içime çok şüphe düştü ya beni aldattıysa:(
sizce o kafayla bni aldtmş olsa itirf edermidi:(
Valla ben bu konuya bir açıklık getiremedim açıkçası normal kafayla çocuk sana karşı bişey hissetmiyorum kardeş gibi görüyorum diyordu içtikten sonra yakınlaştı seni seviyorum falan Dedi sen benimsin dedi hatta aramızda cinsellik yaşandı ertesi gün ise duygularının değişmediğini söyledi o gece yaşananların sarhoşluğun etkisi olduğunu söyledi bu nasıl bir saçmalıktır ben anlamadım bende sarhoştum ben neden herşeyi hatırlıyorum o da hatırlıyor ama isteyerek olmamış o Nasıl bişeyse siz de bana bunu anlatın bir
Oyle derler bir cocuk bir de sarhos dogruyu soylermis ama ne kadar dogru bilemiyorum:)
ahah deli :P nerden bende o tecrube allahim yaa:)
gorursun sen:D kendin oylesin diye he yilaaaaaan:)
:)) tabi tabi..bad boy seni:)
oy oy en iyi cevapta secmis beni:DD
hayir sakin :D tenk yu :)))
Sarhoş aklına gelen şeyi söyleme konusunda sıkıntı yaşar.Söyleyeceği şeyin nelere sebep olabileceğini tartacak mekanızma devre dışı kalır sarhoş olunca.o yüzden aklına gelen herşeyi söyler herşeyi yapar.
Akla gelen ilk şeyi söylemek dürüstlük müdür o konuda emin değilim.
hayırdır tanıdık mıyız :)
eyvallah pot kırdık :)
Aslina bakarsak evet durusttur. O an mantikli dusunceler kuramazlar. O an akillarinda ne varsa size dokerler. Iyi ya da kotu bunu ayirt edemezler cunku beyin kusmaya baslamistir. Yeni dusunceye fikir olusturmaya kapalidir. Sevgiline guven ve seninde onu sevdigini soyle.
bilmiyorum ya ben çok şüpheci bi insanm paranoya derecesinde ya yalan söylüorsa:(
Tam anlatamadim sanirim. Sarhos biri kesinlikle yeni bir fikir ureterek size soylemez. Yalan soyleme gibi luksu yok, olamaz. Beyin kusmaya baslamistir.
tamam teşekkr ederim içim rahatladı biraz da olsa
ama bak bi soru başlığı daha açmıştım
orada konunun devamı da var aslnda
bugün bna yalan söyledi evdeyim diye mesaj atmıştı evden ara dedim bende ev telefnu kapatlmş demişti sonra beni 2-3 saat sonra evden aradı ben de hani ev tlefnu kapatlmştı diye çemkirdim
bana arkadşm askere gitcekti beraber son kez eğlenelm demiştik yalan söylediğim için çok özür dilerim seni çok seviyorm seni kaybetmek istemiyrm bi dha yalan sölemicem filan dedi
Cevap
14Cevap
link bu sana yeterli sanırım.
