Gayipten sesler duyuyorum cin?

Öncelikle muzik dinlerken surekli adım sesleniliyor gibiydi. Ama arkadaslarıma soyledigimde bizdede cok oluyor o dediler. Aklımda cin yoktu. Onceden kabuslar goruyordum ama sonra gecti. 1 aydır bir sey olmuyordu bende onemsemedim. Bugun hic bir sey aklımda yok ne cin ne baska bir sey normal eve geldim. Para biriktiriyordum onu cıkardım ne kadar olmus diye sayıyordum once 1400 diye bir ses duydum. Bakın ciddiyim yani tam kulagimij arkasindan gelmis gibi korktum direk kızları aradım. Sakin ol dediler 1 saat konustuk sonra eve geldiler. Tabi duzelince ne yapıyordun diye konustuk. Parayi sayıyodum dedim sonra sayfik tam 1400 vardı. Kızlara duydugum sesi demistim. Iste onlarda urktu. Az once olan seyi anlatıcam yasanalı 40dk oluyordur en fazla. Biz arastırıyorduk cinleri bu sesten dolayi. Hoca arastiriyorduk direk korktuk gorunmek icin. Arkadasım duvara sabitlendi bakiyor sonra kendini sıkmaya basladı engelledik dua okuyoduk aynı anda. Sesli okumaya basladık duzeldi. Korkudan ne hapicaz bilmiyoruz. Ilk bir hocaya mesaj attik. Bize dedigi sey 800tlye hallederim oldu. Daha bir sey anlatmadan?
Gayipten sesler duyuyorum cin?