• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Aile & Toplum

Paranormal olaylar yaşadınız mı? (Sayfa 2)

solomonkAne
solomonkAne Takip Et
Guru Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
94
Yapay Zekaya Sor
Paranormal olaylar yaşadınız mı?
Fal Soruları Babalık Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Kapat
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

192

Cevap

106

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • foreveres
    foreveres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Aynı olayın abimli versiyonunu yaşadım fakat benim abim annem babam gelincede o ütopik abim orda durmaya devam ediyordu. Aylarca hocaya götürdüler, aradan rahat 15 sene geçti ama ben hala rüya görüyorum o tarz ve bir süfe tedavi gördüm.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Çok geçmiş olsun

Yorumla
  • Mavilisurat
    Mavilisurat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Ben de küçükken evimizin çatısına zeplin indiğini ve içlerinden de küçük insanlar indiğini görmüştüm hatta annem de yanımdaydı ama anneme anlattığımda saçmalama kızım demişti. Ama gerçek olmasa bile gerçeğe çok yakındı.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Güzelmiş :)

Yorumla
  • Parradox
    Parradox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 49%
    +1 yıl

Tek yaşadığım olay gece yatarken mutfaktan bir patlama sesi geldi, kalktım baktım masa üstündeki bardak tuzla buz olmuş, sanki biri aldı vurdu yere öyle ses çıktı.. Küfür ettim yattım, işin yoksa temizle 😊 Şaka tabi tırstık doğal olarak 😉

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ajsld geçmiş olsun

Yorumla
  • Arslanzade
    Arslanzade Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Görsel olarak yürüyen fare gölgesinden başka yok. Rüyalardan ve beyne gönderdikleri manyetik dalgalar ile benim ile iletişim kurarlardı, şimdi sadece ben istediğimde beyin üzerinden iletişimdeyiz. Bu fal bakma olaylarını iyi yapmamın sebebi de manyetik dalgalar.

Bir insanı araya koymadan cinler ile konuşmanın tek yolu beyne gelen manyetik işaretleri sese dönüştürebilme yeteneğidir bunu da not edeyim şuraya.

Hayatım paranormal benim zaten.

1
    0 Yorumla
  • Bimmalı
    Bimmalı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 62%
    +1 yıl

Anneanem ve dedem olmeden onceki gun ruyamda oluyorlardi sonra arada siluetler goruyorum genelde hep olulerle ugrasiyorum gordugum ruyalar dehset verici ama bunye alisti ruyada korksamda uyaninca alistim korkmuyorum

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Anladim malum olma durumu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

16 Yaşında tam ergenlik zamanındaydım. Normalde 12 de uyurum o gece uyuyamadım zaten böyle şeyler çok korkardım. Saat 1 oldu yok 2 oldu yok gece herkes uyuyor ben ışığı açtım oturuyorum mk. Işığı kapadığım an yatağa girip yorganı çekiyorum dualar ediyorum dön allah dön yine uyku yok. Aklıma bir şey girmişti ve beni uyutmuyordu sanki kafayı yemiştim beni yönetiyordu gerçekten bak en sonunda annemi kaldırdım yatağımı değiştirdi salona geçtim sabaha karşı 6 da uyumuşum ama gerçekten o gece çok kötüydüm.

1
    0 Yorumla
  • TyrannosaurusRex
    TyrannosaurusRex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben böyle enteresan olaylar yaşamayı seviyorum çünkü gerçek değiller sana hiçbir zaman fiziksel olarak zarar veremicekler psikolojin güçlüyse buna Mutlu bile olabilirsin biraz adrenalin herzaman iyidir

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Eh iste :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

13 yaşında ilk intihar teşebbüsüne girişmek üzereyken hiç tanımadığım bir akrabam gelip 200 tl verdi

15 yaşinda biçagi almiş hazırlanırken zil çaldı kimse yok tekrar caldi yine yok. derken elektrik gtti annem aradi falan filan

18e gelince artık hiç dayanacak gücüm yoktu jileti aldiğim gibi odami kitleyip yataga gectim. koluma sert darbeler attım kan gelmedi. bıçakla kestim. gözumu actim hastanedeyim. 6kat butun akrabalar toplanmış. dedim bir de bunlardan nasihat dinlemiyim. cama dogru yönelip atladım. altimda balkon varmiş bir bk olmadı.

geçen aylarda tamam dedim yeter ya cok uzattim hadi öleyim artik. ekmek piçagini aldim aynanin karşısına geçtim kalbime doğru götürüp son hamleyi yapicakken ablam odadan çıkıp bağırdı. oysa haftaiciydi ablam işte olmaliydi.

benim tek yaşadigim normal olmayan olay bu. ölemiyorum ne yaptıysam ölemiyorum.

