bazanın üstündeki yatağı yere atıp üzerinde yapmak. Böylece hem sessiz hem de daha sert oluyor. Yatakta ki yaylanma gidiyor. Daha farklı pozisyonları deneyebiliyorm. Farklı fantezileri utulayabiliyorum. Örneğin yer yatağında ve sen başını cama dayandığını düşün.
hmm oda varda akılmda ne biliyim habirede düzelttiğim yatağı yere atmak gelmiyor içimden :D birde yataktada birçok şey yapılabilir mesela ben yatağın kenarında o da ayakta felan
Bunları buradan yazarsam siteden alırım. Daha fazlası için beni takibe alırsan detaylı fantezilerimi paylaşabilirim.
en altaki iyi bence bide bu gıcırdama olayı yatakdan kaynaklanmıyor altaki demirlerden kaynaklanıyor :) seks yaparkende zannetmiyorum okadarda gıcıdıyacagını
Utanmasalar daire parasına satacaklar bir de gıcırdasın mı😂
Cevap
15Cevap
gıcırdasın bizde dinleyelim yani elini kullananlar bununla avunuyor neticede :D
Hakikaten çok güzel , kaliteli bir yatak istiyorsan canım
Tempur Form Original ürüne sahip Yatsan'ı şiddetle tavsiye ediyorum sana. Kendimden biliyorum. Çok hoş.
pompa için soruyorsan en saglamı yer yatagıdır kanka :D
bende öyle düşünmüştüm :D
hahhaha :D
hiç sevmem ben gıcırdamaları bütün hevesim gider :D
Deneyebiliriz hangisi ses cikarmiosa onu alirsin 😂😂
Sende baza al o zaman
onlar gıcırdamaz mı? mesela şu nasıl gıcırdamaz dimi?
www.yatasbedding.com.tr/baza-baslik/siesta-1
Yok kız baza neden gicirdasin gicirdamaz
Gicirdiyor, test ettim onayladım
hangisi gıcırdıyor?
Hepsi valla ikeanın
Ucuz etin yahnisi acı olur
s. e. x icin en iyi yataş
Üzerinde deneme yapmak lazım.
En iyisi yer yatağı
En sert sexxx orada
en iyisi apartmanı boşaltın
Yerde yapın sjsj Mutfakta olabilir sjs