Kredi Çektim 50 milyar :( Çok pişmanim bana cezaevine girmezsin dediler sizce girermiyim?

Banka KREDİ Borcu ödenmezse cezaevine girilirmi Ben ödeyemedim ve bana kagit geldi bunalimdayim 50 milyar kadar para çektim 19 yaşindayim aile olmadigi için benim kendi ayaklarimin üstünde durmam gerektiğini düşündüm muhtaç olmadan kimseye minnet etmeden xalişmak istedim bakkal dukkanim vardi :( ama dükkân batti tek başima çok zorlandim yetişmedim başimda bir büyük olmaigi için kendi kendime yon veremedim kisaca bittim :( bana kgit geldi borcunızı en Lisa zamanda odeyin gibi sine üstümde herangibi bir mal varligida yok. olsaydi verirdim düşünmezdim bana diyorlar ceza evine girmezssin dediler kredi zmaninda çekip ödeyemeyen arkadaşlar ceza evine girme gibi birşey oldumu çok bunalindayim psıkolejim otomatikmen çöktü :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Kredinin azini odedim haciz gelsede bakkal bonboş evim yokki benim ablmin yaninda kaliyorum ben
Kredi Çektim 50 milyar :( Çok pişmanim bana cezaevine girmezsin dediler sizce girermiyim?