0
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

:D Valla ölmek isteyen çok rahat oluyor bogazina 1 çizik atarsin görev tamamlandı. Tabi çocuk gibi dikkat çekmeye calismak yerine gerçekten bunalıma girenler yaparlar bunu.9 yil sabah aksam stres altinda yasamis biri olarak sana tavsiyem daha hiçbirşey gormedin popon yiyorsa git intihar et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dikkat çekmek değil aksine kaza gibi ölmek istedim hep biçagi seçme sebebim de buydu üzerin düşüp yanlişlikla öldüm ayağina yatmaktı. fakat anlamiyorsun ki ölemiyorum. şu an kafama silah dayayip ateşleşem bile ölemem. ölümsüzüm

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yok panpa yine gulmedim olmadi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende yasadimda karabasandi herhalde. Birsey gormedim. Uyaniktim yataktan kalkamiyordum. Bagirmak istiyordum bagiramiyordum. Sanki biri dizlerimin ustundeydi. Sonra sabah ezanini duydum. Ikinci birisi hadi artik yapma korkuyor dedi. Ondan sonra da gittiler.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ulan sizin yuzunuzden uyuyamcam bugün :D

Yorumla
  • ArtistSerserii
    ArtistSerserii Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bir kaç tane ruh gördüm ama kimse inanmaz diye kimseye söylemedim. Sonra aradan aylar geçti ve bir laf arasında rahmetli dedem demişti ki bizim evin temeli atılmadan önce burası mezarlıktı.

1
    2 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

İnancin var mi bilmiyorum da muslumanliga gore ruh olamaz kardesim cindir o. Onlar insanlara zarar veremezler sadece korkutabilirler takmadigin için rahat birakmislar

Yorumla
    • ArtistSerserii
      ArtistSerserii
      +1 yıl

Elhamdülillah.

Yorumla
  • KırmızıKaranlık
    KırmızıKaranlık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben çok fazla yaşıyorum boyle seyler ya. Bir kaç senedir azaldı ama 8. Siniftayken ardı arkası gelmiyordu. 8. Siniftayken bir arkadas grubum vardi onlarla ne zaman bir araya gelsek boyle seyler yasiyorduk. Biz sabahciydik 12 gibi cikiyorduk sonra direk dershaneye geciyorduk. Nirmalde pazartesi gunleri ders yoktu ama saat 4 te deneme sinavi yapiyorlardi. Bizde

1
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Cok anomalikmis öğle saati sinav yapilir mi :D Cinlerin isi olmali

Yorumla
    • KırmızıKaranlık
      KırmızıKaranlık
      +1 yıl

Bitirmeden paylastim ya hdjdjdj bari devamini buraya yaziyim. İste oazartesi gunleri dershane bos oluyot bir tek mudur oluyot bir de temizlik yapan kadin oluyor. Bizde manyak gibi en ust kata cikar guye ders calisirdik. Sohbet muhabbet falan iste. bir arkadasim eski evlerinde bodrum katta yasiyorlardi. Orda karanlikta goz gordugunu anlatmisti. Kagida da cizmisti tam o sirada sinifin birinin kapisi acildi ve geri ortuldu. Ruzgardir falan kwndimizi rahatlatmaya calisiyoruz. Neyse sakinlestik yine onlar hakkinda konusuyoruz yine kapi acilip kapandi. Kalktik sinifa baktik cam acik. Ama sorun su ki normalde o kapiyi tekme atarak aciyoruz. Neyse biz kirktuk sinav saatine kadar dusarda dolandik derken bodrum katta goz gordugunu soyleyen arkadadin tisortunun arkasi sirilsiklam. Yagmur yok, ıslak bir yere yaslanmadik buna eminiz. Onsan sonra zaten ne zaman bir araya gelsek dudak ucuklatacak seyler yasadik.

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne kadar şirinmis :D

Yorumla
  • RabiaYK
    RabiaYK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Uff senin yaşadığın baya korkunç, benim hikayem daha basit desem, herkes uyuyorken ben mutfağa su içmeye gidim dedim ve o ara karanlık koridörde yürüyordum telefonuma dalmıştım ve ışığı tam yakmadan önce içimden bir şey geçtığını hissettim, o an öyle bir soğuk oldu ki etrafım neye uğradığımı şasırdım, ondan sonra arkama bakarak odama döndüm.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Oo kaos :(

Yorumla
  • mümineeee
    mümineeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Evet var ve yasaniyo bole seyler simdi cok olur yok ole seyler popon acikda kalmis diyenler ama sen kulak asma onlara canli sahidiyim ben bu tur olaylarin

1
    6 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Umrumda değiller ya :D

Yorumla
    • mümineeee
      mümineeee
      +1 yıl

Olmasinda zaten ya benim kucuklugum bunlarla gecti benim annemi korkutuyolardi bildigin musallat olmuslardi buyule musallatedilmislerdi falan hocalara falan gittik hic biri binise yaramadi cok sukur gecti artik biseyi kalmadi ama bazen uykusunda yakalayip korkutuyolar ve ayilmasina engel oluyolar kadin sayiklaya sayiklaya bizi cagiriyo falan okuyoruz ona uyandiriyorux okadar alistik ki sanki normal bisey gibi annem yine korktu dur uyandirayim falan diye muhabbet oluyodu evde

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hoca falan hikaye düzenli namaz kilmak ve namaz dualarini yapmak gerekiyor

Yorumla
    • mümineeee
      mümineeee
      +1 yıl

Kiliyodu zaten ama bu gercekten muska ile musallat edilmis seylerdi annem o korkutmaya geldimleri anda onlarla konusmuslugu bile var zamaninda ama cok sukur ki muskanin omru bes yil oluyomus cesidi fark etmiyo bes yil gecti galiba ki artik ole seyler yasamiyo ama agir bir buyu oldugu icin hasar birakti ufak tefek eskiye gore cok iyi annem

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Çok geçmiş olsun

Yorumla
    • mümineeee
      mümineeee
      +1 yıl

Saol tesekkur ederim

Yorumla
  • Esat71559
    Esat71559 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

bir şeymi içtin lan sen kısmına güldüm:D bende uzayylı görmüştüm ya yani ufo tekirdağ şarköyde yaşıyorum gökçe adaya doğru iki tane bembeyaz birşey indi ucağa benzetmeye çalışsakta ucak değildi snra eve giderken bir abimizin ben bunları bikere daha gördüm 2 gün sonra deprem oldu demesiyle olay tamamen makaraya sardı. sonra ne oldu diycen 2 gün sonra 6,5 gökçe ada depremi oldu işte.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ahskdg hassiktir

Yorumla
  • AHSAHS
    AHSAHS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı.

Bence bir yerine 1 yazmandan kaynaklı :U
    Hayal olabilir ya da kıbleye ayak uzatınca da geliyorlaaaar
    Ay bir tırstım şimdi ben
    Tüüü niye korkutuyon bee

sjsjsj evet bende yaşadım hemde büssürrü

1
    5 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne yaşadın panpa

Yorumla
    • AHSAHS
      AHSAHS
      +1 yıl

Şimdi bizim bir grup vadı (grup hala var skdfksf ayhsh duygulandım ksf ) o gruba yazdığımda inanmadılar sdgfh ama yine de sana da anlatıyım

Ablamla aynı odada kalıyorum birisi ismimi seslenip kıkırdadı uyandım bir baktım kapının önünde 70,80 cm boylarında derisi yanık kel siyah elbiseli bir kız (kız diye tahmin ediyorum sesinden sjdf ) elindede benim küçükken en sevdiğim oyuncağım gözleri de simsiyah tabi ben çığlığı bastım gözlerimi kapattım annemler koştular falan (sonra şamar oğlanına döndüm asjf + tokatladılar ) öyle işte jsfsdf

Daha çok artık alıştım sanırım

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ahah :D Kaç yaşlarındaydın =

Yorumla
    • AHSAHS
      AHSAHS
      +1 yıl

heralde 14,15

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

İlginç :D

Yorumla
  • KaptanFurkan
    KaptanFurkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

Çok yaşadım dostum.. Ama her biri çok uzun. Ama şöyle söliyim bir kız arkadaşımla falcıya gitmiştik. Kadın bana sende birşeyler var desem korkar mısın diye sormuştu.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Vardır ya doğrudur inanırım

Yorumla
  • kadim8686
    kadim8686 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Biz teyzemlerle altalta oturuyorduk biz zamanlarvapartmanda benim kuzenim aksama dogru yataginda uzaniyormus neyse kapi acilmis kim var orda diye sesleniyor sonra beni görmüş dedi sen nasil geldin bize dedi kapi kapaliydi falan bende demisim geldimya iste tabi gercekte evde televizyon izliyordum... ertesi gun anlatmisti kuzen bu olayi cok garipti gercekten. Senin durumunla alakali bir tahminim var diyorsunya bir kac dakka surdu diye inception filmini izledinmi bilmiyom orda diyolarya ruyada beyin fonksiyonlari cok hizzli calistigi icin zaman yavas gecermis gibi hissedersin buda senin dedigin olayi acikliyor

0
    0 Yorumla
  • MrEGE
    MrEGE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 48%
    +1 yıl

Aga rüyamda ters konuşan ve sürekli gülen bir adam vardı. Sinirlenip yanımdaki sopayla dövmüştüm sonra korkup kaçmıştı. Tek aksiyonum bu.

2
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hahah adam net ya :D

Yorumla
  • Othellobayan
    Othellobayan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Tam uykuya dalıyodum birisi tokat attı ve sıçradım baktım herkes uyuyo hayal di galiba dedim o sırada aynaya baktım yanağım kıpkırmızıydı tokat izi vardı

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Oha mk ciddi misin

Yorumla
  • Asi_Laz
    Asi_Laz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 93
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı.

Bende bir gece uykumdan uyandım ve başımda iki kişinin beklediğini gördüm ışık yansıması sandım daha dikkatli baktım onlarda bana bakiyodu ben nasıl bagirmisim bilemiyorum bütün ev halkı uyandı baktım kayboldularr

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Çüş :D

Yorumla
  • KirmiiziOjemm
    KirmiiziOjemm Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Yaşamadım şükür ama bu ksde olan şeyleri okuya okuya paranoyak oldum korkudan 😂😂

6
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Bu kadar manyak olduğunu bilsem sormazdim dun bunlari okumaktan uyuyamadim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Walla kucukken erkek akrdesim ve ben ayni yatakta uyuyorduk birden kardesim yere dustu yatagin uzerinden kardesime bakmak icin egildigimde
    kardesimin sadece ayaklari vardi yukarisi yoktu cok korkmustum anneme anlattim bana inanmadi
    ama gercekten gordum yaaa dei oldugumu soyluyor annem

1
    12 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Oha mk o nasil bisey dalga mi geciyosun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

annemin uzerine yemin ederim

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Çok geçmiş olsun :/ Simdi nasilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

simdi kiyameti bekliyorum
      Tanrim bana o olayin ic uzunu gosterir insAllah

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

:D Kimsin sen yüzünü göster

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bide su resim nedir yaa oyle cok korkunc
      tovbe yaa Rabbim
      gostermicem ahirette tanisiriz:D

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Göster dedim :D Boyle büyük 1 trolu görmek istiyorum saygimi kazandin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sizinle ciddi konusulmuyor

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Bizler kimiz? Bence bu kadar ciddiyet çok fazla sonuçta sosyal medyadan konuşuyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sizinle derken size hitap ettim bayim
      sosyal medya diye
      kendi benliginden cikmalimisin

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yo ben genelde kabayim sana gore sizli bizli konuşmak incelik sayiliyorsa. Samimiyeti severim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

incelik sayilmiyor
      once samimi davrandim sonra sacmaladin bende boyle konusuyorum simdi
      ve kabalik samimiyetmi?

