Yardım edin bana noluur? :(

5 aydır nişanlıyım; ve baştan beri kendimi çok ezdirdim artık kendimi çok değersiz hissediyorum. bu durum yüzümden hiç gücüm kalmadı; en ufak bir tepkimde ' sen çok değiştin' diyor bana.. çok seviyorum ayrılmayı hiç düşünemem; ama ne yapacağımı bilmiorum.. onun da beni çok sevdiğini biliyo ve hissediorum ama küçük bir tartışmada bile ayrılıktan bahsediyo ya da bunların hesabını soracam sana diyo.. ailem herşeyin farkında nişanı at diyolar, daha önce de bir nişan attım 2.ye yapamam. adım çıkar die korkuorum :( herşey bir yana çok seviyorum; (önceki nişanımı sevmediğim için attım zaten ) düğünümüze 1 ay 10 gün var.. onsuz yaşayamam ben; ailemin zoruyla atsam bile nişanımı attığım gün kendimi öldürürüm :( yardım edin lütfen, bir çıkar yol bulun bana :(:(:(
Güncellemeler
+1 yıl
neler oldu neler? bugün annem nişanlımı çağırdı eve konuşmak için. tartıştılar,sinirlendiler bu iş olmasın falan dediler nişanlım sinirle kapıları, duvarları yumruklaya yumruklaya gitti. onunla gidecektim annem sıkı sıkı tuttu beni, ağlamaktan helak oldum :( sonra kayınbabamı aradım. dedim böyle böyle oldu. hemen geliyorum kzım dedi. kayınvalidem, kayınbabam bir de dayım geldi. benim ailemle oturdu konuştular. annem nişan atmadığım için bna düşman kesildi şmdi :(
Yardım edin bana noluur? :(