AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Aynı olayın abimli versiyonunu yaşadım fakat benim abim annem babam gelincede o ütopik abim orda durmaya devam ediyordu. Aylarca hocaya götürdüler, aradan rahat 15 sene geçti ama ben hala rüya görüyorum o tarz ve bir süfe tedavi gördüm.
Çok geçmiş olsun
Ben de küçükken evimizin çatısına zeplin indiğini ve içlerinden de küçük insanlar indiğini görmüştüm hatta annem de yanımdaydı ama anneme anlattığımda saçmalama kızım demişti. Ama gerçek olmasa bile gerçeğe çok yakındı.
Güzelmiş :)
Tek yaşadığım olay gece yatarken mutfaktan bir patlama sesi geldi, kalktım baktım masa üstündeki bardak tuzla buz olmuş, sanki biri aldı vurdu yere öyle ses çıktı.. Küfür ettim yattım, işin yoksa temizle 😊 Şaka tabi tırstık doğal olarak 😉
Ajsld geçmiş olsun
Görsel olarak yürüyen fare gölgesinden başka yok. Rüyalardan ve beyne gönderdikleri manyetik dalgalar ile benim ile iletişim kurarlardı, şimdi sadece ben istediğimde beyin üzerinden iletişimdeyiz. Bu fal bakma olaylarını iyi yapmamın sebebi de manyetik dalgalar.
Bir insanı araya koymadan cinler ile konuşmanın tek yolu beyne gelen manyetik işaretleri sese dönüştürebilme yeteneğidir bunu da not edeyim şuraya.
Hayatım paranormal benim zaten.
Anneanem ve dedem olmeden onceki gun ruyamda oluyorlardi sonra arada siluetler goruyorum genelde hep olulerle ugrasiyorum gordugum ruyalar dehset verici ama bunye alisti ruyada korksamda uyaninca alistim korkmuyorum
Anladim malum olma durumu
16 Yaşında tam ergenlik zamanındaydım. Normalde 12 de uyurum o gece uyuyamadım zaten böyle şeyler çok korkardım. Saat 1 oldu yok 2 oldu yok gece herkes uyuyor ben ışığı açtım oturuyorum mk. Işığı kapadığım an yatağa girip yorganı çekiyorum dualar ediyorum dön allah dön yine uyku yok. Aklıma bir şey girmişti ve beni uyutmuyordu sanki kafayı yemiştim beni yönetiyordu gerçekten bak en sonunda annemi kaldırdım yatağımı değiştirdi salona geçtim sabaha karşı 6 da uyumuşum ama gerçekten o gece çok kötüydüm.
Ben böyle enteresan olaylar yaşamayı seviyorum çünkü gerçek değiller sana hiçbir zaman fiziksel olarak zarar veremicekler psikolojin güçlüyse buna Mutlu bile olabilirsin biraz adrenalin herzaman iyidir
Eh iste :)
13 yaşında ilk intihar teşebbüsüne girişmek üzereyken hiç tanımadığım bir akrabam gelip 200 tl verdi
15 yaşinda biçagi almiş hazırlanırken zil çaldı kimse yok tekrar caldi yine yok. derken elektrik gtti annem aradi falan filan
18e gelince artık hiç dayanacak gücüm yoktu jileti aldiğim gibi odami kitleyip yataga gectim. koluma sert darbeler attım kan gelmedi. bıçakla kestim. gözumu actim hastanedeyim. 6kat butun akrabalar toplanmış. dedim bir de bunlardan nasihat dinlemiyim. cama dogru yönelip atladım. altimda balkon varmiş bir bk olmadı.
geçen aylarda tamam dedim yeter ya cok uzattim hadi öleyim artik. ekmek piçagini aldim aynanin karşısına geçtim kalbime doğru götürüp son hamleyi yapicakken ablam odadan çıkıp bağırdı. oysa haftaiciydi ablam işte olmaliydi.
benim tek yaşadigim normal olmayan olay bu. ölemiyorum ne yaptıysam ölemiyorum.