Yorumla
  • Nageraboshii
    Nageraboshii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Benim olayım çok değişik. Gece 1 e geliyordu. Ben de ders çalışmayı bırakıp yatayım dedim. Ama bir türlü uyuyamadım. Yarın bi de denemem vardı. Sonra uykuya daldım. Rüyamda bir hemşire kıyafetli kadın vardı. Hastanedeydik ama kadın rahibe gibiydi. Ve benim durumumu sordu. Ben de çok kötüyüm deyip bayıldım. Sonra bana yardım edin demişim. Ve o kadın bana elini uzatırken birden uyandım. Ve yarıuyanıkken karanlıkta bir şey bana el salladı. Ama o kadının silüetine çok benziyordu. O an hareket edemedim. Taş gibi oldum. Sonra felak nas okumaya başladım. Galiba delirmeye başladım dedim kendi kendime. Sizce bu ne anlama geliyor. O kadın tekrar görüşücekmiş gibi el salladı. Çıldırıcam hayatımda ilk defa rüyamdan uyandırılmış gibi hissediyorum. Ama böyle şeylerden fazla korkmuyorum. Allahtan abdest alıp yatmışım. Hiçbir zamanda duayı eksik etmem.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu annemle benim başımada gelmişti.
    Ben duştaydım Annem yatak odasında ütü yaparken Karşısında beni yatakta otururken görmüş sonra banyoya girdi bni gördü bagırdı ve orda bayılmıştı.
    Ayıldıgında'da bunları anlattı işte

1
    2 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ajskf geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekürler :)

Yorumla
  • Daphne_
    Daphne_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

birgün günlerden Ramazandı sahura kalkmıştık annemle ben kapıya arkam dönük oturuyordum birden kapıyı tıklattılar resmen tık tık diye ses çıktı bir sıçradım ödüm koptu baktım kapının arkasındaki önlük falan sallandı bildiğin evdede kimse yok annemle sahur yapıyoz

1
    0 Yorumla
  • securityman
    securityman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

benim yaşadığım daha gerçekçi paranormal olaylar oldu hatta bazı bu sitedeki arkadaşlarımda şahit olmuştur bilirler beni denizin ortasında uyanıp bazı şeyler yaşayıp sonra rüya zannettiğim ama uyanınca üzrimdeki elbiselerin ıslak oluşu ve tuzlu su oluşu bunun en açık örneğidir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Knka gece uyandim baksim yemyesil gozlu bir kisi var ama heryeri karamlik kapkara ben korkudan altima ettim hatirliyorum yorgani cektim kafama kadar aralayip baktim ayaga kalkmis havada gibi amsadece gozleri goruyorum... Bir tane daha var

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mezarliktayiz annemle yolu tartisiyoruz o yoldan gitcez hayir bu yoldan diye elinde sopa olan adam gorduk bembeyaz giyimli bize bagirdi bu yoldan diye ama adami kimse gormuyo herkes gidiyo sonra yola baktik burdan mi diye kafamizi cevirdik adam yok biz şok

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Allahım :D Manyak dolmuş bu site :D

Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Halüsinasyon...
    Kendimi havuzun başında hissediyordum tam atlayacaktım bir ses geldi ayıldım
    Meğersem balkonun ucundaymışım

2
    2 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne icmistin :D

Yorumla
    • SirHuan
      SirHuan
      +1 yıl

Constantine filmindeki sahne deyilmi o bea 😂

Yorumla
  • Janess
    Janess Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 39%
    +1 yıl

Paranormal olay yaşadım, üstelik günlük güneşlik ortam ve arkadaşımda şahit olmuştu :)

2
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne yasadin

Yorumla
  • tugaycn
    tugaycn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

eve gidiyordum annem helirken ekmek al dedi yemekte ne var ona gore eve gelicem dedim kabak yemegi dedi normalde sevmem ama anneme ekmek cok lazimmis ekmegi verip gidicektim aldim ekmegi eve gittim ekmegi verdim annem ben ekmek istemedimki dedi ekmek zaten aldik dedi yemegi sordum manti dedi hatta olayi anlattim beni aramadigini soyledi bugun hic konusmadigimi soyledik saka yaptigini dusundum fakat boyle sakalar pek yapmaz yapsada dayanamaz hemen soyler ertesi gun hattimi degistirdim anneminde hattini degistirdim

0
    0 Yorumla
  • Whhwhwhwhwh
    Whhwhwhwhwh Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bende bi yarım saat önce bişey yaşadim bak yaz ayındayız şu an hava sıcak olduğu için abim annem babam damda yatıyor evimiz müstakil ben tek içerde yatıyorum neyse odada oyun oynuyorum ben o ara oyuna sovuyorum baktım tuvaletten ses geldi ya kapı kilitlendi ya kilidi açıldı ama kilit sesi duydum tuvalet kapısınin sesiydi bu saatte kim geldi tuvalete dedim oyuna küfür etmiştim duymuş mudur acaba diye düşünürken kapinin önüne yanaştim neyse eğer kimse çıkınca görürüm dedim sonra bekledim çelik kapinin sesini de duymadim nasıl içerdi geldi dedim neyse işte bekledim bekledim ses yok kimse çıkmadı korkmaya başladım direk dama gittim baktım herkes uyuyor annemi uyandirdim siz mi tuvalete gittiniz dedim hayır dedi hani ona sormasam da biliyorum kimsenin gitmedigini olay bu kadardi belki abartiyorumdur ama ben tuvaletin kilitlenme sesini duyduğuma eminim

0
    0 Yorumla
  • Suuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

2 gece önce dışarı çıktım eve saat 11 gibi geldim neyse bi duş alıyım dedim, saat 1 1:20 falandı yatağa girdiğimde ışıkları kapatım telefona bakıyorum, kafam kaşınmaya başladı böcek mi var etrafta acaba dedim, kalktm telefonu doğrulttum eğdim kafamı fotoğrafa çektim. 2 elim telefonu tutuyor ayaklarm yorganın içinde ve sol köşede yatağın üstünde insan derisi at toynağına benzeyen bişey var, fotoğraf buraya yüklenmiyor, neyse gördüm fotoğrafta panik oldum hiç etrafa bakmadan kafamı yorganın içine soktum ayetel kürsi okumaya başladım biraz sonra kalktm flaş açtım hiçbisey yok hiç bomboş, hacıya hocaya cinciye spiritüelızm uzmanına bile sordum fotoğrafı göreni uyku tutmuyor.

0
    0 Yorumla
  • birisi-işte
    birisi-işte Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

banada oldu bikaç kere. o zamanlar kendimi kandırdım gerçek işte başka ne olabilir diye. ama hepsinin açıklaması var ;) yeni uyanınca yarı uykulu oluyorsun sesler duyarsın bazen ya da hiçbir şey olmasada kafadan seneryo uydurursun bişeyler görürsün. bende oluyor ama işte yarı uykulu olduğum için unutyorum :) yine olsa yine korkarım ama bu sefer doktora giderim :D

0
    6 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Olur mu öyle şey pampa ya :D 3 dakika halisulasyon gorulur mu :D Birde benim hicbir sikintim derdim yoktu durduk yerde oldu bu olay

Yorumla
    • birisi-işte
      birisi-işte
      +1 yıl

tabi ya in cin daha mantıklı :D

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Valla pdikologa sordum 5 saniyeden fazla halisulasyon görülmez dedi pampa gidince sende sor :D

Yorumla
    • birisi-işte
      birisi-işte
      +1 yıl

delisin o zaman :D asdfg. kardeşim sabah yeni uyanınca tuhaf tuhaf şeyler yapıyor. arabam nerde falan dedi geçen (arabası falan yok) elini bir yere uzatıp sözde alarmı kapatıyor (ortada alarm yok. sende ona benziyon

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ya o uykudan uyanamayanlar da oluyor benim öyle 1 sorunum yok o normal bise

Yorumla
    • birisi-işte
      birisi-işte
      +1 yıl

belli belli normal :D :D

Yorumla
  • BerkayFirat
    BerkayFirat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Küçükken 8-9 yaşlarında televizyon izlerken hep salondan tuvaletin önünden atlı arabalar geçerdi. Üstünde buruşuk yüzlü değişik bir şey vardı sanki yüzü yanmış gibiydi hiç takmazdım seslerini duyardım ama bakardım hep geçerken sonra bizim lavaboda şeytan gözü bulmuşlardı hoca geldi kuran okudu sonra bir daha görmedim :(

0
    0 Yorumla
  • Busee7
    Busee7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bende fala bakmaktan anlamayan biriydim 1 ay önce fincanı açmamla kapatmam bir oldu çok kötü şeyler gördüm ve 1 aydır saat tam gece 4te uyuyabiliyorum artı odamda yatamıyorum çünkü geliyolarr :O

1
    2 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hadi ya ciddimisin

Yorumla
    • Busee7
      Busee7
      +1 yıl

yemin ederim sana. sıçratıyolar yataktan beni :hocaya okutucam kendimi başka türlü çözülmez odamı kuranlarla doldurdum hala uyuyamıyorum giremiyorum gece odama sokmuyolar.

Yorumla
  • -Uysalkedii-
    -Uysalkedii- Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bende annemgilin odasında yatıyorum orda otururken tepemde nefes alış veriş sesi hissetmiştim 5dk dinledim baya nefes alıp veriyor du , ara ara izleniyormuşum gibide hissediyorum

1
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Bu dediğin kim

Yorumla
    • -Uysalkedii-
      -Uysalkedii-
      +1 yıl

3harflilerdir çünkü odada ben dışında kimse yoktu

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne yapiyo bu ajldlg :D Geçmiş olsun

Yorumla
  • Koca_Ayı
    Koca_Ayı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Evet bende yaşadım ve halada yaşıyorum bir keresinde gece odamın duvarında insan Suriyeli şeklinde gördüm ve çok defada yanımda veya etrafımda belirir kaybolan insanlar oldu

1
    11 Yorumla
    • Koca_Ayı
      Koca_Ayı
      +1 yıl

İnsan şeklinde bir gölge diyecektim duvarda gördüğüm ve bu yaşıma kadar hep geldiler ve gittiler

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Düzenli namaz kiliyor musun?

Yorumla
    • Koca_Ayı
      Koca_Ayı
      +1 yıl

Hayır izin vermiyorlar evden çıkarken ayet el kursu okumadan çıkamıyorum bazen o bile fayda etmiyor

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Oo hocam senin sikinti büyük ya

Yorumla
    • Koca_Ayı
      Koca_Ayı
      +1 yıl

Aynen hocaya sorduk baktı öyle ben bunlarla başa çıkamam dedi

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Abi herhangi 1 hoca yardimci olamaz sana. Bildiğim kadarıyla bu isin alimleri denen 6 kişi var bilinen

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hocalarin çoğu sahtekar zaten :D

Yorumla
    • Koca_Ayı
      Koca_Ayı
      +1 yıl

Bu hoca garantili ama oda dedi sana daha kıdemli bir hocaya git dedi onlar sana koca bir kabile olarak kafayı takmışlar dedi zaten çok küçükken musallat olmuşlardı hayal meyal hatirliyorum

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Abi kidemi falan yok adi aklima gelmiyor babadan ogula geçen 1 şey bu herkesin isi değil. Onlar belirli dualar biliyorlar

Yorumla
    • Koca_Ayı
      Koca_Ayı
      +1 yıl

benim babamın dedesi nuska felan yazarmış kitapları felan varmış acaba ondan dolayımı musallat oldular onu merak ediyorum

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Abi ozelden yazayim

Yorumla
  • dderyadeniz
    dderyadeniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Ya yaşadığı. çn rüya değil gerçek çünkü bende böyle olaylar yaşayanları biliyorum o gördüklerin muhtemelen başka bir şeydi fakat sonuçta dua edersen ve kafana böyle şeyleri takmamaya ve düşünmemeye çalışırsan bir şey olmaz

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Düzenli namaz kilinca gelemiyolar

Yorumla
  • gizemm19
    gizemm19 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.

Yaşadım ama meraktan geldi başıma ilgim var paranormal olaylara ugrasincada basina biseyler geliyo elbet :)

1
    4 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Manyak misin :D

Yorumla
    • gizemm19
      gizemm19
      +1 yıl

Herkesin zevkleri farklidir :)

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Psikojin bozulur sonra

Yorumla
    • gizemm19
      gizemm19
      +1 yıl

Duzgun olduğunu kim soyledi

Yorumla
  • Pesimistic_
    Pesimistic_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Gece olmuş 3:30. Ben bunu niye okuyorum ki. Al şimdi git yat uyu uyuyabilirsen.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

:) Korkmayin sadece cinlee

Yorumla
  • Teachernızz
    Teachernızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Benim de bir kez olmuştuu insan uyuyamıyor korkudan

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Geçmiş olsun :/

Yorumla
  • mericindilarasi
    mericindilarasi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Ben de bunun gibi biseyler cook yasadim benim uzerimde buyu var bazi kabileleri girebiliyorum zaten

1
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Kabile mi?

Yorumla
    • mericindilarasi
      mericindilarasi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne kabilesi bu?

Yorumla
  • LanetliveŞanssız
    LanetliveŞanssız Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl

yarı uykulu rüya görmüşün. bazen beynin bilinçaltındaki düşücenleri ramdeyken gösterir

1
    5 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

O halisulasyon 5 saniye sürüyor pabpa

Yorumla
    • LanetliveŞanssız
      LanetliveŞanssız
      +1 yıl

senin bu dediğin şeye benzer şeyler yaşadım ve üzerine psikolojik destek de aldım buna 5 sn 10 saniye sürüyo diyemezsin. beynni sandığından zeki.

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Bende psikologla konuştum panpa :D

Yorumla
    • LanetliveŞanssız
      LanetliveŞanssız
      +1 yıl

psikolog da sana cinler kaçmış sana görünmüş demiş anlaşılan. kolay gelsin panpası?

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Aynen kesin cindir bu dedi adşlkasd :D Hiç anlamamışsın ba bay

Yorumla
  • Alp_16
    Alp_16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Yok ben yasamadim kardeşim geçerek olabilirler cunkuninsanlara gozukuyorlar insan kılığına girip allah lorun hepimizi

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Amin cumlemizi

Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru_2
    pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Ruh ve hızır benzeri şey dışında yaşamadım :) sadece o tip şeyler gördüm

1
    2 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hea o zaman normal ya tabi bise yokmuş onda :D

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru_2
      pilav_ustu_az_kuru_2
      +1 yıl

aynen normal şeyler gördüm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben bu yazdığını bir kitapta okumuştum sonra odasına gidiyor kardeşini filan farklı görüyor 😂😂 bence gayet doğal şeyler niye garip karşılamıyorum acaba 😊

1
    42 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hadi ya hangi kitapta gördün panpa? Doğal kısmını merak bile etmiyorum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üç harflilerle alakalı kitapta görmüştüm 😂 neden merak etmiyorsun sana da mı doğal geliyor 😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yo anlat bari hadi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok merak ettim bana bunlar gayet doğal geliyor ya sana da geliyor mu? Bunlar mı normal yoksa ben mi anormalim?

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Cin olduğunu biliyorum tabi çok doğal sayilmaz ama :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ooo cinlerden tırsmayan biri ne kadar güzel 😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Tirsmamak mo :D Tekrar gormedigime her gece sukrediyorum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya manyak mısın 😂😂 onları görmek kadar güzel ne olabilir ki böyle sohbet ediyorsun onlarla sonra karşındaki seni deli sanıyor filan 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ya git hastamisiniz lan gece gece uyuyamiyorum zaten sorduguma pişman ettiniz be :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne kadar ayıp abi ya erkek adam korkar mı 😂😂 alış kızım alış bunlar böyle 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Kimle konusuyosun lan manyak ne kizi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senle konuşuyorum da Atakan'ın tiplemesindeki replik geldi aklıma :-) şu an hikayeyi tekrar okudum yalnız kurguda eksiklikler var abi ya :-) gülmekten karnıma ağrı girdi 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Kafami allak bullak ettin odaklanamiyorum mk ne kurgusu :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gülmekten altıma edicem ayy karnım ağrıdı 😂😂 diyorum ki hikayen tam olmamış alın bunu burdan 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hikaye değil o ya :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hikaye ama çünkü kitapta okudum 😊 bu arada senin niye içinde sıkıntı var?

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

İyide sen okudum diye yasanmis olamaz mi milyarlarca insan var ayip sana :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam spruma cevap alim abi 😊

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Bilmiyorum uyuyamiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir şey olcak diye hissediyorsun ama merak etme olmaz bir şey. Bu arada hastanız mı var abi?

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Hayir yok o ne alaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmem genelde hastası olanlar korkuyla uyumaz ya ondan dedim

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yok ya çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyi bari sevindim buna inşallah olmaz

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Sen su hikaye kismini anlat bakayim merak ettim :) Eksikler var falan demissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birincisi sen öyle bir laf etcen anan baban sana bir tokat atmayacak öyle mi? İkincisi hemen psikoloğa götürürler. Üçüncüsü 23 yaşındaki bir adamı ne anası ne babası yanında yatırır. Dördüncüsü kardeşin nerede? Bu hikayede kardeşte olmalı! Bir de bence bunu yazanın bir tarafı açıkta kalmış 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Psikologa gittim zaten de korktugumu anladiklari için bisey demediler :) Yanlarinda yattigimi nerden cikardin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalnız uyuyamadım demişsin 😀

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Evet olaydan sonra yalniz uyumadim da annemle babamin ortasında yatmadim herhalde mk ayni odada kaldim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hahah mk 😂😂 bu arada sana bir örnek verim mi bazen kariımdaki kişiyi görmeden ten rengine kadar tahmin edebiliyorum :-)

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

O nasil oluyor :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmiyorum işte karşımdaki kişiyi görmeden yorum yapıyorum en ince ayrıntısına kadar 😞

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

İyi yap bakalim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana yapmıcam senin moralin bozuk içinde sıkıntı var bunalmışsın ya git hava al

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yok silinti falan ya su cevaplari okurken kotu oldum o kadar :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hahahaa 😂😂 korkma ya korkunun ecele faydası yok nede olsa 😀 geldilerse otur sohbet et çok kafa adamlar 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Seni gebertirim lan :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye ya ben korkmuyorum sen niye korkuyorsun 😊

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Sus :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ali Rıza bey gibi başlama sus duymak istemiyorum 😂😂

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ajskf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Korktu zavallım ya 😊

Yorumla
  • kitaptakiyalnizkiz
    kitaptakiyalnizkiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok korkunç şeyler var senin hikayenin dahil bütün yorumları okudum çok kötü hissediyorum gece gece :D

1
    4 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Az ileri kay kanka bende korktum nasil uyuyacaz :D

Yorumla
    • kitaptakiyalnizkiz
      kitaptakiyalnizkiz
      +1 yıl

Bu gece yalnız yatamayacağım kesin birime sarılmam lazım :D

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Tamam ac kapiyi geliyorum :D

Yorumla
    • kitaptakiyalnizkiz
      kitaptakiyalnizkiz
      +1 yıl

Hahah :D

Yorumla
  • 1234angel
    1234angel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Susun ya evde tek başınayım cok korkuyorum sizn yuzunuzden :(

1
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ben korkmuyorum de ben korkmuyorum de telkinlen ahskd

Yorumla
    • 1234angel
      1234angel
      +1 yıl

Paronayak oldum resmen ses felan duymaya basladim

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

aslşkda Çok geçmiş olsun

Yorumla
  • ForHonour
    ForHonour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Hass*ktir. Çok kötü. Allah korusun. Ben yaşamadım çok şükür.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yasama yasama kotu valla :D

Yorumla
  • Kayıkçınınküreği
    Kayıkçınınküreği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Koca yazida tek takıldığım nokta birleri 1 seklinde yazman jajajai

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Adgjklf

Yorumla
  • Cherie
    Cherie Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Uykuyla uyanıklık arasında bişey bu. Aslında Buda rüya sayılır

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Aslında biz yokuz

Yorumla
  • DeadPol
    DeadPol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48
    +1 yıl

yaşamadım allaha şükür de üc harfli musallat olan arkadaslarım oldu

2
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Çok geçmiş olsun : d

Yorumla
  • Soulempat
    Soulempat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

boş evde üst katimizda koşan insanlar vardı. kendiliginden kirilan bardaklar canlar acilan kapilar. uzun yillar o nalet evde yaşadım. çok şükür birşeyler yaptikta kurtulduk. korku filmi gibiydi la :/

2
    0 Yorumla
  • Helöbitchezz
    Helöbitchezz Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı.

