Saat ile bileklik aldım. Şu takım halinde satılanlardan.
:)
Okul çantası kalemler felan alabilirsin hem bu sayede onları kullanarak ders yapma isteği artar 5. sınıftaymış zaten
Hic sanmıyorum istegi artacagini ama kalem guzel fikir. :)
Kıyafet, tatlı bir oyuncak, sevdiği bir kitap, takı, hayranı olduğu sanatçı konserine bilet...
Saat ile bileklik aldim. Şu takim halinde satilanlardan :)
Super. Bayılır.
Mutlu yıllar kardeşim 😊 Eksiği gediği ne varsa daha iyi bilirsin sevineceği bir eksiğini alabilirsin
Sağol.
Eksigi yok. Her seyi var ama sevinecegi bir sey olmali tabi. Onu da ben bilmiyorum. :)
Kitap Seti al ona.
Kitaptan daha değerli hediye olduğuna inanmıyorum
Cevap
1Cevap
guzelbi elbise ala bilirmissiin ya da parfuum ya da yuzuk bileliK
Elbise olmaz da bileklik hosuma gitti. Sağol görüşün icin :)
Neye ihtiyacı varsa çaktırmadan öğren onu al bence.
Kurnazdır hemen anlar. :)
Aldim bile :)
Saat ve bileklik aldim. Şu takım halinde satilanlardan.
Ona ihtiyacı olan en çok istediği şeyi sor ve onu al
Bileklik alabilirsin
Elbise
Tuttuğu takımın forması
Günlük
Üstünde isim yazan bahtaniye ve yastık vardı 😀😀
Görüşün için tesekkurler ama aldim çoktan. :) Güncellemede de yazdiydim.
Görmemişim😊😊
:) sorun değil.
Taki alabilirsin
ya da çanta
Kitap seviyorsa kitapta olabilir.
ya da bir ayıcık (yirmi yaşındayım bana ayıcık alınsa ben bile sevinirim😊)
Kardesim kuculmus de büyümüş olan cinsten. Ayicik falan begenmez :D
Ama diger dedigin taki canta bunlari sever. :)
Peko bu yasa nasil bur sey gider acaba.
Küçük sırt çantaları oluyor. Cok tatli duruyorlar. Icine de bir iki takı koydun mu harika olur.
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Bunlarin küçük olanlari var kucuk kizlarda görüyorum harika duruyor bordo bulursan guzel olur.
Hmm bulabilirsem bakarım. Teşekkürler
:)
Rica ederim
monster hıgh hayranı ise ona bir monster hıgh bebeği alabilirsin ben kuzenime ondan almıştım
Aldim hediyeyi geçti artik. :)
anısı ollan ona bir anınızı hatırlatacak bir hediye olsun. birde mektup yaz bence :) ha birde fotoğrafınızı çerçevelettirip onuda hediye edebilirsin :)
Gercekten cok guzel bir fikir ama maalesef hediyeyi aldiktan sonra mesajini okudum :/
Ama gelcek sefere kesin senin dedigin gibi yapicam. :) tesekkur ederim. :)
rica ederimm :)
Tablet sevinir. ya da bisiklet alabilirsin.
Ikisine de sahip. :)
500-1000 parçalı yapboz olabilir :)
Güzel bir tavsiye, tesekkur ederim.
Neyi seviyor, neye ihtiyacı varsa onu al
Bunu bilsem burada ne isim var. :)
Tesekkur ederim tavsiye icin. Az sonra gidip bakicam bakalim.
Mağazada saat ve bileklik begendim onu aldim. :) şu takim halinde satilanlardan. :)
Sağol ablam. :)
Rica ederim. :)
Süslenmeyi değil beynini geliştirmeyi öğrensin Bilim çocuk veya tubitak dergilerine üyelik
Sen de biraz özgüvenini gelistir. Gizli gizli garip gibi gezme oralarda buralarda.
Özgüven derken? Burada sahte bir nickle yazmak mı oluyor o tam olarak?
Maalesef o sahte nick dedigin nicki bile saklayanlar var iste senin gibi.
Nasil bir özgüven eksikligi işte sen düşün. ;)
Buraya üye olduğumdan beri yaptığım rutin bir şey bu. Yoksa özgüvensiz bir insanın haftanın 5 günü 700 kişi karşısında konuşabileceğini sanmıyorum
Uzatmak istemiyorum, bak bacım.
Görüşünü güzel bir üslupla ifade etmelisin. Keza haftanın 5 günü 700 kişi karşısında konuşan birinden bu beklenir.
Sen nasıl bir üslupla konuşursan aynı şekilde karşılık alırsın bunu unutma.
Haklı olabilirsin biraz düz ve sert konuşurum ama niyetim öyle değildi. Ben de kardeşimi şekilcilikten uzak tutmak için aynısını yapıyorum bu yüzden hızlıca aklımdan geçen ilk şekliyle yazdım.
Peki, anladım. Sorun yok o halde.
Tavsiyene gelecek olursam. Kardeşimin ilgisini bazı dergiler çeker. Şu ilginç bilgiler veren dergiler gibi. Böyle dergiler gördükçe alıyorum zaten ona yani dergi her zaman alınabilecek bir şey.
O zaman belki bir spor klübü üyeliği ya da dans-enstürman derslerine yazdırabilirsin. Gelişim çağına girmesine bir kaç yılı var bu sürede bedeni geliştirecek kurslara gidebilir. İlgili olduğu alanı doğru tespit etmen yeter. Mesela daha kızsal şeylerle ilgileniyorsa jimlastik olabilir ama yok sporla ilgili ayırım yapmaz dersen kickbox dersi bu ara genç kızlar için çok yararlı hem doğru yerde sosyalleşiyorlar hem de bedensel olarak çok fazla faydası olan bir spora başlamış oluyorlar. Özgüven konusunu yeniden açmış olmak istemem :) ama savunma sporları kızların özgüvenini destekliyor. Evet kardeşin şu an minik bir çocuk fakat genç kız olacağı yıllar çok uzak değil. Bunun dışında yüzme, buz pateni ya da ilgisi varsa dediğim gibi dans dersleri de alabilir. Ben çocukların geleceğine yatırım yapma taraftarıyım. Karne hediyesi olarak 3 bin tllik cep telefonu alan aileler var onun yerine bu fiyatın çeyreği bile etmeyen şu kurslara yönlendirilmesi çocuklar için çok daha önemli.
Kısaca başında da anlatmaya çalıştığım buydu. Ona verebileceğin en güzel hediye doğru yönlendirmek ve geleceğine yatırım yapmak. Ancak bunların hiçbiri olmaz diyorsan o gün birlikte bir tura katılabilirsiniz. İnternette 30tlden başlayan günlük tur siteleri var. Abi kardeş doğanın içinde güzel ve farklı bir gün geçirip bir kaç fotoğrafla bunu ölümsüzleştirirseniz daha unutulmaz bir doğum günü olacaktır.
:) Tur olayı aklıma yattı. Ilgimi ceken guzel bir yere gideriz.
O kurslara degil de yuzme kursuna yollasak iyi olur. Yuzmeyi bilmesi hayatinda isine yarayacaktir. Diger sporlar da illa ki isine yarar ama bu daha oncelikli.
Teşekkür ederim görüşlerin için. :)
Estagfurullah. Şimdiden Hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim
Sağol.
Yazyla arası iyise güzel bir defter alabilirsn
Maalesef yazi yazmayi sevmez.
Evet olabilir. Bakicam artik. :)
Ben bi abi olsam lız kardeşime gül demeti yaptırırdım. Kız kardeşlerin işk aşkları abileridir. İlk gül demetini elin oğlundan almasın derdim
ayıcık al abisi :) beyaz renk
Görüşün icin tesekkurler. :)
Ama ayicik sevmiyor :)
hmm peki müzik kutusu
Saat ile bileklik aldim şu takim halinde satilanlardan. :)
güzel saat kullanıyorsa tabi ki
En çok ne seviyor ki?
Şüphesiz elbise.
Ama elbise alamam küçük gelir bilmem ne olur sinirlenirim.
Bedenini felan annene sor o biliyodur yazlık elbiseler var çok sevimli hem işine yarar
Annem burada olsa annemle carsiya cikip alirim da. Yok maalesef burada.
Telefonla arayıp sor fnfnf
Aa ben neden bunu dusunememisim. :D Bravo.
Saka bir yana annemin isi basindan aşkın hastanede.
Peki, geçmiş olsun
Sağol.
Elbise
Alirim kucuk gelir kisa gelir bilmem nolur elbise almayi sevmem.
Evet oyle de secmek zor o yuzden. :)
Çanta al
Bir sürü cantasi var. Keske kullansa bir de. Alip depoluyor.
Kocaman bir ayıı 😍
Sevmez. :)
Aaa neden?
O suslenmeyi sever daha cok. :)
Küçük çocuklar için makyaj setleri var kimyasal içermeyen. Bir bak istersen 😃
:D onu da almıştık sonra annem bu yasta ne makyajı deyip cope atmisti. :D
😂😂😂
Neyse bakalim :D
Saat ile bilekligi takim olarak satin aldim. :)
Umarim beğenir 😃
Elbise 😊
Tesekkur ederim görüşün için. :)
Ama elbise olmaz, alirim kucuk gelir kisa gelir bilmem ne olur. Sinirlerim tepeme kalkar. :)
Aldim bakalim :)
Bana paten al abi 😖
Paten alsam bile kullanamaz korkar ve kullanacagi bir yer de yok. :)
Bikini al yaza girdik 😀
Ne bikinisi la giyemez bikini mikini.
Ayakkabı al
Daha yeni aldik kardes.
Keman al
Sakız
En kotu gorus secmek olsaydi garanti sana verirdim aklinca trollemeye calisan kiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar