İyi bir tane var onun dışında hepsi kötü ben acizlikten haberlerini paylaşmıyorum yoksa yoğun var kötü olduklarına dair belgeler ama istersen durmadan bunlarla ilgili haberler linklerini gönderebilirim inanmıyorsan kaynagıyla birlikte foto delillerini ister misin ve incemelerdeki çıkan sonuçları itirafllarını tek bir tane iyi polis vardı oda gaffar okkan onuda öldürdüler bak iyi biri ya polis olmaz ya da gaffar okkan gibi olur ya mesleginden olur ya da devlet tarafından öldürülür eğer sevgilin devlet tarafından öldürülmediyse iyi polis değilmiş ya da mesleginden atılmadıysa çünkü iyiler ödüllendirilmez bu ülkede cezalandırılır
@redhead_ al bir de burdan yak 3 senelik akilla verilen cevaptaki soruya bak kurt musun? Polislik ozenilecek. bir meslek degil hem zor bir meslek hem de polisliktr artik dejenere olmus bir meslek
Senin kıçının rahatını onlar koruyor sen burda Türkçe yazarken onlar bağımsızlık mücadelesi veriyor polis asker ne fark eder üç beşi sorunlu diye hepsi mi aynı
ben askeri dahil etmedim kusura bakma ama tepkini yanlis kanalize ediyorsun. Ayrıca neyin bağımsızlığı sen zaten bağımsız bir ülkesin (Amerika'ya, Rusya'ya, Almanya'ya, İngiltere'ye ve İsraile olan bağımlılığımız hariç ;)). Yahu nerenle okudun onu da anlamadım ya neyse anlamadın sen.
Sevgilim terk etse de niye hepsinden nefret edeyim her erkek aynı değil o şizofrenlerden olsaydım zaten ikinci bir ilişkim olmazdı bide gülen ben değilim erkek 😄😄
Körfez savaşı 'ndan sonra da turkiyeye 1.5 milyon kurt girdi, onlara da küfür ettin mi? Almanya da Alman vatandaşlaridan çok Turk var Turke de küfür et o zaman Bu ırkçılığı bırakın artık ya
Türk'ler gidip de Alman bayrağı yakmıyor , Almanya da yaşamaktansa ölmek iyidir demiyor milletin kızına yan gözle bakmıyo daha az önce laf attı şerefsiz
En İyi Cevaplar