Korktum Şu an uyuyabileceğimi sanmıyorum.. Benzeri bir şey olmuştu. Zaten karanlıkta uyuyamam asla

1
    7 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Uyumayacaksan anlat panpa

Yorumla
    • Helöbitchezz
      Helöbitchezz
      +1 yıl

Ablamın arkadaşında kalıyorduk bir yatakta ben bir yatakta ablam ortada yer yatağında arkadaşı yatıyodu ama zifiri karanlıktı kahverengi perdeler vardı çekmiştik ama korkmamıştım odada yalnız değilim diye gece bilmiyorum saat kaç kalktım ablamın arkadaşı gözleri açık bana bakıyo yüzünü görmüyprum sadece beyaz beyaz gözleri sonra korktum cok seslendim uyanana kadar sonra dedim işte böyle böyle diye dedi rüyadır ben uyuyodum vs

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Gözü açık mı uyuyormuş

Yorumla
    • Helöbitchezz
      Helöbitchezz
      +1 yıl

Hayır tabiki ben öyle gördüm ama

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Anladım :D Şakacı cinler işte napıcan

Yorumla
    • Helöbitchezz
      Helöbitchezz
      +1 yıl

Tövbestağfirullah

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Valla bak est. çekmene gerek yok onlar zarar veremezler sadece korkuturlar

Yorumla
  • SilikonluÖcüGötü_
    SilikonluÖcüGötü_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Gece uyandığımda evde adam görmüştüm bende yazdı ama adam kat kat giyinmiş beresi falan vardı kafasında kirli sakallıydı yatağımın tam ucunda durmuş odaya bakıyordu etrafa

1
    3 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Naptin

Yorumla
    • SilikonluÖcüGötü_
      SilikonluÖcüGötü_
      +1 yıl

Uyudum :D uyuduğum için devamını yazmak istemedim ama aşırı uykum vardı gözlerimi zar zor açıuprdum nasıl vurabilirim ne yapabilirim diye düşünüyordum uyumuş kalmışım :D ama o adamın yüzü hala aklımda :D rüyaydı demekki

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Yuh nasol iyudun ya :zd

Yorumla
  • _Vesta_
    _Vesta_ Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Basima gelenleri anlatsam dahada sen uyuyamazsin 😃

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Anlat pampa alistim artik :D

Yorumla
  • Korkunçlugadın
    Korkunçlugadın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Gece odamda tek başıma telefona bakarken biri kulağıma adımı fısıldadı

1
    4 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Tanışmak istemiştir adşlsad

Yorumla
    • Korkunçlugadın
      Korkunçlugadın
      +1 yıl

Ben de öyle düşündüm sonra zaten kart oynadik

Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

asdaiida

Yorumla
    • Korkunçlugadın
      Korkunçlugadın
      +1 yıl

Asdaida yaaa

Yorumla
  • Sevemeyen
    Sevemeyen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    +1 yıl

Yaşadım evet ve çok ürkütücüydü aklıma geldikçe hala ürperiyorum

2
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Ne gordun

Yorumla
  • TesettürlüBirGenc
    TesettürlüBirGenc Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yaşadım bir şeyler ama ne kadar paranormal bilemeyeceğim.

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

Anlat bakalim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hırsızdır o hırsız , 3 harfli olaydı durduramazdın. Tabi ki şaka yapıyorum , keşke bir besmele- nas - felak kombinasyonu deneseydin :S

1
    1 Yorumla
    • solomonkAne
      solomonkAne
      +1 yıl

O anda anormal 1 durum olduğunu anlamadim sonradan farkettim

Yorumla
  • Devamını Gör (178)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Paranormal olaylar yaşadınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Paranormal olaylar yaşadınız mı? 17 cevap verildi
Paranormal olaylar yaşadınız mı? 14 cevap verildi
Paranormal olaylar yaşadınız mı? 15 cevap verildi
Paranormal olaylar yaşadın mı? 12 cevap verildi
Hiç paranormal olaylar yaşadınız mı? 6 cevap verildi
Hiç paranormal olaylar yaşadınız mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce erkekler göründükleri kadar dürüstler mi?
  • Konustugunuz kisiye ciddi mi yaklasirsiniz gecici heves mi?
  • Bu tarz mini etek çorapsız giyince çok mu açık ve kısa durur?
  • Bebeğim, yavrum, canım diyen erkek?
  • Evden disariya hic cikmamak ne yapar?
  • Empati yapabiliyor musun?
  • Aşkın dili var mı?
  • Görsel Sanatlar okumak gerçekten boş mu, mezun olunca aç mı kalırım?
  • Muayene oluyor musun?
  • Sabahın en erken saatlerinde bol kaşarlı sucuklu tost mutluluk değil de nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