iyiymiş bu(:
sarhoşken söylenenler ayıkken söylenmek istenenlerdir iyi veya kötü. ve sarhoşlar sarhoşken söylediği hiç bir şeyi hiçbir söyleneni unutmazlar hatırlamıyorum derler ama sıkıysa ona kötü birşey söyle hiç unutmaz
peki sevgilim doğru mu söylüyor yani,ama bugün bna bi yalan söylediğinide itiraf etti o içimde şüphe yarattı bana işten çıkar çıkmaz eve gittiğine dair mesaj atmştı her zmn evdn arar knşurz bi de bu gece aramamştı hattı kapatmşlar evin diye sonra iki üç saat snra bni evden aradı bnde hani hat kapatlmştı dedm o da özür diledi bi sürü bi erkek arkadşı askere gitckmş içmişler beraber,sarhoştuda çok belliydi bi sürü seni seviyorm falan dedi özürler diledi ama içime şüphe düştü en bşta neden yalan söledi
o attığı yalanda seni sevdiği değer verdiği için olabilir .biraz serbest ve rahat bırakırsan bunlarada gerek duymaz sende oda daha mutlu olursunuz bence
ama bana arkadşmla içcez dese çok kızmazdmki
tamam biraz kızardm hatta belki baya kızardm da bu kadar diil:( en azneden şüphelenmezdm çok kötyüm şuan
sence o kafayla bni aldatmş olsa itirf edermidi özürler dilicene aşık aşık knşcağna bni tersler miydi
kuruntumu yapıorm ki
sen kendi düşünceni söylüyorsun kızmazdım diye demekki o böyle düşünmüyor söylediği yalana değil neden yalan söyleme ihtiyacı hissettiğini konuş onunla bence belkide bilmediğin hataların var
ya ikimizde bi kural koyduk işte birlikte olmadğmz zmnlar arkadşlarmzla görüşme saatimz 11i geçmesin diye kendisi çalştğı için izn gününde sdc benimle görüşebilio bu yüzden arkadşyla blşmaya gitceğini söylemeye korktu snrm
sarhşken de itirf etti yalan sölediğini yalvardı kzma ne desen haklsn özür dilerm filan die
ama yine de içim içimi yio ortmda kimler vardı diye düşünüyorm ona çok üstelemedim de ztn sarhş diye bi de bn şüphe edince bunu sevgilime belli etmemeye çalışrm ama çok üzüldm bgn
biraz güven çok sevil.teşekkürler iyi geceler
teşekkr ederim içim rahatladı en azneden ii geceler(:
rica ederim
sarhoşken soru sorduğunda ört bas edemez... savunma mekanizması ne kadar ayakta kalmaya çalışsa da perttir...
yani mutlaka doğruyu mu söylicektir:S
ya usta sarhoşsa kesin bişey diyemem...
şarhoş olması onun her söylediğinin doğru olduğu anlamına gelmez. sarhoşken de demem ve dememem gerekenleri filtreliyebiliyorum
insanlar sarhoşken iyi bişey yapar yada söylerse gerçek duyguları yansıtıyor olur, sarhoşken kötü sözler ve hareketler yaptıklarında gerçekler bunlar değil olur.
tek gerçek sarhoşken insanlar daha rahat hareket ediyor içinden geldiği gibi sonuçlarını düşünmeden stres yapmadan hareket ediyor
ben sarhoşken cok guzel hikayeler uydururum hatta şiir falanda yazarımm hayal gucum gelisiyor ondan sarhoşken sarhoşlugunun farkındayken kımseye guven olmaz gercı ayıkkende guven olmazz sözlere değil hareketlere bak o zamn daha kolay anlamak söz senet değil kı
Alkol alan bazı kimseler doğruları saklayamıyor ve yalan konuşmadan herşeyi anlatır.Ama dediğim gibi bazıları.
bazıları yalan da söyleyebilir yani:( anlamıyorum ya sarhoşken hep daha bi aşıkmış gibi davranıyor aslında onun sarhoş hallerini çok seviyorum
ama yalan söylüyorsa ve ona daha çok alışırsam diye korkuyorum:(:(
peki sevgilim doğru mu söylüyor yani,ama bugün bna bi yalan söylediğinide itiraf etti o içimde şüphe yarattı bana işten çıkar çıkmaz eve gittiğine dair mesaj atmştı her zmn evdn arar knşurz bu gece aramamştı hattı kapatmşlar evin diye, sonra iki üç saat snra bni evden aradı bnde hani hat kapatlmştı dedm o da özür diledi bi sürü bi erkek arkadşı askere gitckmş içmişler beraber,sarhoştuda çok belliydi bi sürü seni seviyorm falan dedi özürler diledi ama içime şüphe düştü en bşta neden yaln söledi
sarhşken yalan sölediğini itirf etmesi ve beni sevdiğini sölemesi özürler dilemesi iyi bişi midr peki
yoksa yalanının bi dvmı mıdır
ya şu da var sevgilim ne zmn kafası ii olsa direk bni arayp bni çok sevdğini bneden ayrlamıcanı sölüor
ama ilk kez onun bi yalanını yakaladm 7 ay boyunca:(
Yalan söylemesi kötü birşey fakat dürüst bir şekilde itiraf etmesi iyi birşey.İçki içmek kötü birşey.