:D Valla ölmek isteyen çok rahat oluyor bogazina 1 çizik atarsin görev tamamlandı. Tabi çocuk gibi dikkat çekmeye calismak yerine gerçekten bunalıma girenler yaparlar bunu.9 yil sabah aksam stres altinda yasamis biri olarak sana tavsiyem daha hiçbirşey gormedin popon yiyorsa git intihar et
dikkat çekmek değil aksine kaza gibi ölmek istedim hep biçagi seçme sebebim de buydu üzerin düşüp yanlişlikla öldüm ayağina yatmaktı. fakat anlamiyorsun ki ölemiyorum. şu an kafama silah dayayip ateşleşem bile ölemem. ölümsüzüm
Yok panpa yine gulmedim olmadi
Bende yasadimda karabasandi herhalde. Birsey gormedim. Uyaniktim yataktan kalkamiyordum. Bagirmak istiyordum bagiramiyordum. Sanki biri dizlerimin ustundeydi. Sonra sabah ezanini duydum. Ikinci birisi hadi artik yapma korkuyor dedi. Ondan sonra da gittiler.
Ulan sizin yuzunuzden uyuyamcam bugün :D
Bir kaç tane ruh gördüm ama kimse inanmaz diye kimseye söylemedim. Sonra aradan aylar geçti ve bir laf arasında rahmetli dedem demişti ki bizim evin temeli atılmadan önce burası mezarlıktı.
İnancin var mi bilmiyorum da muslumanliga gore ruh olamaz kardesim cindir o. Onlar insanlara zarar veremezler sadece korkutabilirler takmadigin için rahat birakmislar
Elhamdülillah.
Ben çok fazla yaşıyorum boyle seyler ya. Bir kaç senedir azaldı ama 8. Siniftayken ardı arkası gelmiyordu. 8. Siniftayken bir arkadas grubum vardi onlarla ne zaman bir araya gelsek boyle seyler yasiyorduk. Biz sabahciydik 12 gibi cikiyorduk sonra direk dershaneye geciyorduk. Nirmalde pazartesi gunleri ders yoktu ama saat 4 te deneme sinavi yapiyorlardi. Bizde
Cok anomalikmis öğle saati sinav yapilir mi :D Cinlerin isi olmali
Bitirmeden paylastim ya hdjdjdj bari devamini buraya yaziyim. İste oazartesi gunleri dershane bos oluyot bir tek mudur oluyot bir de temizlik yapan kadin oluyor. Bizde manyak gibi en ust kata cikar guye ders calisirdik. Sohbet muhabbet falan iste. bir arkadasim eski evlerinde bodrum katta yasiyorlardi. Orda karanlikta goz gordugunu anlatmisti. Kagida da cizmisti tam o sirada sinifin birinin kapisi acildi ve geri ortuldu. Ruzgardir falan kwndimizi rahatlatmaya calisiyoruz. Neyse sakinlestik yine onlar hakkinda konusuyoruz yine kapi acilip kapandi. Kalktik sinifa baktik cam acik. Ama sorun su ki normalde o kapiyi tekme atarak aciyoruz. Neyse biz kirktuk sinav saatine kadar dusarda dolandik derken bodrum katta goz gordugunu soyleyen arkadadin tisortunun arkasi sirilsiklam. Yagmur yok, ıslak bir yere yaslanmadik buna eminiz. Onsan sonra zaten ne zaman bir araya gelsek dudak ucuklatacak seyler yasadik.
Ne kadar şirinmis :D
Uff senin yaşadığın baya korkunç, benim hikayem daha basit desem, herkes uyuyorken ben mutfağa su içmeye gidim dedim ve o ara karanlık koridörde yürüyordum telefonuma dalmıştım ve ışığı tam yakmadan önce içimden bir şey geçtığını hissettim, o an öyle bir soğuk oldu ki etrafım neye uğradığımı şasırdım, ondan sonra arkama bakarak odama döndüm.
Oo kaos :(
Evet var ve yasaniyo bole seyler simdi cok olur yok ole seyler popon acikda kalmis diyenler ama sen kulak asma onlara canli sahidiyim ben bu tur olaylarin
Umrumda değiller ya :D
Olmasinda zaten ya benim kucuklugum bunlarla gecti benim annemi korkutuyolardi bildigin musallat olmuslardi buyule musallatedilmislerdi falan hocalara falan gittik hic biri binise yaramadi cok sukur gecti artik biseyi kalmadi ama bazen uykusunda yakalayip korkutuyolar ve ayilmasina engel oluyolar kadin sayiklaya sayiklaya bizi cagiriyo falan okuyoruz ona uyandiriyorux okadar alistik ki sanki normal bisey gibi annem yine korktu dur uyandirayim falan diye muhabbet oluyodu evde
Hoca falan hikaye düzenli namaz kilmak ve namaz dualarini yapmak gerekiyor
Kiliyodu zaten ama bu gercekten muska ile musallat edilmis seylerdi annem o korkutmaya geldimleri anda onlarla konusmuslugu bile var zamaninda ama cok sukur ki muskanin omru bes yil oluyomus cesidi fark etmiyo bes yil gecti galiba ki artik ole seyler yasamiyo ama agir bir buyu oldugu icin hasar birakti ufak tefek eskiye gore cok iyi annem
Çok geçmiş olsun
Saol tesekkur ederim
bir şeymi içtin lan sen kısmına güldüm:D bende uzayylı görmüştüm ya yani ufo tekirdağ şarköyde yaşıyorum gökçe adaya doğru iki tane bembeyaz birşey indi ucağa benzetmeye çalışsakta ucak değildi snra eve giderken bir abimizin ben bunları bikere daha gördüm 2 gün sonra deprem oldu demesiyle olay tamamen makaraya sardı. sonra ne oldu diycen 2 gün sonra 6,5 gökçe ada depremi oldu işte.
Ahskdg hassiktir
Bence bir yerine 1 yazmandan kaynaklı :U
Hayal olabilir ya da kıbleye ayak uzatınca da geliyorlaaaar
Ay bir tırstım şimdi ben
Tüüü niye korkutuyon bee
sjsjsj evet bende yaşadım hemde büssürrü
Ne yaşadın panpa
Şimdi bizim bir grup vadı (grup hala var skdfksf ayhsh duygulandım ksf ) o gruba yazdığımda inanmadılar sdgfh ama yine de sana da anlatıyım
Ablamla aynı odada kalıyorum birisi ismimi seslenip kıkırdadı uyandım bir baktım kapının önünde 70,80 cm boylarında derisi yanık kel siyah elbiseli bir kız (kız diye tahmin ediyorum sesinden sjdf ) elindede benim küçükken en sevdiğim oyuncağım gözleri de simsiyah tabi ben çığlığı bastım gözlerimi kapattım annemler koştular falan (sonra şamar oğlanına döndüm asjf + tokatladılar ) öyle işte jsfsdf
Daha çok artık alıştım sanırım
Ahah :D Kaç yaşlarındaydın =
heralde 14,15
İlginç :D
Çok yaşadım dostum.. Ama her biri çok uzun. Ama şöyle söliyim bir kız arkadaşımla falcıya gitmiştik. Kadın bana sende birşeyler var desem korkar mısın diye sormuştu.
Vardır ya doğrudur inanırım
Biz teyzemlerle altalta oturuyorduk biz zamanlarvapartmanda benim kuzenim aksama dogru yataginda uzaniyormus neyse kapi acilmis kim var orda diye sesleniyor sonra beni görmüş dedi sen nasil geldin bize dedi kapi kapaliydi falan bende demisim geldimya iste tabi gercekte evde televizyon izliyordum... ertesi gun anlatmisti kuzen bu olayi cok garipti gercekten. Senin durumunla alakali bir tahminim var diyorsunya bir kac dakka surdu diye inception filmini izledinmi bilmiyom orda diyolarya ruyada beyin fonksiyonlari cok hizzli calistigi icin zaman yavas gecermis gibi hissedersin buda senin dedigin olayi acikliyor
Aga rüyamda ters konuşan ve sürekli gülen bir adam vardı. Sinirlenip yanımdaki sopayla dövmüştüm sonra korkup kaçmıştı. Tek aksiyonum bu.
Hahah adam net ya :D
Tam uykuya dalıyodum birisi tokat attı ve sıçradım baktım herkes uyuyo hayal di galiba dedim o sırada aynaya baktım yanağım kıpkırmızıydı tokat izi vardı
Oha mk ciddi misin
Bende bir gece uykumdan uyandım ve başımda iki kişinin beklediğini gördüm ışık yansıması sandım daha dikkatli baktım onlarda bana bakiyodu ben nasıl bagirmisim bilemiyorum bütün ev halkı uyandı baktım kayboldularr
Çüş :D
Yaşamadım şükür ama bu ksde olan şeyleri okuya okuya paranoyak oldum korkudan 😂😂
Bu kadar manyak olduğunu bilsem sormazdim dun bunlari okumaktan uyuyamadim
Walla kucukken erkek akrdesim ve ben ayni yatakta uyuyorduk birden kardesim yere dustu yatagin uzerinden kardesime bakmak icin egildigimde
kardesimin sadece ayaklari vardi yukarisi yoktu cok korkmustum anneme anlattim bana inanmadi
ama gercekten gordum yaaa dei oldugumu soyluyor annem
Oha mk o nasil bisey dalga mi geciyosun :D
annemin uzerine yemin ederim
Çok geçmiş olsun :/ Simdi nasilsin
simdi kiyameti bekliyorum
Tanrim bana o olayin ic uzunu gosterir insAllah
:D Kimsin sen yüzünü göster
bide su resim nedir yaa oyle cok korkunc
tovbe yaa Rabbim
gostermicem ahirette tanisiriz:D
Göster dedim :D Boyle büyük 1 trolu görmek istiyorum saygimi kazandin :D
sizinle ciddi konusulmuyor
Bizler kimiz? Bence bu kadar ciddiyet çok fazla sonuçta sosyal medyadan konuşuyoruz
sizinle derken size hitap ettim bayim
sosyal medya diye
kendi benliginden cikmalimisin
Yo ben genelde kabayim sana gore sizli bizli konuşmak incelik sayiliyorsa. Samimiyeti severim
incelik sayilmiyor
once samimi davrandim sonra sacmaladin bende boyle konusuyorum simdi
ve kabalik samimiyetmi?
Benim olayım çok değişik. Gece 1 e geliyordu. Ben de ders çalışmayı bırakıp yatayım dedim. Ama bir türlü uyuyamadım. Yarın bi de denemem vardı. Sonra uykuya daldım. Rüyamda bir hemşire kıyafetli kadın vardı. Hastanedeydik ama kadın rahibe gibiydi. Ve benim durumumu sordu. Ben de çok kötüyüm deyip bayıldım. Sonra bana yardım edin demişim. Ve o kadın bana elini uzatırken birden uyandım. Ve yarıuyanıkken karanlıkta bir şey bana el salladı. Ama o kadının silüetine çok benziyordu. O an hareket edemedim. Taş gibi oldum. Sonra felak nas okumaya başladım. Galiba delirmeye başladım dedim kendi kendime. Sizce bu ne anlama geliyor. O kadın tekrar görüşücekmiş gibi el salladı. Çıldırıcam hayatımda ilk defa rüyamdan uyandırılmış gibi hissediyorum. Ama böyle şeylerden fazla korkmuyorum. Allahtan abdest alıp yatmışım. Hiçbir zamanda duayı eksik etmem.
Bu annemle benim başımada gelmişti.
Ben duştaydım Annem yatak odasında ütü yaparken Karşısında beni yatakta otururken görmüş sonra banyoya girdi bni gördü bagırdı ve orda bayılmıştı.
Ayıldıgında'da bunları anlattı işte
Ajskf geçmiş olsun
teşekürler :)
birgün günlerden Ramazandı sahura kalkmıştık annemle ben kapıya arkam dönük oturuyordum birden kapıyı tıklattılar resmen tık tık diye ses çıktı bir sıçradım ödüm koptu baktım kapının arkasındaki önlük falan sallandı bildiğin evdede kimse yok annemle sahur yapıyoz
benim yaşadığım daha gerçekçi paranormal olaylar oldu hatta bazı bu sitedeki arkadaşlarımda şahit olmuştur bilirler beni denizin ortasında uyanıp bazı şeyler yaşayıp sonra rüya zannettiğim ama uyanınca üzrimdeki elbiselerin ıslak oluşu ve tuzlu su oluşu bunun en açık örneğidir
Knka gece uyandim baksim yemyesil gozlu bir kisi var ama heryeri karamlik kapkara ben korkudan altima ettim hatirliyorum yorgani cektim kafama kadar aralayip baktim ayaga kalkmis havada gibi amsadece gozleri goruyorum... Bir tane daha var
Mezarliktayiz annemle yolu tartisiyoruz o yoldan gitcez hayir bu yoldan diye elinde sopa olan adam gorduk bembeyaz giyimli bize bagirdi bu yoldan diye ama adami kimse gormuyo herkes gidiyo sonra yola baktik burdan mi diye kafamizi cevirdik adam yok biz şok
Allahım :D Manyak dolmuş bu site :D
Halüsinasyon...
Kendimi havuzun başında hissediyordum tam atlayacaktım bir ses geldi ayıldım
Meğersem balkonun ucundaymışım
Ne icmistin :D
Constantine filmindeki sahne deyilmi o bea 😂
Paranormal olay yaşadım, üstelik günlük güneşlik ortam ve arkadaşımda şahit olmuştu :)
Ne yasadin
eve gidiyordum annem helirken ekmek al dedi yemekte ne var ona gore eve gelicem dedim kabak yemegi dedi normalde sevmem ama anneme ekmek cok lazimmis ekmegi verip gidicektim aldim ekmegi eve gittim ekmegi verdim annem ben ekmek istemedimki dedi ekmek zaten aldik dedi yemegi sordum manti dedi hatta olayi anlattim beni aramadigini soyledi bugun hic konusmadigimi soyledik saka yaptigini dusundum fakat boyle sakalar pek yapmaz yapsada dayanamaz hemen soyler ertesi gun hattimi degistirdim anneminde hattini degistirdim
Bende bi yarım saat önce bişey yaşadim bak yaz ayındayız şu an hava sıcak olduğu için abim annem babam damda yatıyor evimiz müstakil ben tek içerde yatıyorum neyse odada oyun oynuyorum ben o ara oyuna sovuyorum baktım tuvaletten ses geldi ya kapı kilitlendi ya kilidi açıldı ama kilit sesi duydum tuvalet kapısınin sesiydi bu saatte kim geldi tuvalete dedim oyuna küfür etmiştim duymuş mudur acaba diye düşünürken kapinin önüne yanaştim neyse eğer kimse çıkınca görürüm dedim sonra bekledim çelik kapinin sesini de duymadim nasıl içerdi geldi dedim neyse işte bekledim bekledim ses yok kimse çıkmadı korkmaya başladım direk dama gittim baktım herkes uyuyor annemi uyandirdim siz mi tuvalete gittiniz dedim hayır dedi hani ona sormasam da biliyorum kimsenin gitmedigini olay bu kadardi belki abartiyorumdur ama ben tuvaletin kilitlenme sesini duyduğuma eminim
2 gece önce dışarı çıktım eve saat 11 gibi geldim neyse bi duş alıyım dedim, saat 1 1:20 falandı yatağa girdiğimde ışıkları kapatım telefona bakıyorum, kafam kaşınmaya başladı böcek mi var etrafta acaba dedim, kalktm telefonu doğrulttum eğdim kafamı fotoğrafa çektim. 2 elim telefonu tutuyor ayaklarm yorganın içinde ve sol köşede yatağın üstünde insan derisi at toynağına benzeyen bişey var, fotoğraf buraya yüklenmiyor, neyse gördüm fotoğrafta panik oldum hiç etrafa bakmadan kafamı yorganın içine soktum ayetel kürsi okumaya başladım biraz sonra kalktm flaş açtım hiçbisey yok hiç bomboş, hacıya hocaya cinciye spiritüelızm uzmanına bile sordum fotoğrafı göreni uyku tutmuyor.
banada oldu bikaç kere. o zamanlar kendimi kandırdım gerçek işte başka ne olabilir diye. ama hepsinin açıklaması var ;) yeni uyanınca yarı uykulu oluyorsun sesler duyarsın bazen ya da hiçbir şey olmasada kafadan seneryo uydurursun bişeyler görürsün. bende oluyor ama işte yarı uykulu olduğum için unutyorum :) yine olsa yine korkarım ama bu sefer doktora giderim :D
Olur mu öyle şey pampa ya :D 3 dakika halisulasyon gorulur mu :D Birde benim hicbir sikintim derdim yoktu durduk yerde oldu bu olay
tabi ya in cin daha mantıklı :D
Valla pdikologa sordum 5 saniyeden fazla halisulasyon görülmez dedi pampa gidince sende sor :D
delisin o zaman :D asdfg. kardeşim sabah yeni uyanınca tuhaf tuhaf şeyler yapıyor. arabam nerde falan dedi geçen (arabası falan yok) elini bir yere uzatıp sözde alarmı kapatıyor (ortada alarm yok. sende ona benziyon
Ya o uykudan uyanamayanlar da oluyor benim öyle 1 sorunum yok o normal bise
belli belli normal :D :D
Küçükken 8-9 yaşlarında televizyon izlerken hep salondan tuvaletin önünden atlı arabalar geçerdi. Üstünde buruşuk yüzlü değişik bir şey vardı sanki yüzü yanmış gibiydi hiç takmazdım seslerini duyardım ama bakardım hep geçerken sonra bizim lavaboda şeytan gözü bulmuşlardı hoca geldi kuran okudu sonra bir daha görmedim :(
bende fala bakmaktan anlamayan biriydim 1 ay önce fincanı açmamla kapatmam bir oldu çok kötü şeyler gördüm ve 1 aydır saat tam gece 4te uyuyabiliyorum artı odamda yatamıyorum çünkü geliyolarr :O
Hadi ya ciddimisin
yemin ederim sana. sıçratıyolar yataktan beni :hocaya okutucam kendimi başka türlü çözülmez odamı kuranlarla doldurdum hala uyuyamıyorum giremiyorum gece odama sokmuyolar.
Bende annemgilin odasında yatıyorum orda otururken tepemde nefes alış veriş sesi hissetmiştim 5dk dinledim baya nefes alıp veriyor du , ara ara izleniyormuşum gibide hissediyorum
Bu dediğin kim
3harflilerdir çünkü odada ben dışında kimse yoktu
Ne yapiyo bu ajldlg :D Geçmiş olsun
Evet bende yaşadım ve halada yaşıyorum bir keresinde gece odamın duvarında insan Suriyeli şeklinde gördüm ve çok defada yanımda veya etrafımda belirir kaybolan insanlar oldu
İnsan şeklinde bir gölge diyecektim duvarda gördüğüm ve bu yaşıma kadar hep geldiler ve gittiler
Düzenli namaz kiliyor musun?
Hayır izin vermiyorlar evden çıkarken ayet el kursu okumadan çıkamıyorum bazen o bile fayda etmiyor
Oo hocam senin sikinti büyük ya
Aynen hocaya sorduk baktı öyle ben bunlarla başa çıkamam dedi
Abi herhangi 1 hoca yardimci olamaz sana. Bildiğim kadarıyla bu isin alimleri denen 6 kişi var bilinen
Hocalarin çoğu sahtekar zaten :D
Bu hoca garantili ama oda dedi sana daha kıdemli bir hocaya git dedi onlar sana koca bir kabile olarak kafayı takmışlar dedi zaten çok küçükken musallat olmuşlardı hayal meyal hatirliyorum
Abi kidemi falan yok adi aklima gelmiyor babadan ogula geçen 1 şey bu herkesin isi değil. Onlar belirli dualar biliyorlar
benim babamın dedesi nuska felan yazarmış kitapları felan varmış acaba ondan dolayımı musallat oldular onu merak ediyorum
Abi ozelden yazayim
Ya yaşadığı. çn rüya değil gerçek çünkü bende böyle olaylar yaşayanları biliyorum o gördüklerin muhtemelen başka bir şeydi fakat sonuçta dua edersen ve kafana böyle şeyleri takmamaya ve düşünmemeye çalışırsan bir şey olmaz
Düzenli namaz kilinca gelemiyolar
Yaşadım ama meraktan geldi başıma ilgim var paranormal olaylara ugrasincada basina biseyler geliyo elbet :)
Manyak misin :D
Herkesin zevkleri farklidir :)
Psikojin bozulur sonra
Duzgun olduğunu kim soyledi
Gece olmuş 3:30. Ben bunu niye okuyorum ki. Al şimdi git yat uyu uyuyabilirsen.
:) Korkmayin sadece cinlee
Benim de bir kez olmuştuu insan uyuyamıyor korkudan
Geçmiş olsun :/
Ben de bunun gibi biseyler cook yasadim benim uzerimde buyu var bazi kabileleri girebiliyorum zaten
Kabile mi?
Evet
Ne kabilesi bu?
yarı uykulu rüya görmüşün. bazen beynin bilinçaltındaki düşücenleri ramdeyken gösterir
O halisulasyon 5 saniye sürüyor pabpa
senin bu dediğin şeye benzer şeyler yaşadım ve üzerine psikolojik destek de aldım buna 5 sn 10 saniye sürüyo diyemezsin. beynni sandığından zeki.
Bende psikologla konuştum panpa :D
psikolog da sana cinler kaçmış sana görünmüş demiş anlaşılan. kolay gelsin panpası?
Aynen kesin cindir bu dedi adşlkasd :D Hiç anlamamışsın ba bay
Yok ben yasamadim kardeşim geçerek olabilirler cunkuninsanlara gozukuyorlar insan kılığına girip allah lorun hepimizi
Amin cumlemizi
Ruh ve hızır benzeri şey dışında yaşamadım :) sadece o tip şeyler gördüm
Hea o zaman normal ya tabi bise yokmuş onda :D
aynen normal şeyler gördüm
Ben bu yazdığını bir kitapta okumuştum sonra odasına gidiyor kardeşini filan farklı görüyor 😂😂 bence gayet doğal şeyler niye garip karşılamıyorum acaba 😊
Hadi ya hangi kitapta gördün panpa? Doğal kısmını merak bile etmiyorum :D
Üç harflilerle alakalı kitapta görmüştüm 😂 neden merak etmiyorsun sana da mı doğal geliyor 😂
Yo anlat bari hadi :D
Yok merak ettim bana bunlar gayet doğal geliyor ya sana da geliyor mu? Bunlar mı normal yoksa ben mi anormalim?
Cin olduğunu biliyorum tabi çok doğal sayilmaz ama :)
Ooo cinlerden tırsmayan biri ne kadar güzel 😂
Tirsmamak mo :D Tekrar gormedigime her gece sukrediyorum :D
Ya manyak mısın 😂😂 onları görmek kadar güzel ne olabilir ki böyle sohbet ediyorsun onlarla sonra karşındaki seni deli sanıyor filan 😂😂
Ya git hastamisiniz lan gece gece uyuyamiyorum zaten sorduguma pişman ettiniz be :D
Ne kadar ayıp abi ya erkek adam korkar mı 😂😂 alış kızım alış bunlar böyle 😂😂
Kimle konusuyosun lan manyak ne kizi :D
Senle konuşuyorum da Atakan'ın tiplemesindeki replik geldi aklıma :-) şu an hikayeyi tekrar okudum yalnız kurguda eksiklikler var abi ya :-) gülmekten karnıma ağrı girdi 😂😂
Kafami allak bullak ettin odaklanamiyorum mk ne kurgusu :D
Gülmekten altıma edicem ayy karnım ağrıdı 😂😂 diyorum ki hikayen tam olmamış alın bunu burdan 😂😂
Hikaye değil o ya :(
Hikaye ama çünkü kitapta okudum 😊 bu arada senin niye içinde sıkıntı var?
İyide sen okudum diye yasanmis olamaz mi milyarlarca insan var ayip sana :(
Tamam spruma cevap alim abi 😊
Bilmiyorum uyuyamiyorum
Bir şey olcak diye hissediyorsun ama merak etme olmaz bir şey. Bu arada hastanız mı var abi?
Hayir yok o ne alaka
Bilmem genelde hastası olanlar korkuyla uyumaz ya ondan dedim
Yok ya çok şükür
İyi bari sevindim buna inşallah olmaz
Sen su hikaye kismini anlat bakayim merak ettim :) Eksikler var falan demissin
Birincisi sen öyle bir laf etcen anan baban sana bir tokat atmayacak öyle mi? İkincisi hemen psikoloğa götürürler. Üçüncüsü 23 yaşındaki bir adamı ne anası ne babası yanında yatırır. Dördüncüsü kardeşin nerede? Bu hikayede kardeşte olmalı! Bir de bence bunu yazanın bir tarafı açıkta kalmış 😂😂
Psikologa gittim zaten de korktugumu anladiklari için bisey demediler :) Yanlarinda yattigimi nerden cikardin :D
Yalnız uyuyamadım demişsin 😀
Evet olaydan sonra yalniz uyumadim da annemle babamin ortasında yatmadim herhalde mk ayni odada kaldim :D
Hahah mk 😂😂 bu arada sana bir örnek verim mi bazen kariımdaki kişiyi görmeden ten rengine kadar tahmin edebiliyorum :-)
O nasil oluyor :)
Bilmiyorum işte karşımdaki kişiyi görmeden yorum yapıyorum en ince ayrıntısına kadar 😞
İyi yap bakalim :)
Sana yapmıcam senin moralin bozuk içinde sıkıntı var bunalmışsın ya git hava al
Yok silinti falan ya su cevaplari okurken kotu oldum o kadar :D
Hahahaa 😂😂 korkma ya korkunun ecele faydası yok nede olsa 😀 geldilerse otur sohbet et çok kafa adamlar 😂😂
Seni gebertirim lan :D
Niye ya ben korkmuyorum sen niye korkuyorsun 😊
Sus :D
Ali Rıza bey gibi başlama sus duymak istemiyorum 😂😂
Ajskf
Korktu zavallım ya 😊
Çok korkunç şeyler var senin hikayenin dahil bütün yorumları okudum çok kötü hissediyorum gece gece :D
Az ileri kay kanka bende korktum nasil uyuyacaz :D
Bu gece yalnız yatamayacağım kesin birime sarılmam lazım :D
Tamam ac kapiyi geliyorum :D
Hahah :D
Susun ya evde tek başınayım cok korkuyorum sizn yuzunuzden :(
Ben korkmuyorum de ben korkmuyorum de telkinlen ahskd
Paronayak oldum resmen ses felan duymaya basladim
aslşkda Çok geçmiş olsun
Hass*ktir. Çok kötü. Allah korusun. Ben yaşamadım çok şükür.
Yasama yasama kotu valla :D
Koca yazida tek takıldığım nokta birleri 1 seklinde yazman jajajai
Adgjklf
Uykuyla uyanıklık arasında bişey bu. Aslında Buda rüya sayılır
Aslında biz yokuz
yaşamadım allaha şükür de üc harfli musallat olan arkadaslarım oldu
Çok geçmiş olsun : d
boş evde üst katimizda koşan insanlar vardı. kendiliginden kirilan bardaklar canlar acilan kapilar. uzun yillar o nalet evde yaşadım. çok şükür birşeyler yaptikta kurtulduk. korku filmi gibiydi la :/
Korktum Şu an uyuyabileceğimi sanmıyorum.. Benzeri bir şey olmuştu. Zaten karanlıkta uyuyamam asla
Uyumayacaksan anlat panpa
Ablamın arkadaşında kalıyorduk bir yatakta ben bir yatakta ablam ortada yer yatağında arkadaşı yatıyodu ama zifiri karanlıktı kahverengi perdeler vardı çekmiştik ama korkmamıştım odada yalnız değilim diye gece bilmiyorum saat kaç kalktım ablamın arkadaşı gözleri açık bana bakıyo yüzünü görmüyprum sadece beyaz beyaz gözleri sonra korktum cok seslendim uyanana kadar sonra dedim işte böyle böyle diye dedi rüyadır ben uyuyodum vs
Gözü açık mı uyuyormuş
Hayır tabiki ben öyle gördüm ama
Anladım :D Şakacı cinler işte napıcan
Tövbestağfirullah
Valla bak est. çekmene gerek yok onlar zarar veremezler sadece korkuturlar
Gece uyandığımda evde adam görmüştüm bende yazdı ama adam kat kat giyinmiş beresi falan vardı kafasında kirli sakallıydı yatağımın tam ucunda durmuş odaya bakıyordu etrafa
Naptin
Uyudum :D uyuduğum için devamını yazmak istemedim ama aşırı uykum vardı gözlerimi zar zor açıuprdum nasıl vurabilirim ne yapabilirim diye düşünüyordum uyumuş kalmışım :D ama o adamın yüzü hala aklımda :D rüyaydı demekki
Yuh nasol iyudun ya :zd
Basima gelenleri anlatsam dahada sen uyuyamazsin 😃
Anlat pampa alistim artik :D
Gece odamda tek başıma telefona bakarken biri kulağıma adımı fısıldadı
Tanışmak istemiştir adşlsad
Ben de öyle düşündüm sonra zaten kart oynadik
asdaiida
Asdaida yaaa
Yaşadım evet ve çok ürkütücüydü aklıma geldikçe hala ürperiyorum
Ne gordun
Yaşadım bir şeyler ama ne kadar paranormal bilemeyeceğim.
Anlat bakalim
Hırsızdır o hırsız , 3 harfli olaydı durduramazdın. Tabi ki şaka yapıyorum , keşke bir besmele- nas - felak kombinasyonu deneseydin :S
O anda anormal 1 durum olduğunu anlamadim sonradan farkettim
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!