Fakat insanlar en sevdiği kişilere bile yalan söyleyebilir.Öz kardeşin bile aklının ucundan geçmeyecek yalanlarla insanı uyutabiliyor.Dediğim gibi kişilik meselesi,
Senin olaya gelince o kadar büyütülecek bir yalan değil ama bundan sonra dikkatli ol.
Genel olarak zaten yalan iyi birşey değil.Ve çok zorunda kalınmadıkça söylenmemeli.
teşekkr ederm cevabn için
işte en küçük yalan bile bende büyük sorunlara yol açıyor itirf etti ama içimde şüpheler var artık:S
hadi ya:S neyle ilgili bişi peki
hmm anlıorm çözülr umarm en yakn zmnda ya yalan kadr berbat bişi yok:(
anlıorm haklısn en kısa zamanda çözülür sorunun umarm
Kendi adıma hiç dürüst değildim.Acıtasyon yapıyorsam hele ki ağlamışsam bilki çıkarlarım vardır. içimdeki yoğun yalan söyleme duygusudur.herkezde inanır.Başkalarını bilmem.
değildir .hiç tanımadığım bir hatun yanıma oturup öpücük kondurmuş seni çok seviyorum demişti :S napıyım şimdi inanayım mı :D
Sarhoş insan her zaman doğruyu söyler :) emin ol buna ;) dürüst ve cesurdur..
Kesinlikle sadece sarhoşken gerçekleri söyler insanlar.
Hayır o anlamda soylemedim tabiyki ayıkken de dürüsttür :) Ama sarhoşken sarhoşluk mazereti ile cesaret toplayan ve aklına geleni söyleyen insanlar var
ben oyle dsunmuyorum.
sarhoşken söyledikleri yalanları unuttukları için, daha dürüst oluyolar :))
ben mesela içince çok tatlı oluyorum :)) :)) kedi gibi :)) :))
sarhoş insanın gününün nasıl geçtiğine bağlı bir durum yani keyfisiz birgün yaşadıysa aklına bi soru takıldıysa demek istediklerini sarhoşken dile getiriyorlar
sarhoşken konuşulan herşey ayıkken düşünülmüştür.
kesinlikle öyledir... ben cok gördüm sarhosken ciddi ciddi aglayan.. canini her ne yakiyorsa hic cekinmeden söyleyen ..
Durusttur diyenler sözüm size,arkadasım gibi görüp hiçbir kötü niyet düşünmeden dertlesdik konuşmak amaçlı arkadaşımın evine gittim ki boşlukta olmam ve güvenmem di yoksa kesinlikle gitmezdim icdik dertlesdik derken ben sarhoş oldum hatırladığım çok net seyler var arkadaşımın bana sarılıp beni sevdiği ilk gördüğünden beri asık olduğu vs sabah kalktığımda olan olmuştu ve cocuğa hesap sorduğumda ikimizde çok sarhostuk peki söylediklerin boyleboyle dedin dediğimde sacmalama benmi dedim sarhoslktnd
umarım öyledir çünkü çok güzel şeyler duymuştum duymak istediğim bir insanoğludan
hiç olmadım ama bnce ewet dürüsttür
umarm(:
Sarhoşken insana daha çok cesaret geliyor.
normlde de seviyorm diyr filan ama o kadar sıksık diil
norml halindeyken cesaret edemiyo mu acaba:S
sarhoş adam neyse odur.
boşa mı şüphe ediyorum yani:S
ertesi sabah ne dediğini hatırlamıyorsa söylediği her şey doğru demektir
ne düsünüyosa onu söyler bence
:(:(:(:( ya sarhoşken yalan sölemeyi becerebiliosa
çok kötüym yaaa
dürüsttür içir içir döksün içini sana :D
:D:D her sarhoş olşnda öyle zaten çok aşıkmış gibi oluyo ne bilim beni bırkma sensiz yapamam sana çok alştm gibi şeler
ama işte korkuyorm yalan söylüorsa diye çünkü her sarhoş oluşunda ona birz dha çok bağlanr oldm:D
bu olay sadece bazılarında görülür herkesde değil.
ben bılmem beyim de bilmez
KESİNLİKLE ABARTI.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar